NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Vancouver Canucks
cz Utorok 13.03.2018, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Henrik Sedin fauloval hákováním, takže Canucks jdou do třetí. Kings čeká těsně před koncem utkání zajímavá přesilová hra v poměru čtyři na tři. Tak uvidíme.
     
    55:32
    Tak přeci jen se bude vylučovat. Na dvě minuty za hrubost si půjdou sednout domácí Phaneuf a hostující Dowd. Přesilovka z toho nebude ani pro jeden tým.
     
    41:40
    Po dlouhé době sledujeme vyloučení. Domácí Alex Iafallo dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Vancouver tak má šanci s výsledkem něco udělat.
     
    14:07
    Hutton odjíždí na trestnou lavici za hákování. Krále čeká první celá přesilovka v zápase, to je pro ně před koncem úvodní dějství solidní šance.
     
    09:14
    Už se bude trestat také na druhé straně. Do boxu odchází za držení hostující Gagner. Takže nás pro změnu čeká hra čtyři na čtyři, to jsme tu ještě neměli.
     
    08:23
    Domácí jdou dokonce do tří. Takže tu je zkrácená dvojnásobná početní výhoda Canucks. Jake Muzzin dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    06:37
    Hokejka Dereka Forborta skončila ve tváři Horvata. A to znamená, že si obránce Los Angeles musí odpykat dvě minuty za vysokou hůl. Máme tu tedy první přesilovku utkání.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 22. Toffoli (Muzzin, Kempe), 35. Kopitar (Forbort, Doughty), 51. Pearson (Kempe, Toffoli)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Forbort, Doughty, Martinez, Phaneuf, Muzzin, Folin – Pearson, Kopitar (C), D. Brown – Rieder, J. Carter, Lewis – Iafallo, Clifford, Toffoli – Kempe, N. Thompson, T. Mitchell.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Edler, Gudbranson, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, D. Pouliot – Leipsic, Horvat, Goldobin – D. Sedin, H. Sedin (C), Virtanen – Boucher, B. Sutter, Gagner – Motte, Dowd, D. Archibald.

    Rozhodca: Rank, Pochmara – Driscoll, Pancich

    Diváci: 18 230