NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
St. Louis Blues
cz Utorok 13.03.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    John Gibson se vydal na střídačku a Anaheim se snaží zdramatizovat závěr zápasu při hře bez brankáře!
     
    54:52
    Colton Parayko napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která mířila mezi betony Johna Gibsona, jenže je včas dokázal sevřít a puk po skvělém zákroku vyrazil!
     
    52:17
    Rickard Rakell se ocitl před bránou po nahození zpoza brány ve velké šanci, jenže Jakea Allena nepropálil!
    51:28 Patrik BERGLUND - 2:4
     
    51:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PATRIK BERGLUND si najel do mezikruží na přihrávku Kyla Brodziaka z pravého křídla a krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Johna Gibsona do pravého horního rohu brány! Blues vedou 2:4! Asistence: Kyle Brodziak.
     
    47:27
    Nick Ritchie rychle objel bránu, u pravé tyče ale puk po rychlé otočce do brány zasunout nedokázal!
     
    46:41
    Brayden Schenn se ocitl v mezikruží ve velké šanci a střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, jenže John Gibson se vytasil s famózním semaforem! Komerční přestávka.
    46:15 Chris KELLY - 2:3
     
    46:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Chris Kelly napřáhl na vrcholu pravého kruhu přes jednoho z hráčů St. Louis ke střele, která na přední tyči prošla Jakeovi Allenovi do sítě! Chris Kelly mohl vstřelit svůj první gól v dresu Anaheimu, jenže DEREK GRANT mu ho drobnou tečí těsně před bránou nechtěně sebral. Asistence: Chris Kelly a Hampus Lindholm.
     
    39:33
    Jason Chimera předvedl husarský kousek, když si za bránou zpracoval puk do vzduchu a z něj se vzápětí snažil u levé tyče kotouč sklepnout do brány, Jake Allen ho ale vychytal!
    36:50 Vladimír SOBOTKA - 1:3
     
    36:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jordan Schmaltz na pravém křídle od modré čáry nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde našel VLADIMÍRA SOBOTKU a český útočník poté parádní střelou z otočky překonal roztaženého Johna Gibsona! Vladimír Sobotka vstřelil letos svůj desátý gól a Blues opět vedou o dva góly. Asistence: Jordan Schmaltz a Ivan Barbašev.
     
    34:48
    Vladimir Sobotka mohl skórovat v mezikruží, jenže John Gibson jeho pokus fantasticky vykopl pravým betonem!
     
    32:43
    Vladimir Tarasenko se u pravé tyče řítil do velké šance a poté se nepříjemně střetl vpádu s Johnem Gibsonem poté, co ho zezadu podrazil vpádu Francois Beauchemin.
     
    30:48
    Jaden Schwartz se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže neposedný kotouč usměrnil nad bránu Anaheimu!
     
    24:53
    Dmitrij Jaškin to přehnal před bránou Johna Gibsona s forčekingem a vyfasoval dvě minuty za hákování.
    24:17 Corey PERRY - 1:2
     
    24:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf nádhernou přihrávkou z levého kruhu pro vhazování našel na vzdálenější pravé tyči COREYHO PERRYHO, který z blízkosti zametl puk do brány! Ducks dokázali skórovat a jsou zpět v zápase. V Honda Center padly tři branky. Asistence: Ryan Getzlaf a Brandon Montour.
     
    23:49
    Ryan Getzlaf mohl rychle vrátit Ducks zpět do zápasu, když střelou z bodu pravého kruhu mířil do bližšího horního rohu brány, Jake Allen ale předvedl parádní semafor!
    23:00 Ivan BARBAŠEV - 0:2
     
    23:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nikita Sošnikov na pravém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu a po zákroku Johna Gibsona ho bez problému dorazil do sítě z blízkosti IVAN BARBAŠEV! Blues vedou 2:0. Asistence: Nikita Sošnikov a Alex Pietrangelo.
     
    22:13
    Dmitrij Jaškin rychle objel bránu a u pravé tyče se ho snažil zasunout z otočky mezi betony Johna Gibsona, brankář Anaheimu ale puk vsedě skvěle vyrazil!
    17:30 Robert BORTUZZO - 0:1
     
    17:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues na pravém křídle vystavěli pěkné schody, když Brayden Schenn našel bekhendovou přihrávkou Alexe Pietrangela a kapitán Blues Alex Pietrangelo vzápětí stejným způsobem ROBERTA BORTUZZA, který v mezikruží napřáhl ke střele zápěstím a o vyrážečku Johna Gibsona puk poslal do levého horního rohu brány – 0:1! Asistence: Alex Pietrangelo a Brayden Schenn.
     
    17:19
    Kevin Bieksa napřáhl na vrcholu levého kruhu ke krásné střele zápěstím, která mířila k přední tyči, Jake Allen si ale připsal fantastický zákrok poté, co puk pravým betonem vykopl!
     
    16:15
    Ducks se ocitli před bránou vzápětí ve velké šanci, Jake Allen ale jejich pokus z mezikruží úspěšně vyrazil!
     
    14:10
    Adam Henrique dnes nastoupil ke svému jubilejnímu zápasu v NHL! Srdečně blahopřejeme!
     
    09:58
    Ducks napřáhli na vrcholu pravého kruhu k pěkné střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Jake Allen ji ale pravým betonem vyrazil a připsal si skvělý zákrok!
     
    07:00
    Před bránou Johna Gibsona vznikl po nahození z pravého křídla a ostrého úhlu obrovský závar, společně se spoluhráči ale nakonec puk dostal z brankoviště!
     
    06:42
    Brayden Schenn nabral na levém křídle velkou rychlost a střelou zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování málem na přední tyči překonal Johna Gibsona mezi betony! Brankář Ducks je ale dokázal včas sevřít. Komerční přestávka.
     
    03:55
    Brandon Montour se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, jenže kotouč z blízkosti nedokázal poslat za záda Jakea Allena.
     
    01:54
    Ryan Getzlaf se ocitl před bránou v obrovské šanci a nikým neatakován mířil po ledě k pravé tyči, jenže Jake Allen ho dokázal fantasticky vychytat levým betonem!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 25. Perry (Getzlaf, Montour), 47. D. Grant (Kelly, H. Lindholm) – 18. Bortuzzo (Pietrangelo, B. Schenn), 23. Barbašev (Sošnikov, Pietrangelo), 37. Sobotka (Schmaltz, Barbašev), 52. Berglund (Brodziak)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Chimera, D. Grant, Kelly.
    St. Louis Blues: Allen (Husso) – Gunnarsson, Pietrangelo (C), Dunn, Parayko, Schmaltz, Bortuzzo – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Steen (A), Brodziak, Berglund – Jaškin, Sobotka, T. Thompson – Sošnikov, Barbašev, Thorburn.

    Rozhodca: Dave Jackson, Gord Dwyer. Čároví: Brandon Gawryletz, Mark Wheler

    Diváci: 16312