NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
Montreal Canadiens
cz Utorok 13.03.2018, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Ian COLE - 5:2
     
    57:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Vanek s Wennbergem nevyřešili přečíslení dva na jednoho dobře, právě Alexander Wennberg se však o pár sekund později zmocnil kotouče za Lindgrenovou brankou a nabil na vrchol kruhů volnému IANU COLEOVI, jehož rána skončila až v síti. Asistence: Alexander Wennberg.
    35:46 Jonathan DROUIN - 4:2
     
    35:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs jsou stále ve hře. Do samostatného úniku se zničehonic vydal JONATHAN DROUIN, který svůj bekhendový blafák provedl dokonale a poslal puk nechytatelně pod břevno. Asistence: Paul Byron.
    22:34 Boone JENNER - 4:1
     
    22:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    A ta končí gólem! Po levém křídle se rozjel Alexander Wennberg, který chytrým nahozením našel v předbrankovém prostoru neobsazeného BOONEA JENNERA a ten nadvakrát propasíroval kotouč za Lindgrenova záda. Asistence: Alexander Wennberg a Ian Cole.
    14:03 Seth JONES - 3:1
     
    14:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přetavují v gól i svou druhou přesilovku a opět se o to postaral ranou od modré SETH JONES, to je velká rána pro Canadiens, kteří přitom už v první minutě zápasu vedli. Asistence: Artěmij Panarin a Alexander Wennberg.
    07:51 Seth JONES - 2:1
     
    07:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets ale přesilovku nakonec využívají a rychle obrací vývoj ve skóre. Cam Atkinson nabil na modrou SETHU JONESOVI, který zavřel oči a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Cam Atkinson a Artěmij Panarin.
    04:17 Nick FOLIGNO - 1:1
     
    04:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl, v dalším střídání se Blue Jackets podařilo vyrovnat! Nahození NICKA FOLIGNA do předbrankového prostoru způsobilo obrovské zmatky před Lindgrenem a Jacob de La Rose si nakonec srazil kotouč do vlastní svatyně! Bez asistence.
    00:34 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    00:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté se v samotném úvodu utkání dostávají překvapivě do vedení, když Petryho nahození od modré protečoval za Bobrovského záda BRENDAN GALLAGHER! Domácí ještě reklamovali vysokou hůl montrealského útočníka, gól ale platí. Asistence: Jeff Petry.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 5. N. Foligno, 8. S. Jones (Atkinson, Panarin), 15. S. Jones (Panarin, Wennberg), 23. Jenner (Wennberg, Cole), 58. Cole (Wennberg) – 1. Gallagher (Petry), 36. Drouin (Byron)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, Nutivaara, Cole, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Milano, N. Foligno, Bjorkstrand – Sedlák, Dubinsky, Letestu – Vanek, Wennberg, Jenner.
    Montreal Canadiens: Ch. Lindgren (Niemi) – Reilly, Petry, Alzner, Juulsen, Jo. Benn, Lernout – Byron, Drouin, Gallagher – Galchenyuk, J. de La Rose, Hudon – Lehkonen, Ščerbak, A. Shaw – Deslauriers, L. Shaw, Carr.

    Rozhodca: Meier, McIsaac – Racicot, Rody