USA – Japonsko 10:0 (kon.) | J. Kórea – Česko 3:2 (po pr.) | Kanada – Taliansko 10:0 (kon.)
koniec po predl.
Južná Kórea
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Česko
cz Nedeľa 11.03.2018, 07:30Paralympiáda - sledge
Partner:
    45:13 Jung Seung Hwan - 3:2
     
    45:13
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Pouhých třináct vteřin prodloužení stačilo k tomu, aby český sen o postupu do semifinále padl hodně, hodně hluboko. Korejci se dostali do přečíslení, které gólově zakončil druhou brankou v utkání JUNG SEUNG HWAN. Asistence: Jang Dong Shin a Cho Young Jae.
    44:21 Michal GEIER - 2:2
     
    44:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóól, Češi při power-play vyrovnávají! MICHAL GEIER využil hru šest na čtyři, když z úhlu propálil korejského brankáře. Tento zbytečný faul v útočném pásmu přišel Korejce velmi draho. Asistence: Pavel Kubeš a Pavel Doležal.
    42:53 Jung Seung Hwan - 2:1
     
    42:53
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    A situace je rázem kritická. Dnes velmi aktivní JUNG SEUNG HWAN posílá 127 vteřin před koncem třetí třetiny domácí do vedení, když zblízka poslal kotouč pod horní tyč. Potřetí už proti střele tohoto šikovného útočníka dnes tyčka Vápenkovi nepomohla. Asistence: Lee Jong Kyung.
    38:55 Michal GEIER - 1:1
     
    38:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    No skvěle, jak to je někdy jednoduché! MICHAL GEIER dostal od Pavla Kubeše puk před branku a bekhendem po ledě překonal gólmana soupeře. Češi skórují v oslabení, je vyrovnáno! Asistence: Pavel Kubeš.
    18:28 Lee Ju Seung - 1:0
     
    18:28
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    No, tak toto už byla neřešitelná situace pro českého gólmana Michala Vápenku. Po hrubici české obrany se dostali domácí do přečíslení tři na nikoho, které gólově "zakončil" LEE JU SEUNG nohou poté, co mu ji nastřelil jeho spoluhráč. Těžko říct, jestli to byl úmysl, ale pokud ano, tak to bylo velmi chytré řešení! Asistence: Jang Jong Ho a Jung Seung Hwan.

    Jakub Kudláč

    Góly a asistencie: 19. Lee Ju Seung (Jang Jong Ho, Jung Seung Hwan), 43. Jung Seung Hwan (Lee Jong Kyung), 46. Jung Seung Hwan (Jang Dong Shin, Cho Young Jae) – 39. Geier (Kubeš), 45. Geier (Kubeš, Doležal)


    Južná Kórea: Man-Gyun Yu (Jae-Woong Lee) – Young-Jae Cho, Min-Su Han, Young-Sung Kim, Dong-Shin Jang, Hae-Man Lee, Ji-Hoon Lee – Seung-Hwan Jung, Byeong-Seok Cho, Jong-Kyung Lee – Ju-Seung Lee, Yong-Min Lee, Jong-Ho Jang – Si-Woo Choi
    Česko: Vápenka (Kudela) – Kubeš, Doležal, Motyčka, Geier, Z. Hábl, Hrbek, Raul, Šafránek, Palát, Krupička, Wágner, Novák, Klíma

    Rozhodca: Morrison (USA) – Fergenbaum (CAN), Lunden (SWE)

    Diváci: 5 000