Chomutov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Litvínov – Jihlava 2:0 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
HC Dukla Jihlava
cz Nedeľa 11.03.2018, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Play-out extraligy (ČR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    HC VERVA LITVÍNOV

    Letošní sezóna je pro mistry extraligového ročníku 2014/2015 naprostým utrpením. Verva je beznadějně poslední a za tři body vyhrála naposledy 28. prosince na půdě Mladé Boleslavi. Zároveň je jasné, že Severočechy čeká baráž o udržení.
     
    HC DUKLA JIHLAVA

    Narozdíl od Vervy má Dukla ještě teoretickou šanci, že se baráži vyhne. Jihlavský celek by však musel získat nejméně 10 bodů v následujících čtyřech utkáních, přičemž Chomutov by musel všechny 4 zápasy prohrát. Je tak velice pravděpodobné, že v dnešním duelu uvidíme dva celky, které si zahrají se zástupci WSM ligy o účast v příštím ročníku extraligy.
     
    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

    Vzájemná utkání v základní části hovoří lépe pro Jihlavu, která zvítězila třikrát za tři body a jednou se z výhry v základní hrací době radovala VERVA.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Iberer, Čutta, Baránek, Z. Sklenička, Frolo, L. Doudera – J. Černý (A), J. Mikúš, F. Lukeš – Marek Růžička, Řehoř, Trávníček (C) – Jícha, Válek, Jurčík – Jánský, M. Hanzl, Matoušek.

    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Stříteský, Šidlík, de la Rose, D. Váňa, Kajínek, Půža – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Straka – F. Seman, R. Hubáček, Rabbit – Bryhnisveen, Hamill, Diviš (A).

    Rozhodčí: Sýkora, Svoboda – Flegl, Polonyi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Verva se po vhazování dostala okamžitě do útoku, ale před Kořenářem hráči Litvínova nic nevymysleli. Hosté tak otáčejí hru na druhou stranu.
     
    00:40
    Hosté také v pásmu Vervy nebyli úspěšní a hned na to se pak zpět dostali domácí, kteří před Kořenářem vyslali střelu, kterou už hostující brankář chytá.
     
    01:22
    Řehoř střílel z vrcholu levého kruhu a Kořenář si připisuje další zákrok lapačkou a tentokráte raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:47
    Další útok Litvínova zakončil střelou z pravé strany Lukáš Válek, Josef Kořenář měl znovu lapačku připravenou a hned znovu zastavuje hru.
     
    02:07
    Peter Jánský najížděl z levé strany a dostal se k odraženému kotouči, jen před sebe poslal Kořenář a brankář hostů se dokázal včas přesunout a ránu Jánského znovu kryje!
     
    02:47
    Petrásek na druhé straně musel také být ve svém brankovišti hodně pozorný. Šidlík před ním dotíral, ale překonat litvínovského brankáře se mu nepovedlo.
     
    03:16
    Velká šance na jihlavské straně. Josef Skořepa směřoval před Petráska podél levého mantinelu, poté si sjel blíže a jeho střela švihem končí v Petráskově lapačce.
     
    04:02
    Litvínovští kombinovali v pásmu Jihlavy, ale sami se o něj připravili, když neudrželi kotouč a ten se dostal do středního pásma. Hráči Vervy tak musí také zpátky.
     
    04:26
    No a při průchodu zpět se domácí dopustili postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude za chvíli vhazovat.
     
    05:01
    Kořenář nyní v pohodě chytil střelu Martina Hanzla, poté si puk převzal Šidlík a otáčí směr hry před branku Litvínova.
     
    05:49
    Daniel Sörvik nahodil puk před jihlavskou klec, ale Kořenář na něho dosáhl a hned na to ho pak poslal svým spoluhráčům, kteří se stěhují do útočného pásma.
     
    06:20
    Josef Skořepa se natlačil opět před Petráska, jeho střela ale skončila v moci litvínovského gólmana. Ten nechal hru plynout a poslal puk svým spoluhráčům.
     
    07:08
    Akce střídá akci a před malou chvilkou dotírali před Kořenářem hráči Vervy. Jako poslední se puku dotkl Jakub Čutta a střílel na ochránce svatyně Jihlavy, ten ale sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    07:08
    Následuje první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    07:21
    Zápas má slušné tempo a v něm pokračovali i Jihlavští, kteří přešli do třetiny domácího celku. Nicolai Bryhnisveen ale zblízka Petráska nepřekonal.
     
    08:05
    Hanzl čekal na přihrávku od Jánského. Ta přišla ale velmi pozdě a rázem se tak domácí připravili o další svou šanci před soupeřovou brankou.
     
    08:42
    Po nepřesné rozehrávce Jihlavy zakládají z hloubi vlastního obranného pásma hokejisté Litvínova, kteří se pokusí znovu ohrozit Josefa Kořenáře.
     
    09:15
    Jurčík se snažil nohou posunout kotouč k jihlavské brance, ale Kořenář vše dobře viděl a raději pak ukryl puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    09:43
    Marek Růžička si našel kotouč nahozený Čuttou, ale před brankou Jihlavy ho nakonec nedokázal poslat za záda Kořenáře.
     
    10:07
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:07
    Jako první si přesilovou hru zahrají hosté, když Trávníček sedí na trestné lavici za nedovolené bránění. Jihlavští tak mají možnost otevřít účet tohoto duelu.
     
    10:22
    Jurčík chtěl vyhodit kotouč do bezpečí, jenže Zeman ho dokázal zachytit a hosté se tak stále drží v útočném pásmu, kde znovu kombinují.
     
    11:09
    Až nyní se to domácím povedlo a vyhazují puk až před brankáře Kořenáře.
     
    11:20
    Erik de la Rose vyslal na Michaela Petráska pořádně štiplavou střelu a puk pak domácího brankáře zasáhl zřejmě do krku. Zatím se z ledu nezvedá.
     
    11:20
    Otřesený Petrásek je už na nohou a vypadá to, že naštěstí bude v pořádku.
     
    11:20
    Růžička vyhrál vhazování v obranném pásmu a domácí tak chtěli znovu vyhodit puk, ale znovu jim to hosté nepovolili a tlačí před jejich brankou i nadále.
     
    11:53
    Další rozehrávku hostů už Verva zastavila a posílá znovu kotouč až před Josefa Kořenáře. Jejich oslabení se už blíží ke svému konci.
     
    12:07
    Trávníček je na ledě a Verva je v plném počtu.
     
    12:49
    Martin Hanzl se prosmýkl přes obránce Jihlavy, ale dál se nedostal. Akce Litvínova tak bleskově končí.
     
    13:42
    Litvínovští se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Michaela Petráska, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    13:57
    Václav Půža nahodil puk před branku Litvínova, nikdo z jeho spoluhráčů ho ale netečoval. Domácí se tak ujímají puku a míří s ním znovu před Kořenářovu branku.
     
    15:20
    Josef Jícha se dostal do blízkosti domácí branky a jeho střela pořádně vystrašila Josefa Kořenáře, který si tak připisuje další veledůležitý zákrok. Po něm je pak hra znovu přerušena.
     
    15:20
    Další komerční přestávka.
     
    15:23
    Ondřej Jurčík střílel z levého kruhu, jeho projektil byl zablokován obranou hostů, kteří se tak okamžitě dostávají do další útočné akce.
     
    16:03
    Ale při pobytu v pásmu Vervy se Jihlavským nepodařilo vystřelit a rázem tak přišli také o kotouč a u něho budou znovu domácí hokejisté.
     
    16:28
    Zakázané uvolnění Jihlavy a Litvínov zadarmo získává útočné pásmo. Hra se stěhuje před branku Josefa Kořenáře a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:39
    Jakub Černý poslal puk Juraji Mikúšovi, ten ho ale dobře nezpracoval. Odskočil mu z čepele a hned ho na svou stranu získali zase hosté.
     
    17:21
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Jiránek – 2 min., sekání).
     
    17:21
    Také domácí hráči si zahrají svou první přesilovku. Jiránek inkasuje menší trest za sekání a už sedí na trestné lavici.
     
    17:40
    Petr Straka se ve vlastním oslabení dostal do šance před Petráskem. Po jeho střele mířil kotouč za jeho záda, ale domácí brankář se včas stačil otočit a puk bravurně chytá!
     
    18:26
    Na druhé straně se v dobrém postavení ocitl Martin Hanzl, který byl v jasné gólové situaci. Z mezikruží ale jeho ránu chytil pohotově Kořenář a podržel svůj tým. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    18:50
    Daniel Sörvik nahodil černou gumu před branku Jihlavy, nikdo z jeho spoluhráčů se k němu nedostal. Toho hosté využili a osvobozují se.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:21
    Jiránek je na ledové ploše a Jihlava je tedy v plném počtu.
     
    19:49
    Ještě to zkoušeli domácí hráči před hostující klecí, Kořenář ale po jejich střele nemusel vůbec zasahovat, pomohla mu vlastní obrana.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Zbyněk Sklenička – 2 min., vražení na hrazení).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní jsme neviděli ani jednu branku, šance na obou stranách ale ano. Nicméně oba gólmani zatím drží svá čistá konta a drží své týmy. Zatím sledujeme celkem svižný hokej. Úderem dvacáté minuty byl ještě vyloučen domácí Zbyněk Sklenička, jenž narazil soupeře na hrazení a hosty tak čeká kompletní přesilová hra hned na začátku druhé periody. Po první části hry je na ukazateli skóre stále bezbrankový stav. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne přibližně v 16:20.
     
    Střely na branku: 14 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Na začátku druhé třetiny přichází do branky Kantor, jenž vystřídal patrně zraněného Petráska.
     
    20:12
    Čachotský se protáhl mezi Sörvikem a dostal se do útočného pásma, ale nakonec ho zastavila obrana Litvínova. Nicméně Jihlavští stále drží útočnou třetinu.
     
    20:49
    Zeman střílel z levého kruhu a jeho rána byla sražena Danielem Sörvikem, který pak sám posílá puk až před branku jihlavské Dukly.
     
    21:31
    Dukla je zpět v útočném pásmu, o které ale záhy přišla. Válek pak ujel ve vlastním oslabení, jeho střela z levého kruhu ale Kořenáře neohrozila.
     
    22:00
    Sklenička je na ledě a Verva je tedy v plném počtu.
     
    22:35
    David Váňa dostal obrovský prostor před Pavlem Kantorem, na kterého pak vyslal prudkou střelu, kterou ale litvínovský brankář znovu chytá.
     
    23:17
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., držení).
     
    23:17
    Čachotský inkasuje dvě minuty za držení a usedá na lavici hanby. Přesilovou hru si tak zase zahrají domácí hokejisté.
     
    24:46
    Hosté se v oslabení zatím velmi dobře brání a Litvínov tak prakticky k ničemu nepustili. Nyní znovu vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    25:16
    Iberer střílel na Kořenáře, ten jeho střelu ale chytá a znovu drží svůj tým. Hned na to opět hosté vyhazují puk až před Kantora.
     
    25:17
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    26:19
    Zakázané uvolnění jihlavské Dukly a hra se tedy stěhuje před Kořenářovu branku, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    26:46
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    26:52
    Lukáš Doudera napálil kotouč od modré čáry příliš vysoko a ten pak zmizel z dohledu sudích. Hra je vykázána do středního pásma a vhazovat se bude u středového kruhu pro vhazování.
     
    27:00
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Petr Šidlík – 2 min., držení).
     
    27:00
    Další přesilovka pro Litvínov. Šidlík inkasuje dvě minuty a desetiminutový osobní trest za držení. Osobní trest pak za řeči směrem k rozhodčímu.
     
    27:35
    Jurčík číhal před brankou Jihlavy, ale přihrávky se nedočkal. Poté sám poslal kotouč na modrou čáru, ale Sörvik místo střely zvolil přihrávku zpět na Jurčíka, ten ji ale nezachytil.
     
    28:14
    Hosté se po tlaku Vervy osvobozují a posílají puk až před branku Pavla Kantora.
     
    28:43
    Marek Růžička střílel z pravé strany, Suchánek ji ale zablokoval a následně pak je tu další osvobození hostujícího celku.
     
    29:00
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    29:30
    Nicolai Bryhnisveen na druhé straně vyzkoušel pozornost Kantora a ten svým dalším zákrokem uspěl. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    30:22
    Petr Straka poslal na Kantora spíše propagační střelu, se kterou neměl problém a hned kotouč získal do své moci. Poté ho posílá okamžitě na hokejky svých spoluhráčů.
     
    31:02
    A další střela hostů, která zaměstnala Pavla Kantora v jeho brankovišti. Ten znovu bere puk a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    31:15
    Václav Půža se napřáhl na modré čáře, jeho rána ale skončila pouze vedle domácí branky.
     
    31:55
    Adam Zeman se proháčkoval přes půl hřiště až před litvínovskou branku, do zakončení ho ale nepustil jeden z obránců Vervy, jenž ho čistě o kotouč obral.
     
    32:35
    Po dalším Kantorově zákroku je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce. To vše ale až po další komerční přestávce, která právě následuje.
     
    33:01
    Douderovu střelu srazil do ochranné sítě obránce Jihlavy a hra je tak zase přerušena. Vhazovat se bude po levici Josefa Kořenáře.
     
    33:07
    František Lukeš hledal těsně před brankou stojícího Juraje Mikúše, ale puk, který směřoval na jeho hůl, sebral obránce Václav Půža.
     
    33:51
    Wacey Rabbit se rozjel směrem k litvínovské svatyni, ale do zakončení se nakonec vůbec nedostal. U puku tak budou pro tyto chvíle znovu domácí hráči.
     
    34:26
    Tomáš Frolo se snažil poslat puk Ondřeji Jurčíkovi, včas se u nich ale zjevil Jakub Suchánek a jejich souhru obranným zákrokem překazil.
     
    34:49
    Tomáš Frolo pálil na jihlavskou branku a donutil tak Josefa Kořenáře k dalšímu pohotovému zákroku. Ten kotouč udržel přes limit a hra je znovu přerušena.
     
    34:50
    Střela Marka Baránka mezi tři tyče neprošla, následně se pak domácí dostali k další střele, ale Josef Kořenář byl znovu ve svém brankovišti připraven.
     
    35:34
    Mikúšovi se dlouho nedařilo vyvézt puk pryč z obranného pásma, až nyní se to povedlo a Verva tak spěchá před Kořenářovu branku.
     
    36:01
    Po střele Floriana Iberera se zaskvěl Josef Kořenář, jenž znovu chytá domácí střelu a hned na ta pak zase zastavuje hru.
     
    36:14
    Po ofsajdu Litvínova se hra přestěhovala do středního pásma, kde se bude za chvíli znovu vhazovat.
     
    36:49
    Domácí mají ponechanou výhodu a pokud ji nevyužijí, budou hrát svou další přesilovou hru.
     
    37:12
    Čutta poslal kotouč Řehořovi, ten od modré čáry poslal černou gumu Baránkovi, jeho střela se ale neujala.
     
    37:34
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Wacey Rabbit – 2 min., sekání).
     
    37:43
    Domácí hráči se už uhnízdili v pásmu Jihlavy a kombinují před Kořenářem. Ten zatím drží svůj tým a kotouč za svá záda nepouští.
     
    38:11
    Hostům se podařilo dostat se ke kotouči a hned ho vyhodili před domácí branku. Litvínov tak musí zakládat další akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    38:40
    Lukeš pálil na Kořenáře a ten si připisuje další přesný zákrok a stále tak drží Jihlavu nad vodou.
     
    38:51
    Po další střele Litvínova zasáhl Kořenář, jenž má v posledních chvílích plné ruce práce a raději pak zase hru přerušuje.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:08
    Baránkova střela mířila těsně vedle tři tyče hostující branky. Nicméně Verva se neustále drží v útočném pásmu a zvyšuje svůj tlak.
     
    39:33
    Michal Trávníček vyslal přihrávku Marku Baránkovi, ten ale puk dobře nezpracoval a rázem je u konce další domácí šance.
     
    39:34
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi a stále platí bezbrankový stav. Diváci v hledišti i samotní hráči tak marně čekají na první trefu zápasu. Tempo hry oproti první třetině výrazně opadlo a ubylo i následných šancí. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 17:12.
     
    Střely na branku: 22 – 11
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Jihlavská Dukla má kotouč na svých holích a zakládá akci na začátku třetí třetiny.
     
    41:22
    Po střele Skořepy ukryl Kantor puk pod lapačkou a raději před dotírajícími útočníky hostů raději hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    41:38
    Domácí z hloubi vlastní obranné třetiny založili další akci a zamířili před hostující branku.
     
    42:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Stříteský – 2 min., podražení).
     
    42:13
    Stříteský podrazil Matouška a nabízí tak domácímu Litvínovu další přesilovou hru.
     
    42:30
    Juraj Mikúš pálil z levého kruhu na branku Jihlavy, rozvlnil sice síť, ale pouze tu boční. Hned na to se pak hosté osvobozují a posílají kotouč až před Pavla Kantora.
     
    43:14
    Florian Iberer nahodil puk od modré čáry až před jihlavskou branku, nikdo z jeho spoluhráčů ho ale nezachytil a Jihlavští se opět osvobozují.
     
    43:50
    Ofsajd nyní zastavil litvínovské hokejisty, kteří se tak nemohli dostat do útočného pásma. Hra se tak stěhuje do toho středního, kde se bude také vhazovat.
     
    44:13
    Jihlava je v plném počtu.
     
    44:19
    Tomáš Frolo z vrcholu pravého kruhu napálil jen obránce hostů a kotouč pak jistil i Josef Kořenář.
     
    44:41
    Brankář Jihlavy si připsal další zákrok, po němž přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    45:00
    Juraj Mikúš pronikal do útočného pásma, nejprve ho zastavil Erik de la Rose a následně pak i Bryhnisveen, přesto se dostal ke střele, kterou opět kryje Josef Kořenář.
     
    45:44
    Zpětnou přihrávkou zpoza jihlavské branky poslal puk Jakub Černý Mikúšovi, ale ten před Kořenářem promáchl.
     
    46:02
    Následuje další komerční přestávka.
     
    Dnešní utkání na zimním stadionu Ivana Hlinky v Litvínově sleduje 1 726 diváků.
     
    46:18
    Další přerušení hry po zákroku Josefa Kořenáře, puk vhodí sudí po jeho pravé ruce. Litvínovští tak v pásmu hostů zůstanou i nadále.
     
    46:46
    Lukáš Anděl si sjel na pravý kruh a hledal přihrávkou spoluhráče. Ta byla ale příliš prudká a opuštěný puk pak sebrali domácí, kteří se stěhují směrem dopředu.
     
    47:47
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jakub Čutta – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:47
    Čutta nyní faulem nabízí přesilovku hostů. Dočkáme se úvodní branky v přesilové hře?
     
    48:08
    Jakub Černý se ve vlastním oslabení dostal do zakončení těsně před Josefem Kořenářem, ten ovšem jeho střelu dokázal bleskově pokrýt.
     
    48:45
    Stříteský vyslal dělovkou od modré čáry a kousek před Kantorem jeho střelu tečoval Tomáš Jiránek, ale také domácí brankář předvedl pohotový zákrok.
     
    49:28
    Čachotský nezachytil rozehrávku svých spoluhráčů a puk se dostal do středního pásma. Následně se pak do akce dostal Jakub Čutta, jenž v samostatném úniku poslal puk jen těsně nad břevno hostující branky.
     
    49:58
    Na druhé straně se ke střele před Kantorem nedostali hráči Jihlavy a domácí otáčejí směr hry zase před Josefa Kořenáře.
     
    51:09
    Suchánkovu střelu chytil Pavel Kantor do lapačky a aby uklidnil hru před svou brankou, přerušuje ji. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:41
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Petr Straka – 2 min., sekání).
     
    51:41
    Tentokráte pyká za faul Petr Straka a přesilovku mají k dispozici domácí hráči. Uvidíme, zda konečně zaznamenáme změnu skóre.
     
    51:41
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Zach Hamill.
     
    51:41
    Domácí budou hrát pět na tři.
     
    51:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hned na to zatlačili domácí hráči hosty v jejich pásmu, Mikúš pak poslal přihrávku na volného ONDŘEJE JURČÍKA, který našel skulinku mezi Kořenářovými betony a svou střelou posílá puk za jeho záda – 1:0. Domácí tak otevírají skóre utkání až
    ve dvaapadesáté minutě. Asistence: Juraj Mikúš a František Lukeš.
    51:53 Ondřej JURČÍK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:53
    Mezi tři tyče nyní na straně Jihlavy přichází Volden. Vypadá to, že má Kořenář nějaké problémy s výstrojí.
     
    52:14
    Následuje komerční přestávka.
     
    52:14
    Kořenář má výstroj v pořádku a už je zpět mezi třemi tyčemi.
     
    52:52
    Verva dohrává ještě klasickou početní výhodu. Domácí se déle drželi v pásmu Jihlavy, ale nakonec se hosté dokázali osvobodit.
     
    53:41
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    53:44
    Po vhazování v útočném pásmu Litvínova zasahoval proti Jíchově střele znovu Kořenář a ten pak zastavuje hru.
     
    53:56
    Josef Jícha se uvolnil, natlačil se před hostující klec, ale puk za Kořenářova záda neposlal. Nicméně domácí se udrželi a kombinují před ním i nadále.
     
    54:34
    Robin Hanzl podporoval Petera Jánského v úniku před jihlavskou branku, ale obrana hostů se stihla včas vrátit a pomohla tak svému brankáři, který nemusel zasahovat.
     
    55:20
    Nyní už ale ano. Lukeš se dostal až k jeho levé tyčce, kde se snažil prostrčit puk do volné mezery, ovšem Kořenářova hůl ho zase zastavila.
     
    55:49
    Po nepřesné rozehrávce hostů v obranné třetině se k puku dostali znovu Litvínovští a zakládají tak další svou akci.
     
    57:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují svému soupeři a vedou o dva góly. TOMÁŠ MATOUŠEK se dostal na levém kruhu k odraženému kotouči, který poté střelou švihem poslal do levého horního rohu hostující klece a Kořenář tak musí podruhé dnes lovit puk ze své sítě – 2:0. Asistence: Lukáš Válek a Josef Jícha.
    57:14 Tomáš MATOUŠEK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:44
    Další akci domácí Vervy zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    58:58
    Hosté zastavili domácí hráče v jejich rozletu a hned na to se vydali do útočného pásma. Ale také je zastavil ofsajd a hra je vykázána do toho středního.
     
    59:29
    Pavel Kantor zastavil střelu Bryhnisveena a ten také přerušuje hru. V samotném závěru třetí třetiny se tak ještě bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    59:55
    Litvínovští to ještě zkusili před Kořenářem, nic z toho ale nebylo. Stále ale drží puk na svých holích a vypadá to, že až do úplného konce zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Verva nakonec strhla vedení ve dvaapadesáté minutě na svou stranu, když dvojnásobnou přesilovku využil Ondřej Jurčík. V osmapadesáté minutě ho pak napodobil Tomáš Matoušek, jenž z levého kruhu propálil Kořenáře a pečetil tak litvínovskou výhru. Hosté tak ze zimního stadionu Ivana Hlinky pojedou bez bodů.
     
    Střely na branku: 35 – 16
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek neděle a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:52:51)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 52. Jurčík (J. Mikúš, F. Lukeš), 58. Matoušek (Válek, Jícha)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (21. Kantor) – Sörvik, Iberer, Čutta, Baránek, Z. Sklenička, Frolo, L. Doudera – J. Černý (A), J. Mikúš, F. Lukeš – Marek Růžička, Řehoř, Trávníček (C) – Jícha, Válek, Jurčík – Jánský, M. Hanzl, Matoušek.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (52. Volden) – Suchánek, Stříteský, Šidlík, de la Rose, D. Váňa, Kajínek, Půža – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Straka – F. Seman, R. Hubáček, Rabbit – Bryhnisveen, Hamill, Diviš (A).

    Rozhodca: Sýkora, Svoboda – Flegl, Polonyi

    Diváci: 1 726