Nitra – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Zvolen 0:3 (kon.) | Trenčín – Detva 6:4 (kon.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Poprad 3:4 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
HK Poprad
Nedeľa 11.03.2018, 17:00 • ZŠ Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:23
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani však strieľajú veľmi rýchlo kontaktný gól a sú späť v hre! V predbránkovom priestore dokázal tečovať puk za chrbát Alexeja Ivanova ERIC FAILLE! Asistencie: Klemen Pretnar, Josh Brittain.
     
    55:07
    Poprad dal gól!
    Kamzíkom sa podarilo podniknúť kontru, ktorá môže byť rozhodujúca. Zdalo sa, že gólovú príležitosť zmarí ťažká prihrávka Petra Königa na LUKÁŠA HVILU, no ten si pri pravej žŕdke dokázal poradiť. Spracoval si puk rukou, položil na ľadovú plochu a poslal ho do svätyne Banskej Bystrice! Asistencie: Peter König, Marek Nagy.
     
    45:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Z 0:3 je to razom 2:3 a Banská Bystrica má už len jednogólové manko! Tomáš Surový sa fantasticky presadil cez protihráča, ktorého mal na chrbte, a vymyslel nádhernú, skutočne nádhernú prihrávku bekhendom do predbránkového priestoru. Tam sa puku ujal DALIBOR BORTŇÁK a z bezprostrednej blízkosti rozvlnil sieť za Alexejom Ivanovom. Asistencie: Tomáš Surový, Steven Delisle.
     
    43:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Baranom sa podarilo dosiahnuť veľmi dôležitý gól, ktorý ich vrátil do dnešného zápasu! Pavol Skalický nahodil puk z ťažkého uhla na bránku, ten sa od pravej žŕdky odrazil a čaro Alexeja Ivanova dokázal prekonať CASON HOMANN. Asistencie: Pavol Skalický, Tomáš Hrnka.
     
    30:54
    Poprad dal gól!
    Tak to je neuveriteľné! Bystričania mali problém s prechodom cez stredné pásmo, prihrávka vzduchom stroskotala na rukavici JINDŘICHA ABDULA. Český útočník vyrazil dopredu, zasekol si protihráča, posunul puk po svojej ľavici Bondrovi, ten mu ho vrátil a Abdul krásnou strelou zavesil do ľavého horného rohu bystrickej svätyne! Asistencia: Dávid Bondra.
     
    26:33
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sú už v dvojgólovom vedení! Opäť raz zaúradovala ošúchaná hokejová pravda: nedáš, dostaneš. HK Poprad využil aj druhú presilovku v stretnutí. Hosťujúca trojica predviedla učebnicovú a exhibičnú akciu na jeden dotyk so zakončením RADOMÍRA HEIZERA do prázdnej bránky! Asistencie: Dávid Buc, Matúš Paločko.
     
    12:37
    Poprad dal gól!
    HK Poprad sa ujal v Banskej Bystrici vedenia! Po viacerých nebezpečných strelách počas presilovky prišlo vydarené zakončenie MARCELA PETRANA, ktorý aj za pomoci cloniacich hráčov rozvlnil sieť za Teemum Laasilom! Asistencia: Matúš Paločko.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 44. Cason Homann (Pavol Skalický, Tomáš Hrnka), 46. Dalibor Bortňák (Tomáš Surový, Steven Delisle), 56. Éric Faille (Klemen Pretnar, Josh Brittain) – 13. Marcel Petran (Matúš Paločko), 27. Radomír Heizer (Dávid Buc, Matúš Paločko), 31. Jindřich Abdul (Dávid Bondra), 56. Lukáš Hvila (Peter König, Nagy)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Laasila (31. Lukáš) – Ďatelinka, Kubka, Mihálik, Pretnar, Gélinas, Delisle, Brejčák J., Trecapelli – Bortňák, Surový, Hrnka, – Brittain, Bubela, Hohmann – Asselin, Faille, Skalický – Kabáč, Češík, Gabor.
    HK Poprad: Ivanov – Brejčák D., König, Fabian, Petran, Davydov, Bdžoch – Hvila, Nagy, Svitana – Paločko Matúš., Heizer, Buc – Bondra, Paločko Matej, Abdul – Koky, Ježek.

    Rozhodca: Kalina, Konc st. – Korba, Bodaň