Nitra – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Zvolen 0:3 (kon.) | Trenčín – Detva 6:4 (kon.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Poprad 3:4 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
HK Poprad
Nedeľa 11.03.2018, 17:00 • ZŠ Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Všetkým hokejovým priaznivcom prajeme príjemný nedeľný podvečer. Vítame vás pri sledovaní priameho textového prenosu zo stretnutia posledného kola základnej časti Tipsport ligy medzi HC 05 iClinic Banská Bystrica a HK Poprad.

    Barani sa nachádzajú na druhej priečke ligovej tabuľky, no len s jednobodovým náskokom pred Zvolenom a s dvomi bodmi k dobru pred štvrtým Trenčínom. Ak sa tím vedený Vladimírom Országhom nechce v boji o konečné druhé miesto po základnej časti spoliehať na výsledky svojich priamych konkurentov, potrebuje Poprad poraziť.

    HK Poprad má istotu šiesteho miesta po základnej časti a v prvom kole play-off sa tak predstaví proti tretiemu mužstvu tabuľky. Tým môže byť Banská Bystrica, Zvolen alebo Trenčín. Rozhodne sa dnes. Budeme zvedaví, ako túto nezodpovedanú otázku ovplyvní práve konfrontácia Popradu s Bystricou.

    Vzájomné zápasy HC 05 iClinic Banská Bystrica a HK Poprad v aktuálnej sezóne Tipsport ligy

    9.2.2018 HK Poprad 6:1 HC 05 iClinic Banská Bystrica
    12.1.2018 HC 05 iClinic Banská Bystrica 2:3 HK Poprad
    10.12.2017 HK Poprad 1:2 HC 05 iClinic Banská Bystrica
    3.11.2017 HC 05 iClinic Banská Bystrica 4:5 HK Poprad
    6.10.2017 HK Poprad 6:4 HC 05 iClinic Banská Bystrica
     
    Úvodné zostavy:

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Laasila – Ďatelinka, Kubka, Mihálik, Pretnar, Gélinas, Delisle, Brejčák J., Trecapelli – Bortňák, Surový, Hrnka, – Brittain, Bubela, Hohmann – Asselin, Faille, Skalický – Kabáč, Češík, Gabor.

    HK Poprad: Ivanov – Brejčák D., König, Fabian, Petran, Davydov, Bdžoch – Hvila, Nagy, Svitana – Paločko Matúš., Heizer, Buc – Bondra, Paločko Matej, Abdul – Koky, Ježek.

    Rozhodca: Kalina, Konc st. – Korba, Bogdaň.
     
    Po hymne Slovenskej republiky, ktorú pre technické problémy s nahrávkou dospievali prítomní diváci, je už všetko pripravené na to, aby sa zápas začal.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:23
    Úvodná útočná akcia zápasu patrila domácej Banskej Bystrici. Bola zakončená strelou od modrej čiary, ktorú bez akýchkoľvek problémov ukryl do svojej lapačky Alexej Ivanov.
     
    00:40
    HK Poprad mal k dispozícii buly v útočnom pásme. Z bodu na vhadzovanie však vyšiel víťazne Tomáš Surový, následne sa ešte na chvíľku dostali k puku hostia, ale ten je teraz opäť na domácich hokejkách.
     
    01:44
    Alexej Ivanov sa musel mať na pozore pri ofenzívnom výpade druhej útočnej formácie Banskej Bystrice. Svoju ľavú žŕdku si dobre pokryl a prerušil hru.
     
    02:28
    Hosťujúci Marek Nagy dostal dobrý puk do stredného pásma, prebral si ho a vnikol do toho útočného. Bol osamotený, proti sebe mal trojicu protihráčov, a tak chcel vystreliť. Puk mu však skĺzol z hokejky a z jeho iniciatívy tak nič nebezpečné nevzniklo.
     
    03:30
    Lajna Tomáša Surového s krídlami Bortňákom a Hrnkom robila vietor v obrannom pásme Popradčanov. Akciu domácich prerušil hvizd rozhodcu, ktorý videl postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    03:50
    Popradčania poslali puk cez všetky čiary. Je z toho zakázané uvoľnenie a buly pred bránkou Ivanova.
     
    04:10
    V priestore ľavého kruhu mal dostatok priestoru na zakončenie Josh Brittain. Kanadský útočník vystrelil, no Alexej Ivanov mu prekazil gólovú radosť pekným zásahom.
     
    05:00
    Úvodná päťminútovka prvej tretiny patrila Bystričanom, čo sa aj dalo pred zápasom očakávať.
     
    06:10
    Rotácia Bystričanov v útočnom pásme spôsobila, že sa Pavol Skalický presunul na pozíciu obrancu. Keď dostal prihrávku, oprel sa do puku od modrej. Pekná strela domáceho krídelníka však presný zásah nepriniesla.
     
    06:33
    Nahodený puk od modrej čiary dokázal v predbránkovom priestore tečovať Tomáš Hrnka. Alexej Ivanov, ktorý sa v úvode stretnutia rozhodne nemôže sťažovať na nedostatok práce, predviedol ďalší úspešný zákrok. Teraz si môže vydýchnuť počas reklamnej pauzy.
     
    07:00
    Na druhej strane mohol zaskočiť Bystričanov Jindřich Abdul, ktorý dostal peknú prihrávku od ľavého mantinelu, mohol ísť sám na Laasilu. No tiesnený Surovým si nedokázal puk upokojiť do takej polohy, aby stačil zakončiť a ohroziť domácu svätyňu.
     
    07:41
    Vzrušujúci moment na druhej strane! Puk smeroval za bránkovú čiaru, v snahe zachytiť ho sa po ňom hádzali Fabian aj Ivanov. Situáciu bol rozhodca Konc posudzovať s kolegom pri videu. Konzultácia priniesla verdikt, že puk sa za bránkovú čiaru nedostal, takže gól z toho nie je.
     
    09:00
    Hokejistom HK Poprad sa podarilo dostať do útočného pásma, no nedokázali sa odpútať od mantinelu.
     
    09:50
    Nebezpečné situácie na oboch koncoch klziska! Najprv sme sledovali prečíslenie Bystričanov zakončené pokusom zo vzduchu, Ivanov puk vyrazil pravým betónom. Poprad podnikol zaujímavý brejk s prihrávkou na stred, ktorá uvoľnila do dobrej streleckej parkety Dávida Bondru. Syn legendy slovenského hokeja svojou strelou našiel len hruď gólmana Laasilu.
     
    11:04
    Josh Brittain "nasadzoval kravatu" jednému z protihráčov. Nakoniec ho aj poslal k ľadu a stal sa tak prvým vylúčeným mužom dnešného zápasu.
     
    11:50
    Popradčania zakončili svoju kombináciu po obvode presilovkového vzorca strelou z hokejky Lukáša Hvilu. Laasila nemusel zasahovať.
     
    12:37
    Poprad dal gól!
    HK Poprad sa ujal v Banskej Bystrici vedenia! Po viacerých nebezpečných strelách počas presilovky prišlo vydarené zakončenie MARCELA PETRANA, ktorý aj za pomoci cloniacich hráčov rozvlnil sieť za Teemum Laasilom! Asistencia: Matúš Paločko.
     
    13:35
    Banskej Bystrici nie je v tomto momente nič platné, že je zatiaľ v tretine s poradovým číslom jeden lepším mužstvom. Popradčania zahrali veľmi kvalitnú presilovku a premenili ju na otvárací zásah duelu.
     
    14:05
    O odpoveď sa snažil Ján Brejčák. Jeho strela od modrej čiary však nemohla Alexeja Ivanova, ktorý mal dokonalý výhľad a pred ktorým nikto nestál, ohroziť. Pokračovať sa bude po reklamnej prestávke.
     
    15:53
    Dobrá robota prvej formácie HC 05 iClinic Banská Bystrica v obrannom pásme Popradu. Domáci to zahrali na zakončenie Branislava Kubku, Alexej Ivanov mal menšie problémy, ale puk dokázal skrotiť a podržať ho, kým arbitri neprerušili hru.
     
    16:15
    Skalického úmysel nebol zlý. Domáci krídelník predkladal puk spoza bránky Popradu, no ten minul hokejky jeho spoluhráčov a doputoval až za svätyňu Teemuho Laasilu.
     
    16:57
    Nedorozumenie v rozohrávke baranov. Brittain nezachytil v strednom pásme puk, ani ho netečoval, a tak je z toho zakázané uvoľnenie a presun hráčov do obrannej tretiny HC 05 iClinic.
     
    17:16
    Alexej Ivanov je v prvej tretine veľkou istotou Popradčanov. Potvrdil to aj teraz, hoci zásah, ktorý predviedol, nepatril do kategórie extrémne náročných.
     
    17:36
    Puk skončil mimo hracej plochy. Pokračovať sa bude buly po pravici fínskeho strážcu bystrickej svätyne.
     
    17:46
    Jindřich Abdul teraz predviedol faul, ktorý si rozhodne mohol odpustiť. V útočnom pásme svojho tímu atakoval protihráča bez puku a poslal ho na mantinel. Český útočník inkasoval dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    18:46
    Popradčanom sa podarilo ubrániť a poslať puk cez celú dĺžku klziska.
     
    19:00
    Minúta do konca úvodnej tretiny. Barani rozbiehajú svoj útok z obranných radov.
     
    19:30
    V útočnom pásme sa jeden z domácich hráčov hotovil k strele, puk mu však skĺzol a o niekoľko okamihov neskôr aj opustil tretinu Popradčanov.
     
    19:46
    Presilovka Bystrice ostala nevyužitá. Abdul je späť na ľadovej ploche a Popradčania hrajú s piatimi hráčmi.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme videli jediný presný zásah. Hoci bola v úvodnej dvadsaťminútovke väčšia aktivita na domácich hokejkách, presadili sa Popradčania. Počas presilovky napriahol Marcel Petran a prekonal Teemuho Laasilu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:15
    Jednoduchý a veľmi účinný prechod Popradčanov do útočného pásma umožnil strieľať z ľavej strany Dávidovi Bucovi. Útočník kamzíkov to skúšal strelou na vzdialenejšiu žŕdku, no tú o niekoľko centimetrov minul.
     
    21:20
    Branislav Kubka strieľal od modrej čiary, popred bránku Popradu sa prehnal jeden z jeho spoluhráčov v snahe sťažiť prácu Ivanovovi. Rodák z Omsku si však poradil aj s týmto momentom.
     
    22:05
    Buc odviedol výbornú robotu pri napádaní v útočnom pásme, svojou aktivitou vypracoval pre svoj tím prečíslenie 2 na 1. Následná prihrávka však na jeho kolegu už neprešla. Veľká škoda pre Poprad.
     
    22:26
    Chyba kamzíkov pri striedaní znamená presilovku pre Bystričanov a ideálnu príležitosť na vyrovnanie. Trest za hráčsku lavicu, ktorej šéfuje Marcel Ozimák, si išiel odsedieť Dávid Bondra.
     
    23:26
    HK Poprad prežil prvú minútu oslabenia bez toho, aby musel čeliť nejakej vážnejšej akcii Bystričanov. Domáci majú zatiaľ problémom so získaním útočného pásma.
     
    24:26
    Bondra je späť na ľadovej ploche. Aj druhá presilová hra Banskej Bystrice v dnešnom dueli ostala nevyužitá.
     
    25:10
    Po tom, čo strela od modrej čiary v podaní Marcela Petrana trafila len jedného z domácich, barani podnikli brejk so zakončením Mateja Češíka zo zaujímavej pozície. Obetavo zahral jeden z Popradčanov, ktorý puk zablokoval na svojom tele.
     
    25:25
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Gilbert Gabor – 2 min., podrazenie).
     
    Skalický mohol byť hrdinom okamihu. V oslabení svojho tímu sa rútil sám na Alexeja Ivanova, mohol vyrovnať, no ruského gólmana svojím zakončením neprekonal!
     
    26:33
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sú už v dvojgólovom vedení! Opäť raz zaúradovala ošúchaná hokejová pravda: nedáš, dostaneš. HK Poprad využil aj druhú presilovku v stretnutí. Hosťujúca trojica predviedla učebnicovú a exhibičnú akciu na jeden dotyk so zakončením RADOMÍRA HEIZERA do prázdnej bránky! Asistencie: Dávid Buc, Matúš Paločko.
     
    27:33
    Reklamná prestávka je v tejto chvíli prospešnejšia skôr domácim hokejistom, ktorí potrebujú nájsť odpoveď na dva zásahy Popradčanov.
     
    28:05
    Teemu Laasila si vylepšil štatistiky bezpečným zákrokom proti strele od modrej čiary.
     
    29:52
    Miloš Bubela síce na buly nepochodil, no k puku pristúpil ľahkovážne Bdžoch, pripravil ho oň Dalibor Bortňák, ktorý ho následne dostal do okolia bránkoviska. Tam všetko vyriešil pokrytím puku Alexej Ivanov.
     
    30:54
    Poprad dal gól!
    Tak to je neuveriteľné! Bystričania mali problém s prechodom cez stredné pásmo, prihrávka vzduchom stroskotala na rukavici JINDŘICHA ABDULA. Český útočník vyrazil dopredu, zasekol si protihráča, posunul puk po svojej ľavici Bondrovi, ten mu ho vrátil a Abdul krásnou strelou zavesil do ľavého horného rohu bystrickej svätyne! Asistencia: Dávid Bondra.
     
    30:54
    Fínsky brankár Teemu Laasila opustil bránku HC 05 iClinic Banská Bystrica. V nasledujúcich minútach ju bude hájiť český gólman Jan Lukáš.
     
    31:45
    Bystričania boli blízko k svojmu prvému gólu v stretnutí. Puk poskakoval pred bránkoviskom Popradu, no Alexej Ivanov sa mohol spoľahnúť na pomoc jedného zo svojich spoluhráčov.
     
    33:20
    Hohmann chcel niečo urobiť s nepriaznivým stavom. Vymyslel prihrávku do predbránkového priestoru, ale tam absentovali hráči Bystrice v bielo-čiernej farebnej kombinácii.
     
    34:00
    Obrovskú príležitosť na vyrovnanie mal Ivan Ďatelinka, ktorý z postu obrancu podporil ofenzívu. Pekne si nakorčuľoval na prihrávku Josha Brittaina, no jeho zakončenie do popradskej svätyne neprešlo.
     
    35:00
    Banská Bystrica sa na niekoľko pokusov za sebou nedokázala dostať z vlastného pásma, Popradčania ostali v ofenzívnom snažení, ktoré vyvrcholilo zakončením z pravého krídla. Tiahla strela v podaní Buca bola nepresná.
     
    35:57
    Gólman Jan Lukáš teraz predviedol úspešný zákrok pravým betónom. Ak chcú Bystričania ešte pomýšľať na obrat, budú potrebovať vo zvyšku zápasu jeho čo najspoľahlivejší výkon.
     
    36:48
    Tomáš Surový padol po osobnom súboji na ľadovú plochu. Žiadne nedovolené počínanie Popradčanov sa však nepískalo.
     
    37:40
    Miloš Bubela podržal puk na hokejke, počkal na prechod spoluhráčov pred bránku Ivanova, potom tam nahodil puk. Rus vo svätyni Popradu si poradil a puk vyrazil do bezpečia betónom.
     
    38:40
    HC 05 iClinic Banská Bystrica to teraz vymyslel v obrannej tretine Popradu veľmi pekne. Medzi kruhmi sa dostal do zakončenia Dalibor Bortňák, ale puk až na Ivanova neprenikol.
     
    39:17
    Barani vyprodukovali v týchto momentoch veľký tlak. Vyvrcholil zakončením Pavla Skalického, ktorý sa mohol zapísať do streleckej listiny. Strela bystrického útočníka však orazítkovala len konštrukciu Ivanovovej bránky!
     
    39:46
    HK Poprad ešte stihol v samom závere prostrednej tretiny podniknúť zaujímavý ofenzívny výpad. Patrik Svitana si to pripravil na dobrú strelu z peknej pozície, hľadal pravý horný kút Lukášovej svätyne, no minul ho a puk skončil len na zadnom mantineli.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli dva góly, oba do siete Banskej Bystrice. Veľkú šancu na vyrovnanie počas oslabenia nevyužil Skalický a Popradčania následne po biliardovej akcii zvýšili na 2:0. Tretí gól vsietili po nemenej krásnej akcii so zakončením Abdula. Skalického môžeme označiť za smoliara druhej časti hry, pretože v jej poslednej minúte ho o gól pripravil zásah konštrukcie popradskej bránky.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:27
    Bystričania sa hneď po začiatku tretej tretiny vrhli do útoku. Ich akcia bola zakončená nebezpečnou strelou od modrej čiary, ktorú vyprodukoval Delisle. Ivanov ostal neprekonaný aj po tomto zakončení.
     
    41:40
    Popradčania sa zmocnili puku a zamierili s ním dopredu. Lukáš Hvila však ostal na ofenzívu sám a proti trojici protihráčov nemal šancu uspieť.
     
    42:30
    Hrnka poslal nahodeným pukom bojovať za bránku Popradu Josha Brittaina, s ktorým si však defenzíva kamzíkov dokázala poradiť a k puku ho nepustila.
     
    43:30
    Popradčania teraz v krátkom časovom intervale viackrát výborne zapracovali. Nielenže Bystričanov nepustili do útoku, ešte sa im aj podarilo vyhodiť puk cez celú dĺžku klziska bez zakázaného uvoľnenia.
     
    43:59
    Banská Bystrica dala gól!
    Baranom sa podarilo dosiahnuť veľmi dôležitý gól, ktorý ich vrátil do dnešného zápasu! Pavol Skalický nahodil puk z ťažkého uhla na bránku, ten sa od pravej žŕdky odrazil a čaro Alexeja Ivanova dokázal prekonať CASON HOMANN. Asistencie: Pavol Skalický, Tomáš Hrnka.
     
    45:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Z 0:3 je to razom 2:3 a Banská Bystrica má už len jednogólové manko! Tomáš Surový sa fantasticky presadil cez protihráča, ktorého mal na chrbte, a vymyslel nádhernú, skutočne nádhernú prihrávku bekhendom do predbránkového priestoru. Tam sa puku ujal DALIBOR BORTŇÁK a z bezprostrednej blízkosti rozvlnil sieť za Alexejom Ivanovom. Asistencie: Tomáš Surový, Steven Delisle.
     
    46:30
    Od hokejistov Banskej Bystrice teraz môžeme očakávať enormný tlak. Domáci majú ešte dostatok času, aby tento zápas dokonale otočili a vyhrali.
     
    48:00
    Ďalšie ofenzívne snaženie Bystričanov sa začína od obrannej dvojice Gélinas-Delisle. HK Poprad dnes hrá len s tromi kompletnými formáciami. Uvidíme, aký vplyv to bude mať na ich kondičnú stránku s blížiacim sa záverom riadneho hracieho času.
     
    49:27
    Po reklamnej prestávke sa pokračuje vhadzovaním po ľavici Alexeja Ivanova. Ďalšie prerušenie hry prinieslo opäť buly v útočnom pásme Bystrice, tentoraz na opačnom kruhu.
     
    49:37
    Barani sa natlačili do bránkoviska Popradu, situáciu vyriešil úspešným zásahom Alexej Ivanov. Pred jeho svätyňou sa následne strhla menšia šarvátka.
     
    49:58
    Už mohol byť stav stretnutia 3:3! Pavol Skalický uspel v súboji pri mantineli na ľavej strane, posunul sa s pukom viac na os a predložil ho na opačnú žŕdku Hohmannovi, ktorý však svoju tutovku nezužitkoval na tretí gól baranov!
     
    50:37
    Alexej Ivanov i čoraz viac preťažovaná defenzíva Popradu si teraz môžu vydýchnuť, keďže hosťujúci hokejisti vybojovali vhadzovanie v útočnej tretine.
     
    51:20
    Od HK Poprad už môžeme v najbližších minútach tretej časti hry očakávať asi len precíznu defenzívnu hru a rezignovanie na nejaké útočné snaženie.
     
    52:35
    Popradčania teraz veľmi dobre zapracovali, zdržiavali Bystričanov ďaleko od svojej svätyne a získali množstvo cenných sekúnd.
     
    53:30
    Dávid Buc ešte stačil na záver svojho veľmi dlhého striedania vyhodiť puk do stredného pásma. Zdá sa, že Popradčanom sa v posledných desiatkach sekúnd podarilo otupiť tlak Banskej Bystrice.
     
    54:07
    Matej Paločko prihrávkou jednou rukou posunul puk na ľavé krídlo, jeden z jeho spoluhráčov sa už tlačil do útočného pásma. Zastavil ho však ofsajdový verdikt čiarového arbitra.
     
    54:35
    Tomáš Surový ako príkladný kapitán a líder mužstva bojoval za bránkou Popradu, v podčíslení však neuspel a o puk prišiel.
     
    55:07
    Poprad dal gól!
    Kamzíkom sa podarilo podniknúť kontru, ktorá môže byť rozhodujúca. Zdalo sa, že gólovú príležitosť zmarí ťažká prihrávka Petra Königa na LUKÁŠA HVILU, no ten si pri pravej žŕdke dokázal poradiť. Spracoval si puk rukou, položil na ľadovú plochu a poslal ho do svätyne Banskej Bystrice! Asistencie: Peter König, Marek Nagy.
     
    55:23
    Banská Bystrica dala gól!
    Barani však strieľajú veľmi rýchlo kontaktný gól a sú späť v hre! V predbránkovom priestore dokázal tečovať puk za chrbát Alexeja Ivanova ERIC FAILLE! Asistencie: Klemen Pretnar, Josh Brittain.
     
    57:00
    Bystričanom sa čas veľmi rýchlo kráti.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny. Hra je prerušená.
     
    58:13
    Tréner Banskej Bystrice si vzal oddychový čas. Jeho náprotivok Marcel Ozimák využil túto možnosť už predtým.
     
    58:16
    Jan Lukáš opúšťa bránku Bystrice, domáci útočia so šiestimi hráčmi na ľade!
     
    58:40
    Dávid Buc sa zmocnil puku, možno mohol vyskúšať strelu na prázdnu svätyňu baranov. Rozhodol sa však pre prihrávku na stred klziska, kde jeho spoluhráča bystrickí hokejisti pokryli.
     
    59:15
    Vývoj duelov Trenčína a Zvolena, priamych konkurentov Banskej Bystrice v súboji o druhé miesto, baranom nepraje. Ak sa zápas baranov proti Popradu skončí ich prehrou, obsadia v tabuľke po základnej časti štvrté miesto. Majú k dispozícii ešte necelú minútu.
     
    59:37
    Puk opustil hraciu plochu. Rozhodcovia usúdili, že po teči domáceho tímu, takže hra sa presúva do stredného pásma.
     
    59:53
    Pavol Skalický to ešte nahodil na bránku Popradu, Alexej Ivanov sa však prekonať nenechal. Zdá sa, že barani už vyrovnať nestihnú.
     
    Koniec zápasu.
     
    HC 05 iClinic Banská Bystrica prehral v poslednom kole základnej časti Tipsport ligy v domácom prostredí s HK Poprad 3:4. Keďže Trenčín i Zvolen svoje duely vyhrali, preskočili baranov v tabuľke a tí tak obsadili štvrté miesto. Ich štvrťfinálovým súperom v play-off budú Košice, séria začne v Banskej Bystrici. Poprad zakončil sezónu víťazne a na dnešné úspešné ťaženie sa bude snažiť nadviazať aj v play-off sérii proti Trenčínu.

    Z našej strany je to na dnes všetko. Ďakujeme vám za pozornosť, prajeme ešte pekný zvyšok večera a tešíme sa na vás opäť pri play-off. (19:28:36)

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 44. Cason Homann (Pavol Skalický, Tomáš Hrnka), 46. Dalibor Bortňák (Tomáš Surový, Steven Delisle), 56. Éric Faille (Klemen Pretnar, Josh Brittain) – 13. Marcel Petran (Matúš Paločko), 27. Radomír Heizer (Dávid Buc, Matúš Paločko), 31. Jindřich Abdul (Dávid Bondra), 56. Lukáš Hvila (Peter König, Nagy)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Laasila (31. Lukáš) – Ďatelinka, Kubka, Mihálik, Pretnar, Gélinas, Delisle, Brejčák J., Trecapelli – Bortňák, Surový, Hrnka, – Brittain, Bubela, Hohmann – Asselin, Faille, Skalický – Kabáč, Češík, Gabor.
    HK Poprad: Ivanov – Brejčák D., König, Fabian, Petran, Davydov, Bdžoch – Hvila, Nagy, Svitana – Paločko Matúš., Heizer, Buc – Bondra, Paločko Matej, Abdul – Koky, Ježek.

    Rozhodca: Kalina, Konc st. – Korba, Bodaň