Nitra – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Zvolen 0:3 (kon.) | Trenčín – Detva 6:4 (kon.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Poprad 3:4 (kon.)
koniec po predl.
MsHK Žilina
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 11.03.2018, 17:00 • ZŠ Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Žilina dala gól!
    Michal Švihálek sa asi na štyri sekundy s pukom ocitol úplne voľný pred gólmanom. Ten si však skúsene počkal na LUKÁŠA HANDLOVSKÉMU, ktorý si zbehol pred bránku na prihrávku, po ktorej puk už len pohodlne zasunul do prázdnej bránky. Asistencia: Michal Švihálek.
     
    46:51
    Žilina dala gól!
    Doteraz defenzíva hostí fungovala výborne, čo teraz však nepotvrdili. Michal Švihálek našiel v predbránkovom priestore úplne voľného JURAJA JURÍKA, ktorý dostal viac priestoru ako je zdravé, čo využil k presnej strele, ktorú umiestnil pod brvno. Gólman bol bezmocný. Stav stretnutia je 3:3! Asistencia: Michal Švihálek, Peter Húževka.
     
    28:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia po piatich sekunách dokázali využiť presilovú hru. Puk na modrú čiaru dostal JÁN TABAČEK, ktorý svojím tvrdým projektilom našiel voľný priestor v bránke, a tak dostáva svoj tím už tretíkrát v zápase do vedenia. Stav stretnutia je 2:3! Asistencia: Tomáš Nádašdi, Matúš Sukeľ.
     
    18:44
    Žilina dala gól!
    Bleskovo využitá presilová hra. Žilinčania dokázali takmer okamžite vyrovnať po peknej kombinácii. Lukáš Handlovský svojou prihrávkou našiel hokejku MARCELA HOLOVIČA, ktorý presnou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 2:2! Asistencia: Lukáš Handlovský, Michal Juraško.
     
    17:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dopredu sa ako blesk rútil ANDREJ LIŠTIAK, ktorý zbytočne nešpekuloval a poslal puk priamo na bránku. S ním vymietol pavučiny v ľavom hornom rohu, a tak zaznamenáva svoj prvý gól v aktuálnej sezóne. Stav stretnutia je 1:2! Asistencia: Michal Uhrík, Jakub Nemec.
     
    12:41
    Žilina dala gól!
    Hosťujúca defenzíva prihrala puk pred vlastnú bránku, kde však ostal zabudnutý TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý mal dostatok času na zakončenie. Najprv sa pohral s gólmanom a neskôr po efektnej kľučke presne zakončil. Stav stretnutia je 1:1! Asistenciu si na svoje konto pripíše Marek Tvrdoň, ktorý prinútil brániacich hráčov k tejto fatálnej chybe.
     
    04:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Puk sa z korčule Lukáša Handlovského nešťastne odrazil až na čepel MATÚŠA SUKEĽA, ktorý sa nikým nestrážený ocitol pred bránkou súpera. Svoju šancu dokázal využiť na vsietenie úvodného gólu. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Lukáš Žiak.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Pospíšil (Tvrdoň), 19. Holovič (Handlovský, Juraško), 47. Jurík (Švihálek, Húževka), 65. Handlovský (Švihálek) – 5. Sukeľ (Žiak), 18. Lištiak (Uhrík, Nemec), 29. Tabaček (Nádašdi, Sukeľ)


    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Hatala, Kozák, Tvrdoň, Hruška, Pospíšil – Turian, Andersons, Handlovský, Holovič, Konečný – Juraško, Mendrej, Švihálek, Húževka, Jurík – Coma, Váňa, Stupka, Ondruš, Rogoň
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček, Huna, Langhammer, Laco – Kurali, Suchý, Žiak, Oško, Vybiral – Nádašdi, Bača, Kriška, Sukeľ M., Sukeľ J. – Nemec, Grundling, Pacalaj, Uhrík, Lištiak

    Rozhodca: Jonák, Goga – Orolin, Kollár