Nitra – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Zvolen 0:3 (kon.) | Trenčín – Detva 6:4 (kon.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Poprad 3:4 (kon.)
koniec
HK Nitra
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Nedeľa 11.03.2018, 17:00 • ZŠ Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Fantastická vzťahovačka v podaní KARLA PLÁŠILA. Obranca hostí oklamal svojho protvníka, čím sa dostal pred Foltána. Ten vyšiel trochu z bránkoviska, čo umožnilo Plášilovi vystreliť k ľavej žŕdke. Puk skončil až v sieti.
    Asistencia Vladimír Škoda.
     
    37:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Maris Jass sa dostal k puku vo vlastnom pásme a prihrávkou cez stredné pásmo našiel v tom útočnom RÓBERTA VARGU. Varga na nič nečakal a strelou švihom prekvapil všetkých, vrátane brankára Foltána!
    Asistencia Maris Jass.
     
    36:36
    Nitra dala gól!
    Celý atak začal presným prenesením hry Tibor Kutálek. Peter Ordzovenský si zastavil puk, dvihol hlavu a všimol si nepokrytého spoluhráča. Tým bol skúsený MAREK SLOVÁK, ktorý vycvičil Baroša, keď si ho najprv položil na zem a potom rutinérsky zavesil pod brvno.
    Asistencie Tibor Kutálek, Peter Ordzovenský.
     
    22:13
    Nitra dala gól!
    Corgoňom stačila na gól aj jediná presilovka. Po usadení sa v pásme prišla prihrávka od Pauloviča na Mezeia, ktorý ešte proposlal na veďla stojaceho MATÚŠA RAISA. Ten prepálil všetko, čo mu stálo v cester.
    Asistencie Branislav Mezei, Matej Paulovič.
     
    19:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Dokonale využitie presilovej hry. Tri sekundy pred koncom sa do čistej príležitosti dostal KASPARS SAULIETIS. Šimun našiel Saulietisa pred bránou, strelca gólu nikto nekryl. Hosťujúci krídelník sa mohol spýtať Foltána, kam to chce, aby to nakoniec trafil nad vyrážačku pod brvno!
    Asistencie: Eduard Šimun, Karel Plášil.

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 23. Rais (Mezei, Paulovič), 37. Slovák (Kutálek, Ordzovenský) – 20. Saulietis (Šimun, Plášil), 38. Varga (Jass), 39. Plášil (Škoda)


    HK Nitra: Foltán (Lawson) – Mezei, Rais, Ordzovenský, J.Milam, Versteeg, T.Milam, Pupák, Rýgl – Mikúš, Krištof, Paulovič – Kovacs, Slovák, Kutálek – Macík, J.Ručkay, H.Ručkay – Lantoši, Bradley, Csányi
    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš – Husák, Novák, Plášil, Hruška, Jass, Salija, Šimek, Trávniček – Hřebejk, Jurík, Škoda – Saulietis, Šimun, Zbořil – Fábry, Šille, Varga – Dubec, Novotný, Lorraine

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Vladimír Fridrich – Roman Výleta, Tomáš Gegáň