Boston – Calgary 5:2 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 5:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 1:4 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 6:3 (kon.) | Carolina – LA Kings 7:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (po pr.) | Minnesota – NY Rangers 3:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 4:3 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Arizona 1:2 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Arizona Coyotes
cz Streda 14.02.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    29:35 Alex GOLIGOSKI - 1:2
     
    29:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    První přesilovou hru v zápase Arizona nevyužila, v té druhé už se ale velmi rychle prosazuje. Prakticky za pár vteřin Coyotes zužitkovali svou výhodu. Kousek za pravým kruhem se pořádně napřáhl obránce ALEX GOLIGOSKI, který na nic nečekal, bez váhání se opřel do kotouče. Martina Jonese ránou příklepem prostřelil mezi tělem a pravou rukou. Arizona tedy podruhé v utkání vede a Sharks musí opět dohánět, ač jsou na ledě aktivnější. Asistence: Tobias Rieder, Christian Fischer.
    09:20 Mikkel BØDKER - 1:1
     
    09:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže Arizona se z vedoucí branky moc dlouho neradovala. Hned z následujícího útoku se Sharks prosazují a vyrovnávají. Obránce Justin Braun poslal od modré čáry ukázkové nahození, které před brankovištěm tečoval MIKKEL BOEDKER. Brankář Wedgwood nestihl na změnu směru kotouče reagovat a propustil puk do sítě. Útočník San Jose se tak prosazuje proti týmu, kde sám dříve působil. Začínáme tím pádem výsledkově prakticky od začátku. Asistence: Justin Braun, Marc-Edouard Vlasic.
    07:58 Kevin CONNAUTON - 0:1
     
    07:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak pozor, tohle byla hodně zajímavá situace. Vypadalo to, že Martin Jones nebude mít sebemenší problém vytěsnit puk skákající v brankovišti před sebe. Jenže měl. K dorážce se nečekaně dostal KEVIN CONNAUTON, jenž bekhendem zametl puk za brankovou čáru. Rozhodčí ještě kontrovali, zda před dosažením gólu nedošlo k posunutí branky, avšak stalo se tak až po přechodu kotouče za brankovou čáru. Takže trefa platí a Coyotes vedou rozdílem jednoho zásahu. Asistence: Nick Cousins, Brad Richardson.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 10. Bødker (Braun, Vlasic) – 8. Connauton (Cousins, Richardson), 30. Goligoski (Rieder, Fischer)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Meier, Pavelski, Donskoi – Hertl, Couture, Labanc – Bødker, Tierney, Hansen – Goodrow, O'Regan, M. Karlsson.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (41. Raanta) – Ekman-Larsson, Demers, Chychrun, Hjalmarsson, Connauton, Goligoski – Perlini, Stepan, Keller – Dvorak, Fischer, Rinaldo – Domi, Rieder, Martinook – Richardson, Cousins, Archibald.

    Rozhodca: Kozari, StPierre – Berg, Knorr

    Diváci: 17 125