Boston – Calgary 5:2 (kon.) | Buffalo – Tampa Bay 5:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 1:4 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 6:3 (kon.) | Carolina – LA Kings 7:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (po pr.) | Minnesota – NY Rangers 3:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 4:3 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Arizona 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Winnipeg Jets
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
Washington Capitals
cz Streda 14.02.2018, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:35 Tyler MYERS - 4:3
     
    62:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! A kdo jiný než Mark Scheifele mohl mít v rozhodující brance prsty?! Domácí špílmachr převzal puk ve vlastním pásmu, přebruslil Alexe Ovečkina a předložil puk před odkrytou klec TYLERU MYERSOVI, jenž trefil přesně! Asistence: Mark Scheifele
     
    62:23
    Ofsajd zastavuje akci hostí, nicméně prodloužení přináší neuvěřitelné momenty!
     
    61:45
    Hosté nastřelili levou tyč domácí branky!
    59:46 Mark SCHEIFELE - 3:3
     
    59:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Neuvěřitelné! Střela od modré čáry se zachytila v klubku clonících hráčů. Tam si ji našel MARK SCHEIFELE, jenž si vybruslil přes osu a přesnou ranou poslal puk za záda brankáře Holtbyho. Asistence: Blake Wheeler, Mathieu Perreault.
     
    59:23
    Domácí opět v šesti bez brankáře.
     
    58:43
    Dustin Byfuglien fauloval unikajícího Beagla a ten se ve velkých bolestech sklání na střídačce.
     
    58:15
    Domácí bez brankáře.
     
    58:01
    Po šanci Scheifeleho a dorážce Myerse se strhla větší šarvátka před brankou Holtbyho!
     
    52:35
    Branková konstrukce teď zazvonila za Holtbym!
    51:30 Bryan LITTLE - 2:3
     
    51:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme sníženo! Po rychlém průniku skrz střední pásmo si BRYAN LITTLE narazil s Jackem Roslovicem a následnou střelou propálil Holtbyho v brance Caps. A rázem je o zápletku do posledních minut postaráno! Asistence: Jack Roslovic, Dustin Byfuglien
     
    47:15
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (John Carlson – 2 min., sekání).
    47:01 John CARLSON - 1:3
     
    47:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Rostoucí tlak je na domácích hráčích výrazně znát a dokonce znamená i třetí branku Capitals! Myers ztratil puk za vlastní brankou, ten se po ose Oshie – Connolly – Kuzněcov dostal před branku, kde jej nikým nehlídaný JOHN CARLSON poslal do bližší šibenice! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Brett Connolly.
     
    41:20
    Po odrazu puku od hrazení se k dorážce dostal Patrik Laine, ale minul odkrytou klec!
     
    37:25
    Krásná akce domácího týmu nekončí brankou! Laine přenesl hru krásným pasem na Byflugiena, který pálil z voleje, ale nedokázal rozvlnit síť hostující branky.
    31:22 André BURAKOVSKY - 1:2
     
    31:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelně nenápadná akce končí brnkou. Jeden z hráčů Jets upadl v útočném pásmu, čímž rozjel Larse Ellera, jenž si udělal kličku z pravé strany na střed a vypálil. Hellebuyck vyrazil kotouč na hůl ANDRÉ BURAKOVSKYHO, jenž uklidil puk do sítě. Asistence: Lars Eller, Alex Chiasson.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Matt Hendricks – 2 min., nedovolené bránění).
    19:37 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:1
     
    19:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Nepříjemná záležitost pro domácí celek. Zmírněná tvrdost znamená srovnání v podání Caps. Průnik Toma Wilsona ještě domácí zastavili, ale po nahození Ovečkina se na brankovišti nejlépe zorientoval NICKLAS BÄCKSTRÖM a z otočky dorazil puk za Hellebuycka. Asistence: Alexandr Ovečkin, Tom Wilson.
     
    15:38
    Mohlo to být o dvě branky! Jeden z domácích se vymotal před Holtbyho, nasadil mu kličku do bekhendu, čímž poslal brankáře Caps "na párek", ale místo zakončení do branky přišla "sekera" od Carlsona a ten odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
    14:44 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    14:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásná akce Byfulgiena znamená první branku utkání! Dustin Byfulgien udělal na modré čáře krásnou otočku, čímž se zbavil jednoho obránce a několika rychlými kroky se dostal do situace dvou na jednoho. Svou přihrávkou hledal MARKA SCHEIFELEHO, ale jeho přihrávku zastavil jeden z obránců, což Scheifeleho nemusí mrzet, neboť se dostal k dorážce a poslal puk do sítě! Asistence: Dustin Byfuglien, Mathieu Perreault.
     
    11:55
    Fantastický Hellebuyck! Carlson našel Bäckströmovu hokejku před odkrytou brankou, ale domácí gólman se přesunul a kotouč zastavil!
     
    10:49
    V souboji se Stephensonem si Kulikov vypomohl podražením a bude si muset odsedět dvě minuty.
     
    02:39
    Důležitý zákrok Hellebuycka drží nerozhodné skóre! Domácí brankář výborně vystihl Burakovskyho záměr o lehkou teč a pravým betonem zastavil puk!

    Kryštof Severa

    Góly a asistencie: 15. Scheifele (Byfuglien, Perreault), 52. Little (Roslovic, Byfuglien), 60. Scheifele (Wheeler, Perreault), 63. T. Myers (Scheifele) – 20. Bäckström (Ovečkin, T. Wilson), 32. Burakovsky (Eller, Chiasson), 48. Carlson (Kuzněcov, Connolly)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, T. Myers, Enström, Byfuglien, Chiarot, D. Kulikov – Perreault, Scheifele, Wheeler – Ehlers, Little, Laine – Connor, Copp, Armia – Petan, Hendricks, Roslovic.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Djoos, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Bowey – Ovečkin, Bäckström, T. Wilson – Connolly, Kuzněcov, Oshie – Burakovsky, Eller, Chiasson – Stephenson, Beagle, Smith-Pelly.