Toronto – Tampa Bay 4:3 (kon.) | Edmonton – Florida 5:7 (kon.) | Arizona – Chicago 6:1 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
5:7 (1:1, 2:2, 2:4)
Florida Panthers
cz Utorok 13.02.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Vincent TROCHECK - 5:7
     
    59:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Třetím gólem ve třetí třetině VINCENT TROCHECK trefou do prázdné branky kompletuje hattrick! Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    58:43
    Domácí bez brankáře! V tu chvíli na druhé straně hřiště pálil hodně nebezpečně do zahuštěného prostoru Draisaitl a kotouč z hromady těl vyplul těsně vedle levé tyče!
     
    55:47
    Cammalleri měl na své holi vyrovnávací branku! Útočníka s třináctkou na zádech našel po kličce u pravé tyče bekhendem Khaira, ale Cammalleri bez přípravy minul branku!
    54:58 Connor MCDAVID - 5:6
     
    54:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek snižuje na rozdíl jediné branky! Špatně rozehraný puk se odrazil k Patricku Maroonovi, který jej záhy poslal do před brankového prostoru. Tam byl připravený kapitán domácích CONNOR MCDAVID, jenž sklepl puk mezi Reimerovy betony. Asistence: Patrick Maroon.
    50:46 Jevgenij DADONOV - 4:6
     
    50:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Na jedničku zvládnuté vůbec první trestné střílení v kariéře! JEVGENIJ DADONOV zamíchal s pukem mezi kruhy a vzápětí vyslal rychlou střelu k levé tyči.
    50:46 Faul Benninga.
     
    50:46
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Matt Benning – trestné střílení, sekání).
    46:53 Anton SLEPYŠEV - 4:5
     
    46:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení Floridě moc dlouho nevydrželo! Mark Letestu poslal na steč ANTONA SLEPYŠEVA, který po zavezení puku do útočné třetiny sjel až na spodní část levého kruhu, kde si přehodil puk na forhend a přesnou střelou rozvlnil síť u pravé tyče. Asistence: Mark Letestu.
    46:05 Vincent TROCHECK - 3:5
     
    46:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru během dvanácti vteřin a poprvé v zápase vidíme větší brankový rozdíl! Přesilová pětka přesunula hru na pravé křídlo, kde si VINCENT TROCHECK sjel na pravý kruh a střelou zápěstím trefil přesně volný prostor u pravé tyče. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.
     
    45:53
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jesse Puljujärvi – 2 min., podražení).
    40:18 Vincent TROCHECK - 3:4
     
    40:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskurychle využitá početní výhoda Floridou! Keith Yandle vyjel zpoza brány až na středovou čáru, kde našel najetého VINCENT TROCHECK, který bez špetky soucitu projel skrz dva bránící hráče na středu modré čáry. V následném zakončení si položil Talbota a následně doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Keith Yandle a Aleksander Barkov.
     
    39:39
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Kris Russell – 2 min., hákování).
    29:58 Jevgenij DADONOV - 3:3
     
    29:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři ale opět velmi rychle odpovídají! JEVGENIJ DADONOV nabruslil do prostoru mezi kruhy, odkud přes těsnou obranu propálil Talbota střelou k pravé tyče. Asistence: Nick Bjugstad a Aaron Ekblad.
    29:35 Drake CAGGIULA - 3:2
     
    29:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vedení jde zpět na domácí stranu! Kris Russella prudkou střelu z nápřahu tečoval mezi kruhy DRAKE CAGGIULA, čímž změnil trajektorii k levé tyči! Tedy přesně tam, kde Reimer neměl šanci být. Asistence: Kris Russell a Jujhar Khaira.
    28:10 Zákrok Talbota.
     
    28:10
    Panthers nyní vyvíjeli v domácím brankovišti slušný tlak. Hosté následně vytáhli hru na modrou čáru, kde pálil k pravé tyči Matheson. Talbot se ale skvěle zorientoval a proti Mathesonově střele nastavil svou lapačku.
    26:21 Denis MALGIN - 2:2
     
    26:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Stav utkání je opět vyrovnaný! Michael Matheson upoutal pozornost všech bránících hráčů, díky čemuž měl po následné přihrávce mezi kruhy volný prostor DENIS MALGIN, jenž svižnou střelou zápěstím propálil Talbota k pravé tyči. Asistence: Michael Matheson.
    23:50 Pohotová reakce Reimera.
     
    23:50
    Co se Reimerovy nepodařilo při trestném střílení, se povedlo nyní! Draisaitl vyslal z mezikruží opět prudkou střelu tentokrát k pravé tyči, kterou Reimer lapil do své lapačky. Skvělý zákrok.
    22:46 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    22:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Trestné střílení je využito a Oilers se ujímají jednobrankového vedení! LEON DRAISAITL jel velmi pomalu, když mezi kruhy vyslal velmi rychlou střelu k levé tyči, na kterou Reimer nestihl vůbec zareagovat.
    22:46 Trest Mathesona.
     
    22:46
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Michael Matheson – trestné střílení, podražení).
     
    21:33
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Patrick Maroon.
    19:42 Obrovské štěstí pro Edmonton, velká smůla pro Huberdeaua.
     
    19:42
    Na vnitřní straně pravého kruhu volný Huberdeau napálil puk ke vzdálenější tyči a trefil pouze spojnici Talbotovy branky! Kotouč se následně svezl po brankové čáře.
    18:35 Patrick MAROON - 1:1
     
    18:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá odpověď domácích! Connor McDavid ubránil kotouč na své holi a následně jej přenechal na modré čáře Yohannu Auvituovi, jehož nahození vyrazil Reimer před sebe. Na hranici brankoviště se nejlépe zorientoval PATRICK MAROON, který po stáhnutí puku pod sebe dopravil kotouč za brankáře Panthers. Asistence: Yohann Auvitu a Connor McDavid.
     
    18:10
    Dvě přihrávky a zakončení! Před brankou dostal nabídku zcela zapomenutý Strome, který forhendovým zakončením pouze vyklepal Reimerovy betony.
    17:46 Aaron EKBLAD - 0:1
     
    17:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Střela Denise Malgina skončila na hrazení za brankou, odkud se puk odrazil k levé tyči na volného AARON EKBLAD, který bez přípravy sice svou střelu nenasměroval mezi tři tyče, ale trefil pouze bránícího Klefboma, jenž srazil puk za brankovou čáru. Asistence: Denis Malgin a Michael Matheson.
     
    16:20
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Brandon Davidson – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:09
    Slibná příležitost Edmontonu! Draisaitl na levém křídle našel z druhé vlny osamoceného Klefboma, který svou střelu ale nasměroval mimo tři tyče!

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 19. Maroon (Auvitu, McDavid), 23. Draisaitl (t.s.), 30. Caggiula (Russell, Khaira), 47. Slepyšev (Letestu), 55. McDavid (Maroon) – 18. Ekblad (Malgin, Matheson), 27. Malgin (Matheson), 30. Dadonov (Bjugstad, Ekblad), 41. Trocheck (Yandle, Barkov), 47. Trocheck (Yandle, Huberdeau), 51. Dadonov (t.s.), 59. Trocheck (Huberdeau)


    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Nurse, Davidson, Klefbom, Russell, Benning – Auvitu, Maroon, McDavid – R. Strome, Lucic, Draisaitl – Cammalleri, Slepyšev, Khaira – Puljujärvi, Pakarinen, Letestu – Kassian, Caggiula.
    Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Ekblad, Yandle, Matheson, Pysyk, Weegar, Petrovic – Dadonov, Barkov, Bjugstad – Huberdeau, Trocheck, Malgin – J. McGinn, McCann, Mamin – Haley, MacKenzie, Sceviour.