Nitra – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Žilina 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:2 (po pr.)
Detva – Košice 1:2 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 6:3 (kon.)
koniec po predl.
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Nedeľa 11.02.2018, 17:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    PATRIK ŠTEVULIAK vystrelil z pravého kruhu a Valentovi vymietol krásnou strelou v bráne pavučinu. Asistencie: Tomáš Nádašdi, Lukáš Paukovček.
     
    45:26
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Števuliak nabil JÁNOVI TABAČEKOVI na modrú čiaru a ten prudkou strelou vyrovnáva na 2:2. Asistencie: Patrik Števuliak, Lukáš Paukovček.
     
    42:33
    Trenčín dal gól!
    Rýchly protiútok hostí. Spoza brány prihrával Sojčík BRANKOVI RADIVOJEVIČOVI, ktorý na viackrát pretlačil puk za Košarišťanov chrbát. Asistencie: Peter Sojčík.
     
    28:41
    Trenčín dal gól!
    Hostia po buly zostali v útočnom pásme a pekne zakombinovali. K strele z dobrej pozície sa dostal PATRIK BAČÍK a prekonal brankára Košarišťana. Asistencie: Tibor Varga, Juraj Bezúch.
     
    18:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa dostali do útočného pásma. Gründling na modrú čiary prihral JÁNOVI TABAČKOVI, ktorý nahodil puk na Valenta a ten prepadol až za jeho chrbát. Asistencie: Martin Gründling.

    Michael Hruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 19. Tabaček (Gründling), 46. Tabaček (Števuliak, Paukovček), 64. Števuliak (Nádašdi, Paukovček) – 29. Bačík (Varga, Bezúch), 43. Radivojevič (Sojčík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Tabaček, Moravčík, Gründling, Nemec, Mezovský, Nádašdi, Nitriansky, Bača – Paukovček, Laco – Števuliak, Langhammer, Huna – J. Sukeľ, Piatka, Kriška – Žiak, Uhrík, Vybíral
    HK DUKLA Trenčín: Valent – Romančík, Bačík, Frühauf, Pač, Holenda, Bohunický, Švec, Deveaux – Bezúch, Pardavý, Radivojevič – Varga, Sádecký, Hossa – Hecl, Dlouhý, Mikula – Gašparovič, Sojčík, Hudec

    Rozhodca: Jonák, Fridrich – Synek, Stanzel