NJ Devils – Philadelphia 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 3:4 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Edmonton 2:3 (po pr.) | San Jose – Arizona 6:5 (po pr.)
LA Kings – Anaheim 2:4 (kon.) | Chicago – Detroit 0:4 (kon.) | Carolina – Calgary 1:4 (kon.)
koniec
Dallas Stars
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Colorado Avalanche
cz Nedeľa 14.01.2018, 03:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Mark BARBERIO - 1:4
     
    59:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny přidávají definitivní pojistku v podobě gólu na 4:1! MIKE BARBERIO se s kotoučem nijak nemazal a takřka přes celé hřiště ho poslal do nikým nestrážené branky. Bernier k vynikajícímu výkonu v brankovišti zapisuje do statistik i kanadský bod za přihrávku! Asistence: Patrik Nemeth, Jonathan Bernier.
    58:20 Blake COMEAU - 1:3
     
    58:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rovných sto sekund před koncem třetí části je asi rozhodnuto! Klingberg přišel o puk na útočné modré čáře a pak zákonitě chyběl vzadu. Přečíslení dvou na jednoho vyřešil BLAKE COMEAU střelou z levého kruhu, která prosvištěla nad lapačkou Bishopa. Asistence: Nikita Zadorov.
    46:33 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    46:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche obnovují svůj těsný náskok a podruhé v zápase vedou! Přes Zadorova a Kerfoota se puk dostal ve středním pásmu k NATHANU MACKINNONOVI. Kanadský centr byl na útočnou akci úplně sám, přesto vystřelil přes Lindella a zakončení z levého kruhu prošlo Bishopovi mezi nohama až do sítě. Asistence: Alexander Kerfoot, Nikita Zadorov.
    35:43 Jamie BENN - 1:1
     
    35:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali a vyrovnávají na 1:1! Alexandr Radulov naznačil střelu zápěstím a na poslední chvíli se rozhodl posunout puk do mezikruží před Klingberga. Střelu švédského obránce Bernier ještě vyrazil, ale na dorážku JAMIEHO BENNA už neměl nárok. Pochvalu určitě nedostane Zadorov, který si na brankovišti počínal hodně ležérně. Asistence: John Klingberg, Alexandr Radulov.
    14:09 Alexander KERFOOT - 0:1
     
    14:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny se zničehonic dostávají do vedení! Greer ve středním pásmu přenechal kotouč ALEXANDERU KERFOOTOVI, který se díky vyšší rychlosti dostal přes Hamhuise a zleva chytře zakončil nad ruku překvapeného Bishopa. Asistence: A.J. Greer, Samuel Girard.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 36. Ja. Benn (J. Klingberg, Radulov) – 15. Kerfoot (Greer, Girard), 47. MacKinnon (Kerfoot, Zadorov), 59. Comeau (Zadorov), 60. Barberio (Nemeth, J. Bernier)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg (A), Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Pitlick, Faksa, Roussel – Spezza, Hanzal, Janmark – B. Ritchie, D. Shore, Elie.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – E. Johnson (A), Zadorov, Barberio, Nemeth, A. Lindholm, Girard – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – Jakupov, Kerfoot, Greer – Comeau, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Jost, C. Wilson.

    Rozhodca: Joannette, Peel – Gibbs, Murrray

    Diváci: 18 532