Columbus – Vancouver 2:5 (kon.) | Carolina – Washington 3:4 (kon.) | Florida – Calgary 2:4 (kon.)
Chicago – Winnipeg 2:1 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 2:7 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 4:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:7 (1:2, 0:3, 1:2)
New York Islanders
cz Sobota 13.01.2018, 19:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté skórují posedmé! Křižnou přihrávku Chimery zhodnotil CAL CLUTTERBUCK. 7:2 pro Ostrovany! Asistence: Jason Chimera, Mathew Barzal.
     
    56:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    6:2 pro Ostrovany! Eberle přihrál mezi kruhy na THOMASE HICKEYHO, ten se ještě následně snažil posunout na Beauvilliera. Kotouč se ale odrazil od Zuccarella za záda bezmocného Lundqvista. Asistence: Jordan Eberle, Mathew Barzal.
    49:05 Mika ZIBANEJAD - 2:5
     
    49:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí po skončení přesilovky snižují na 2:5! Střelu Zuccarello tečoval šikovně před Halákem MIKA ZIBANEJAD. Švédský forward se zapisuje letos mezi střelce počtrnácté! Asistence: Mats Zuccarello, Ryan McDonagh.
    26:51 Anthony BEAUVILLIER - 1:5
     
    26:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Již je to 5:1 pro Isles! Po Tavaresově přihrávce propálil Pavelce ANTHONY BEAUVILLIER. Také pro rodáka z kanadského Sorel-Tracy je to druhá trefa v dnešním mači! Asistence: John Tavares, Thomas Hickey.
    24:11 Mathew BARZAL - 1:4
     
    24:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají čtvrtý gól! Beauvillier přihrál mezi kruhy na MATHEWA BARZALA, kterého nejprve Pavelec dokázal zastavit skvěle pravým betonem. Dvacetiletý útočník ale následně dokázal dorazit předešlý pokus a přidal tak svůj druhý gól v dnešním zápase! Asistence: Anthony Beauvillier, Jordan Eberle.
    20:37 Mathew BARZAL - 1:3
     
    20:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    Isles jdou hned zkraje druhé třetiny do dvoubrankového vedení! MATHEW BARZAL projel po pravé straně do útočného pásma, následně si našel prostor a prostřelil zleva bekhendem gólmana Rangers. 3:1 pro Islanders! Asistence: Jordan Eberle, Scott Mayfield.
    16:25 Shane PRINCE - 1:2
     
    16:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Isles jdou zpět do vedení! SHANE PRINCE dostal dlouho přihrávku od Mayfielda a poté zprava prostřelil Pavelce střelou na vyrážečku. Rodák z Rochesteru se prosadil poprvé od 31. prosince 2016! Asistence: Scott Mayfield.
    14:25 Kevin HAYES - 1:1
     
    14:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a máme tak srovnáno! Nash přihrál bekhendem z levého rohu před branku, kde zůstal trestuhodně osamocený KEVIN HAYES. Desátá trefa amerického útočníka v letošní sezoně, 1:1! Asistence: Rick Nash.
    06:06 Anthony BEAUVILLIER - 0:1
     
    06:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají na začátku sedmé minuty skóre tohoto utkání! Po pasu od Eberleho se prosazuje z levé strany ANTHONY BEAUVILLIER. Pro kanadského forwarda je to šestá branka v letošní sezoně, celkově patnáctá v kariéře, Isles vedou 1:0! Asistence: Jordan Eberle, Mathew Barzal.

    Jiří Sameš

    Góly a asistencie: 15. K. Hayes (Rick Nash), 50. Zibanejad (Zuccarello, McDonagh) – 7. Beauvillier (Eberle, Barzal), 17. Prince (Mayfield), 21. Barzal (Eberle, Mayfield), 25. Barzal (Beauvillier, Eberle), 27. Beauvillier (Tavares, Hickey), 57. Hickey (Eberle, Barzal), 59. Clutterbuck (Chimera, Barzal)


    New York Rangers: Pavelec (27. H. Lundqvist) – McDonagh (C), Holden, Skjei, Shattenkirk, M. Staal (A), Kampfer – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello (A) – Rick Nash, K. Hayes, Fast – Grabner, Desharnais, Lettieri – Vesey, Nieves, Bučněvič.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy (A), Mayfield, Pelech, Aho, Hickey, Pulock – Lee, Tavares (C), Quine – Beauvillier, Barzal, Eberle – Dal Colle, B. Nelson, Prince – Chimera, Cizikas, Clutterbuck (A).

    Rozhodca: Kelly Sutherland, Dean Morton – Vaughan Rody, Kory Nagy

    Diváci: 18 006