Košice – Zvolen 6:2 (kon.) | B. Bystrica – Poprad 2:3 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 5:1 (kon.)
Trenčín – Detva 2:5 (kon.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 2:3 (po pr.)
koniec
HK Nitra
5:1 (0:0, 5:0, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 12.01.2018, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HK Nitra a HC Mikron Nové Zámky. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

    V piatok pokračuje 36. kolom hokejová Tipsport Liga. Po Zoborom budeme svedkami stretnutia mužstiev, ktoré sa nachádzajú v opačných častiach tabuľky.

    HK Nitra:
    Domáci hokejisti majú momentálne na svojom konte 71 bodov a nachádzajú sa tak na 4. mieste. Posledná forma hokejistov Nitry je veľmi impozantná, z posledných 5 zápasov získali 14 bodov a pred štvrtými Košicami majú náskok 2 body a na piaty Zvolen strácajú 5 bodov. V poslednom zápase vyhrali v dramatickom zápase na ľade Popradu 5:4.

    HC Mikron Nové Zámky:
    Hostia majú momentálne na svojom konte 37 bodov a nachádzajú sa tak na poslednom mieste zaručujúce play-off. Posledná forma Nových Zámkov však nie je moc priaznivá, z posledných 5 zápasov získali len 2 body. Na siedmu Žilinu hostia strácajú 9 bodov a pred deviatim Liptovským Mikulášom majú náskok 2 body. V poslednom zápase Nové Zámky doma uhrali bod za prehru po predĺžení s Košicami.

    Favorit:
    Tabuľkové postavenie a aj posledná forma do tejto úlohy stavia Nitru. V prospech domácich hokejistov hovoria aj výsledky posledných zápasov, dva vyhrala Nitry a jeden Nové Zámky.

    Zápas vám z pozície komentátora sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Foltán (Laco) – Rais, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Paulovič, Krištof, Macík – Blackwater, Slovák, Kovacs – H. Ručkay, J. Ručkay, Csányi – Šiska, Šille, Rzavský

    HC Mikron Nové Zámky: Baroš – Salija, Látal, Plášil, Novák, Hruška, M. Jass, Šimek, Vidovič – Cetkovský, Novotný, Varga – Sauliets, Šimun, Zbořil – Lorraine, Škoda, Lantoši – Tužinský, Rehák, Fábry

    Rozhodca: Rudolf Lauff, Tomáš Orolín – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier
     
    Príjemný piatočný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Pod Zoborom budú dnes diváci svedkami derby zápasu medzi hokejistami Nitry a Nových Zámkov. Favoritom duelu by malo byť domáce mužstvo, ale ako sa hovorí, derby nemá favorita a stať sa môže čokoľvek. Do začiatku tohto stretnutia už veľa času neostáva, zatiaľ si teda môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Rudolf Lauff, Tomáš Orolín ako hlavný, na čiarach im budú asistovať Rastislav Gajan st. a Róbert Gavalier. V dejisku tohto stretnutia je tak už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora vám prenos sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu na ľadovej ploche, prvá tretina tohto zápasu sa tak už čoskoro začne!
     
    Pred úvodným buly je tu ešte štátna hymna.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:05
    Prvá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci hokejisti.
     
    00:28
    Po ofsajde, v ktorom sa ocitli hostia sa vhadzovalo v strednom pásme, hra sa však už presúva pred brankára Foltána.
     
    01:06
    Nové Zámky dlhšie kombinovali v útočnom pásme, Nitra však získala puk a okamžite išli domáci do rýchleho protiútoku, ale brankár Baroš po nepresnej strele zasahovať nemusel.
     
    01:57
    Opäť sa podarilo zaútočiť hosťom, k puku sa dostal Jass a nebezpečne vystrelil od modrej čiary, ale ani Foltán zasahovať nemusel. Dopredu tak môžu ísť domáci.
     
    02:35
    V útočnom pásme sa teraz držala Nitra a po peknej kombinácii sa k strele dostal Pupák, ale jeho tvrdá strela od modrej skončila len na zadnom mantinely.
     
    03:07
    Od úvodu sa hrá rýchly hokej, hra sa prelieva zo strany na stranu. Zatiaľ ani jeden z brankárov však zasahovať nemusel, videli sme len jednu prerušenie hry.
     
    03:52
    Aj táto strela smerovala od modrej čiary, ale Novákova strela bola zblokovaná a puk opustil hraciu plochu. Vhadzovať sa tak bude pred Foltánom.
     
    04:10
    Foltán už v tomto prípade zasahovať musel, ale nič vážneho riešiť nemusel. Nové Zámky tak ešte pobudnú vo svojom útočnom pásme.
     
    05:26
    Macík vybojoval puk za bránkou hostí a posielal ho na Krištofa, domáci hokejista sa však už do úspešného zakončenia nedostal. Nitra však ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    05:40
    Následne Krištof získal puk a zaujímavou prihrávkou ho posielal pred bránku hostí, Baroš sa sa týmto pukom iba obzrel, pretože nikto z domácich ho nedokázal zachytiť.
     
    06:34
    Postupne sa aktivita presúva na hokejky domácich hokejistov, ale zatiaľ sa domáci do vyloženej šance nedostali. Hra má však rýchly spád a je zrejme len otázkou času, kedy uvidíme aj niečo zaujímavejšie.
     
    07:10
    Hostia teraz držia puk na svojich hokejkách, postupne sa snažia preniknúť do útočného pásma. Nitrania však vysoko napádajú rozohrávku svojho dnešného súpera.
     
    07:46
    Tvrdú strelu od modrej teraz vyslal Rais, ale z dobrej pozície trafil iba brankára Baroša a ten prerušuje hru. Nitra tak získava buly v útočnom pásme.
     
    08:20
    Domácim sa teraz nepodarilo prejsť do útočného pásma, opäť sa Nitra previnila ofsajdom. Vhazdovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    08:50
    Veľký závar pred domácom bránkou! Najprv sa do zakončenia po úniku dostal Novotný, ale Foltána sa mu prekonať nepodarilo. Následne ešte od modrej pálil Varga a po teči od Novotného zachránila domácich horná tyčka!
     
    09:25
    Zápas tak stále pokračuje vo veľkom tempe a pred skvelou diváckou kulisou. Postupne už sledujeme aj zaujímavejšie situácie na jednej či druhej strane.
     
    10:18
    A veľká šanca aj na domácej strane! Krištof teraz pekne zabojoval a získal puk na svoju hokejku, následne sa dostal do nájazdu na bránku hostí, ale jeho strela skončila len niekde na zadnom mantinely!
    10:18 Krištof zaváhal v dobrej príležitosti
     
    11:09
    V útočnom pásme sa teraz držali hostia, ale domáci ustáli bez problémov aj túto situáciu a už získavajú puk na svoje hokejky. Obe mužstvá teraz prestriedajú.
     
    11:28
    Opäť sa hra prelieva zo strany na stranu, obe mužstvá sa však teraz dopúšťajú iba nepresností a dlhšiu dobu sme tak už nevideli strelecký pokus na jednu či druhú bránku.
     
    12:32
    K odrazenému puku pred bránkou hostí sa dostal Šille, ale jeho tvrdé zakončenie bolo veľmi nepresné a brankára Baroša nezamestnalo. Nitra však ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    13:05
    Dlhšiu dobu teraz držali puk na svojich hokejkách hostia, ale Plašil ho následne iba potiahol za domácu bránku a tam si ho už prebrali hokejisti Nitry.
     
    13:48
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (H. Ručkay – 2 min., hákovanie).
     
    14:00
    Nové Zámky už rozbehli svoju prvú presilovku v tomto zápase, ale domácim sa podarilo rýchlo vyhodiť puk do bezpečia.
     
    14:22
    Teraz dokonca aj v oslabení sa podarilo domácim zaútočiť, Macík sa postupne dostával do zakončenia, ale obrana hostí ho včas zastavila. Vhadzovať sa však bude v strednom pásme.
     
    15:18
    Aj teraz sa podarilo domácim v oslabení zaútočiť, Krištof teraz už dokázal aj zakončiť, ale puk skončil len na zadnom mantinely.
     
    15:48
    Domáci v plnom počte.
     
    16:05
    Nitra sa po ubránení prvého oslabenia v tomto zápase už presunula do útočného pásma, hostia sa tak teraz budú musieť mať na pozore.
     
    16:48
    Puk však dokázal vybojovať na svoju hokejku Jass a okamžite podnikol výpad pred domácu bránku, jeho zakončenie však dokázal pokryť pozorný brankár Foltán.
     
    17:05
    Pomaličky sa už blíži záver prvej tretiny, o niečo viac sú teraz aktívnejší domáci, ale momentálne žiadne zaujímavé príležitosti nevidíme.
     
    17:52
    Domácim teraz nevyšiel prechod do útočného pásma a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia. Krištofovi sa to však nezdalo a výrazne aj s domácom lavičkou protestuje, nič to však domácim platné nieje.
     
    18:35
    Nové Zámky teraz chvíľu pobudli v útočnom pásme, ale všetky zakončenia hostí boli zblokované do bezpečia.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:40
    Nitra sa v závere prvej tretiny dostala do prečíslenia, ale Blackwater pred bránkou hostí už zakončiť nedokázal po dobrom obrannom zákroku jedného z obrancov Nových Zámkov.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretina tohto zápasu, gól sme v nej napokon nevideli. Celkovo sme sledovali vyrovnané stretnutie, oba tímy mali po jednej dobrej príležitosti na skórovanie, ale tie ostali nevyužité, podobne ako aj presilovka Nových Zámkov.

    Uvidíme, čo nám teda ponúkne druhá tretina, ktorá sa začne približne o 18:49!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:05
    Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia z Nových Zámkov.
     
    20:55
    Nové Zámky sa teraz snažili zo svojho pásma založiť útočnú akciu, ale po zakázanom uvoľnení sa hra presunie pred brankára Baroša.
     
    21:10
    A je tu ďalšie zakázané uvoľnenie hostí, Nitra tak opäť získava buly v útočnom pásme.
     
    21:18
    Domáci však rýchlo stratili puk v útočnom pásme a tak dopredu vyrazili hostia, strela Sauliets však skončila na pozornom betóne brankára Foltána.
     
    21:47
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Slovák – 2 min., sekanie).
     
    22:05
    Hostia hrajú druhú presilovku v tomto zápase, ale Nitra sa opäť úspešne bráni a puk posúva do stredného pásma.
     
    22:34
    Teraz však už Nové Zámky dobre zakombinovali pred domácou bránkou, k nebezpečnej strele sa dostal Plášil, ale Foltán úspešne vyrazil puk do bezpečia.
     
    22:47
    Polovička z trestu Slováka už uplynula, Nitra sa zatiaľ úspešne bráni.
     
    23:30
    Hostia sa držia v útočnom pásme, ale nedarí sa im úspešne zakončiť. Presilovka Nových Zámkov je už takmer na svojom konci.
     
    23:47
    Domáci v plnom počte.
     
    24:05
    Nové Zámky tak nevyužili ani druhú presilovku v tomto zápase, hostia sú však aj naďalej aktívnejší a držia sa v útočnom pásme.
     
    24:15
    K puku sa teraz dostal Lantoši, ale v tesnej blízkosti nedokázal prekonať brankára Foltána a ten tak podržal svoje mužstvo. Ostáva sa tak hrať v obrannom pásme domácich.
     
    24:53
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (M. Jass – 2 min., podrazenie).
     
    25:06
    Nitra dala gól!

    Domácim sa podarilo veľmi rýchlo využiť presilovku a ujímajú sa tak vedenia 1:0! Nitra vyhrala buly v útočnom pásme a tak rozbehla svoju kombináciu, k puku sa dostal Macík a tvrdo vystrelil. Brankár Baroš vyrazil túto strelu len pred MICHALA KRIŠTOFA a ten už puk dostal za chrbát brankára hostí!
    Asistencia: Radoslav Macík, Matúš Rais.
    25:06 KRIŠTOF - 1:0
     
    25:51
    Nitra dala gól!

    Hostia sa ešte ani poriadne nespamätali z prvého gólu a ihneď inkasujú aj ďalší! Nitra vyhrala buly v strednom pásme a okamžite sa presunula pred bránku svojho súpera, Slovák výbornou prihrávkou našiel pred bránkou voľného JUSTINA KOVACSA a ten presnou strelou pod horný tyčku prekonal Baroša – 2:0!
    Asistencia: Marek Slovák, Peter Ordzovenský.
    25:51 KOVÁCS - 2:0
     
    26:37
    Domáci sa tak dostali na koňa. Vyhrávajú o dva góly a aj naďalej hrajú veľmi aktívne. Nové Zámky sa tak momentálne musia brániť vo vlastnom pásme.
     
    27:51
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (hráčska lavica – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    28:00
    Hostia však teraz majú šancu dostať sa do tempa, pretože hrajú presilovku a po vyhratom buly sa už usadili v útočnom pásme.
     
    28:16
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Jass – 2 min., podrazenie).
     
    28:30
    Nové Zámky sa však samé pripravili o početnú výhodu, momentálne tak sledujeme hru štyri na štyri a potom bude nasledovať skrátená presilovka domácich hokejistov.
     
    28:42
    K puku sa dostal Šille a peknou strelou preveril brankára Baroša. Ten však včas vytasil svoju lapačku a hra je tak prerušená.
     
    28:58
    Nitra dala gól!

    A skóre zápasu sa v Nitre opäť mení, domáci hokejisti vyhrávajú o tri góly! Sledovali sme teda hru 4 na 4, v ktorej boli aktívnejší domáci hokejisti a zaslúžene idú do vedenia 3:0! Pred bránku hostí dostal výbornú prihrávku TIMOTEJ ŠILLE a z blízka dokázal prekonať Baroša, ktorý tak už kapituloval tretíkrát.
    Asistencie: Juraj Šiška, Mitch Versteeg.
    28:58 ŠILLE - 3:0
     
    30:15
    Nitra dala gól!

    Opäť je tu teda využitá presilovka domácich hokejistov a ďalšia rana pre hokejistov Nových Zámkov! Nitra sa usadila v útočnom pásme, tesne pred modrou čiarou dostal puk na svoju hokejku JAMESON MILAM a prestrelil všetko čo mu stálo v ceste – 4:0!
    Asistencie: Michal Krištof, Peter Ordzovenský.
    30:15 MILAM - 4:0
     
    30:15
    Oddychový čas hostí.
     
    30:15
    Striedanie v tíme HC Mikron Nové Zámky: z ihriska odchádza Baroš, prichádza Romančík.
     
    30:24
    Nitra dala gól!

    Kanonáda domácich hokejistov pokračuje ďalej! Patrik romančík nahradil v bránke Samuela Baroša, ale aj Romančík už musel kapitulovať po ani nie 10-tich sekundách! Od modrej prišla presná strela na bránku hostí, hokejku do dráhy strely šikovne vložil KAROL CSÁNI a puk usmernil za Romančíkov chrbát – 5:0!
    Asistencie: Mitch Versteeg, Miroslav Pupák.
    30:24 CSÁNI - 5:0
     
    32:38
    V polovičke druhej tretiny je tak už zrejme o osude tohto stretnutia rozhodnuté. Domáci jasne dominujú a stačilo im na to streliť prvý gól a už to postupne išlo nejako aj samo. Uvidíme, či hostia ešte aspoň dokážu domácich vytrápiť.
     
    33:48
    Pred bránkou hostí sa do zakončenia dostal Slovák, ale nepodarilo sa mu presnou strelou prekonať Romančíka. Tlak domácich tak pokračuje aj naďalej.
     
    34:05
    Po veľmi dlhej dobe sa do útočného pásma dostali aj hostia, ale k strele sa už nedostali a tak to opäť smerom dopredu skúšajú domáci hokejisti.
     
    34:28
    Od modrej čiary to strelou na súperovu bránku skúšal teraz Rais, Romančík bol však pozorný a včas vytasil svoju lapačku. Nitra tak získava buly v útočnom pásme.
     
    35:00
    Do konca druhej tretiny ostáva ešte 5 minút, domáci aj naďalej dominujú a snažia sa pridať ešte nejaký ten presný zásah. Z domácich tribún sa už ozýva desiatka.
     
    35:48
    Nitra sa teraz nemôže prebojovať do útočného pásma, Nové Zámky totižto pozorne bránia stredné pásmo. Domáci sa však nemajú kam ponáhľať.
     
    36:10
    Teraz sa však už domáci dostali pred bránku hostí, do zakončenia sa dostal Henrich Ručkay, ale brankár Romančík bol pozorný a hru prerušuje.
     
    37:03
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Blackwater – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    37:35
    Hostia už rozbehli svoju ďalšiu presilovku v tomto zápase, domáci sa však úspešne bránia a puk posielajú až za bránku svojho dnešného súpera.
     
    38:03
    Dokonca aj v oslabení sa domácim teraz podarilo zaútočiť, Jakub Ručkay po rýchlom protiútoku zakončil na bránku hostí, ale Romančík vyrazil tento pokus do bezpečia.
     
    38:55
    Ani tento pobyt hosťom v útočnom pásme nič nepriniesol, hostia sa opäť bez problémov oslobodzujú.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    39:03
    Domáci v plnom počte.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme boli svedkami demolácie Nových Zámkov! Nitra dokázala v tejto časti hry streliť až 5 gólov a tak zaslúžene smeruje k trom bodom z tohto zápasu. Hostia sú tak už len v úlohe štatistu, navyše domáci majú stále ofenzívne chúťky.

    Uvidíme, čo nám ponúkne posledná tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:49!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:05
    Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci hokejisti.
     
    40:15
    Hostia sa však rýchlo dostali do zakončenia, ale strela Vargu skončila iba na pozornom domácom brankárovi Foltánovi, ktorý smeruje za čistým kontom.
     
    41:05
    Nitra sa držala v útočnom pásme, ale domáci napokon puk stratili a tak išli do brejku hostia. Následne sa do zakončenia dostal Zbořil, ale jeho zakončenie nebolo úspešné.
     
    41:58
    Na druhej strane sa do podobnej situácie dostal Slovák, ale Romančík puk vytesnil do bezpečia.
     
    42:36
    Aj v tejto časti hry sledujeme aktivitu domácich hokejistov. Uvidíme, či sa im ešte podarí pridať nejaký ten presný zásah.
     
    43:05
    Nové Zámky sú uzavreté vo svojom pásme a len posúvajú puku do bezpečia. Domáci diváci si tak pýtajú ďalší presný zásah.
     
    44:17
    Pozor si však na druhej strane teraz musel dať aj domáci brankár Foltán, ale Novotný ho prekonať nedokázal. Domáci budú určite bojovať aj za svojho brankára, aby si udržal čisté konto.
     
    44:42
    Domáci predviedli pekný prechod do útočného pásma, Blackwater poslal puk za seba na Slováka, ale jeho tvrdá strela netrafil priestor hosťujúcej bránky.
     
    45:16
    Pred bránkou hostí sa do zakončenia dostával Rzavský, ale v poslednej chvíli mu puk nešťastne odskočil od hokejky.
     
    46:23
    Na malú chvíľu sa teraz aj hostia dostali do útočného pásma, ale nič sa im tam nebezpečného vymyslieť nepodarilo a tak sú už pri puku domáci hokejisti.
     
    46:47
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (M.Jass – 2 min., podrazenie).
     
    47:00
    Domáci hrajú presilovku a tak sa už stihli usadiť v útočnom pásme. Hostia sa momentálne musia brániť veľkému tlaku.
     
    47:10
    Na bránku hostí teraz pálil Paulovič, ale Romančik bol pozorný a hru prerušuje.
     
    47:47
    Polovička z domácej presilovky už uplynula, Nitra rozohráva útok spoza svojej bránky.
     
    48:27
    Domáci teraz majú problém preniknúť do útočného pásma, hostia sa snažia aj o vysoké napádanie.
     
    48:47
    Hostia v plnom počte.
     
    49:06
    HC Nové Zámky dali gól!

    Tak predsa len to tam hosťom dnes padlo a Foltán si tak v bránke domácich dnes čisté konto nepripíše. Nové Zámky sa po ubránení domácej presilovky presunuli do útočného pásma, Jass sa natlačil pred domácu bránku, vo veľkom zmätku sa najlepšie zorientoval BRANISLAV FÁBRY a znižuje tak na 5:1!
    Asistencia: Maris Jass.
    49:06 FÁBRY - 5:1
     
    50:00
    Do konca poslednej tretiny a zrejme teda už aj zápasu ostáva ešte 10 minút. Tempo hry mierne opadlo, ale domáci sa snažia odpovedať na inkasovaný gól.
     
    51:38
    Postupne sa však dopredu dostávajú ešte aj hostia, ale dlhšiu dobu sa nepodarilo jednému z mužstiev zakončiť.
     
    52:09
    K puku sa teraz dostal domáci hokejista Csáni, ale proti jeho strele dobe zasiahol brankár Romančík a nedovolil mu tak pridať druhý gól v tomto zápase.
     
    53:26
    Do ďalšieho zakončenia na bránku hostí sa teraz dostal Krištof, ale Romančík bol opäť pozorný.
     
    54:10
    Nitra sa aj naďalej drží v útočnom pásme, ale kombinácia domácich hokejistov nič zaujímavé neprináša.
     
    55:05
    Ofsajd domácich hokejistov.
     
    55:28
    Tempo hry v závere zápasu mierne opadá, aj naďalej sú však častejšie pri puku domáci hokejisti.
     
    56:36
    Do zakončenia sa teraz dostal Slovák, ale brankár hostí bol opäť pozorný a prerušuje hru. Nitra tak ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    56:44
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Škoda – 2 min., hákovanie).
     
    57:05
    Nitra má k dispozícii presilovku a tak sa domáci už stihli usadiť v útočnom pásme.
     
    57:44
    Polovička domácej presilovky už uplynula, domáci kombinujú v útočnom pásme, ale ešte sa im nepodarilo presne vystreliť.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    58:44
    Hostia v plnom počte.
     
    59:35
    Do konca zápasu ostávajú už posledné sekundy, domáci oslavujú víťazstvo.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej tretine padol už len jeden gól, aspoň čestný zásah zaznamenali Nové Zámky a zobrali tak brankárovi Foltánovi čisté konto. Nitra však tento zápas vyhráva zaslúžene 5:1, keď o všetkom rozhodla druhá tretina.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:24:35)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 26. Krištof (Macík, Rais), 26. Kovács (Slovák, Ordzovenský), 29. Šille (Šiška, Versteeg), 31. Milam (Krištof, Ordzovenský), 31. Csáni (Versteeg, Pupák) – 50. Fábry (M. Jass)


    HK Nitra: Foltán (Laco) – Rais, Rýgl, Ordzovenský, Milam, Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Paulovič, Krištof, Macík – Blackwater, Slovák, Kovacs – H. Ručkay, J. Ručkay, Csányi – Šiska, Šille, Rzavský
    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (31. Romančík) – Salija, Látal, Plášil, Novák, Hruška, M. Jass, Šimek, Vidovič – Cetkovský, Novotný, Varga – Sauliets, Šimun, Zbořil – Lorraine, Škoda, Lantoši – Tužinský, Rehák, Fábry

    Rozhodca: Rudolf Lauff, Tomáš Orolín – Rastislav Gajan st., Róbert Gavalier