Villarreal – Tel Aviv 0:1 (kon.) | Slavia – Astana 0:1 (kon.) | D.Kyjev – Partizan 4:1 (kon.)
YB Bern – Skenderbeu 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Razgrad 1:1 (kon.) | Başakşehir – Braga 2:1 (kon.)
Austria – AEK Atény 0:0 (kon.) | Rijeka – AC Miláno 2:0 (kon.) | Bergamo – Lyon 1:0 (kon.)
Limassol – Everton 0:3 (kon.) | Zlín – Lok. Moskva 0:2 (kon.) | Kodaň – Tiraspol 2:0 (kon.)
Be'er Sheva – Plzeň 0:2 (kon.) | FCSB – Lugano 1:2 (kon.) | CZ Belehrad – Kolín nad Rýnom 1:0 (kon.)
Arsenal – Borisov 6:0 (kon.) | Marseille – Salzburg 0:0 (kon.) | Guimarães – Konyaspor 1:1 (kon.)
Zorja Luhansk – Bilbao 0:2 (kon.) | Hertha – Östersunds FK 1:1 (kon.) | Waregem – Lazio 3:2 (kon.)
Arnhem – Nice 1:0 (kon.) | Vardar – Rosenborg 1:1 (kon.) | Sociedad – Zenit 1:3 (kon.)
koniec
FC Zlín
0:2 (0:0)
Lokomotiv Moskva
cz Štvrtok 07.12.2017, 19:00 • Andrův stadion, Olomouc • Európska liga • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký čtvrteční večer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes jsou na programu poslední utkání ve skupinách Evropské ligy a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat duel ve skupině F mezi týmy FC Fastav Zlín a FK Lokomotiv Moskva. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    FC Fastav Zlín

    Zlín při svém posledním vystoupení v Evropské lize již nemá naději na postup ze skupinové fáze a tímto utkáním zároveň zakončí podzimní část sezony. V posledním utkání HET ligy cestoval do Brna, kde až do 84. minuty prohrával a po vyloučení Bača hrál s nevýhodou jednoho muže v poli, pak se ale dočkal zasloužené vyrovnávací branky z kopačky Mirzada Mehanoviće. Ševci v dnešním utkání budou vedle první výhry hrát také o odplatu za první utkání v Moskvě, které třemi góly v prvních sedmnácti minutách rozhodl Manuel Fernandes. Trenér Bohumil Páník na tiskové konferenci prohlásil, že osobní bránění hvězd moskevského celku po celé utkání nechystá.
     
    FK Lokomotiv Moskva

    To Lokomotiv Moskva se nachází ve zcela jiné pozici. Jakákoliv výhra jej posune dál, v případě jiného výsledku ale bude muset čekat na výsledek utkání mezi Kodaní a Šeriffem Tiraspol. Lokomotiv do Olomouce přijede bez suspendovaných hráčů Vladislava Ignatěva a Tarase Michalika s cílem udržet si pozitivní bilanci v Evropské lize – startuje v ní popáté a zatím ze skupiny nepostoupil pouze v sezoně 07/08. Pozitivní je pro ruský klub i zápasová bilance ruských týmů s českými v evropských pohárech – z devětadvaceti utkání se ruské celky radovaly z vítězství třináctkrát, zatímco české jen sedmkrát.
    Fotbalisté Lokomotivu si ve středu na Andrově stadionu v Olomouci, kde se bude utkání hrát, zatrénovali.

     
    Vzájemná utkání

    Oba celky, jak už bylo zmíněno, se spolu ve skupině F utkaly. Bylo to na konci září a tehdy domácí Lokomotiv Moskva zvítězil 3:0. Ševci tak mají svému soupeři co vracet a pokusí se v posledním vystoupení na evropské scéně před svými diváky bodovat.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Fastav Zlín: Zlámal – Kopečný, Hnaníček (C), Gajič, Matejov – V. Vukadinovič, Hronek, Jiráček, Holzer – Traoré, Diop.
    Náhradníci: S. Dostál – Džafić, Janíček, Ekpai, Železník, Mehanović.

    FK Lokomotiv Moskva: Kočenkov – Ignatěv, Pejčinović, S. Kvěrkvelija, Lysov – Farfán, Kolomejcev, Igor Denisov (C), Manuel Fernandes – Anton Mirančuk, Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Medveděv – Kasajev, Tarasov, Éder, Rotenberg, Vitalij Denisov, Barinov.

    Rozhodčí: Mete Kalkavan – Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar (všichni TUR).
     
    Oba celky jsou už na hrací ploše. Utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zlínští fotbalisté se hned po úvodním výkopu dostali k míči a zamířili s ním na polovinu Moskvy, ale více se nekonalo. Hosté si balón převzali a už spěchají na druhou stranu.
     
    2
    Dvojčata Mirančukové si nyní vyměnili míč a poté střílel Anton, jenže jeho střela skončila jen vedle zlínské branky.
     
    3
    Jefferson Farfán unikal do pokutového území, kde přihrávkou z pravé strany našel volného Antona Mirančuka a ten ze vzduchu sklepl míč, který ale nakonec končí vysoko nad.
     
    3
    Aktivní hosté opět dominovali na půlce hřiště a snažili se znovu projít až před branku Zlína, ovšem obrana domácích vše zažehnala.
     
    4
    Anton Mirančuk podkopl soupeře a dostává za to žlutou kartu.
     
    5
    Zlínští pokus o založení útočné akce promarnili a hned na to pak znovu zamířili hosté do předbrankového prostoru Fastavu. Střela Ignatěva ale skončila mimo tři tyče.
     
    6
    Pronikajícího Holzera zastavil Jefferson Farfán a hosté tak zlínský tým k ničemu nepustili. Rázem tak skončila další akce hráčů ve žlutých dresech.
     
    8
    Vukadinovič našel z pravé strany nabíhajícího Daniela Holzera, jenž se snažil těsně před brankou o střelu, ale ta mezi třemi tyčemi neskončila. A i kdyby tomu tak bylo, stejně by gól nemohl platit. Akce Zlína totiž byla ofsajdová.
     
    9
    Moskevští fotbalisté zakládají z vlastní poloviny znovu další útočnou akci.
     
    10
    Vukadinovič opět po přesunu na druhou stranu centroval do pokutového území. Dame Diop ovšem na jeho přihrávku nedosáhl a i nyní se tak skóre nemění. Zlín je ale v posledních chvílích hodně aktivní.
     
    11
    Po nepřesné akci hostů, kdy jejich střela skončila na obraně Zlína, si právě zlínští obránci berou míč a posílají ho směrem dopředu, tedy až před branku Lokomotivu.
     
    12
    Hronek nejprve nebyl daleko ke střele kousek za velkým vápnem. Jenže fauloval Denisova a je pískáno. Útočit tak v tuto chvíli budou zase hosté z Moskvy.
     
    13
    A stejný hráč fauloval znovu a opět se to obešlo bez žluté karty. Sudí ovšem zlínského hráče takto napomenul zřejmě naposledy a příští už by se mohlo žlutit.
     
    14
    Další centr a znovu z pravé strany vyslal Vukadin Vukadinovič, ale ten příliš přetáhl a míč skončil až téměř u rohového praporku. Následně pak bude následovat odkop od branky Lokomotivu Moskva.
     
    15
    Míč skončil v zámezí zásluhou domácích hráčů a následuje tak autové vhazování pro hostující celek.
     
    16
    Alexej Mirančuk měl před sebou dobrý prostor ke střele, ale byl tísněn obranou Zlína a hned na to poté Róbert Matejov odkopl míč daleko od vlastní branky.
     
    17
    Podruhé je v tomto utkání s míčem a podruhé tak dochází k další výměně. Vypadá to, že jsou balóny podhuštěné a zřejmě dojde k jejich kontrole.
     
    18
    Velká šance hostů. Ignatěv našel z pravé strany v pokutovém území Jeffersona Farfána, který těsně před Zlámalem poslal míč kousek nad břevno jeho branky!
    18. První vážnější akce. Farfán ale kousek před Zlámalem přestřelil.
     
    19
    Na druhé straně střílel Vukadin Vukadinovič z hranice velkého vápna, jeho střela ale skončila jen vedle moskevské branky.
     
    21
    Vukadinovič našel přihrávkou nabíhajícího Diopa, který ze vzduchu kopl do balónu, ale opět to bylo jen vedle hostující branky.
     
    22
    Další Hronkův faul a sudí mu důrazně domlouval. Ještě se to tedy obešlo znovu bez žlutého kartónku. U míče jsou tedy hosté a okamžitě míří před branku Zlína.
     
    23
    Ignatěv nebezpečně pronikl do pokutového území, než si ale stačil přehodit balón na druhou nohu, sebral mu ho Jiráček a odkopl ho do bezpečí.
     
    24
    Diop znovu střílel blízko branky hostů, míč ale zásluhou Lokomotivu skončil za zadní čárou a následuje tedy rohový kop pro domácí Zlín.
     
    24
    Rozehrál ho Daniel Holzer, nakrátko Vukadinovičovi a ten hned poslal centr znovu do pokutového území, tam ho ale hlavou odvrátil do bezpečí jeden z hostujících obránců a do předu tak jdou znovu Moskvané.
     
    25
    Zlínští jsou opět aktivní a nyní mají k dispozici autové vhazování blíže hostující brance.
     
    26
    Vukan Vukadinovič spěchal před hostující branku, dobře mu ale sekundoval obránce Nemanja Pejčinović a poté také brankář Anton Kočenkov, jenž si povyběhl a míč si převzal do své moci.
     
    27
    Farfán fauloval na polovině hřiště, sudí vše viděl a pískal. U míče tak budou domácí hráči, kteří s ním už míří před branku hostů. Konkrétně Petr Jiráček.
     
    28
    Po nepřesné střele Zlína následuje odkop od branky Antona Kočenkova, který si už rovná míč ve svém brankovišti.
     
    29
    Daniel Holzer z levé strany střílel na branku hostů a míč si poté bez větších problémů převzal brankář Kočenkov, jenž provede další svůj odkop od vlastní branky.
     
    30
    Nicméně tlak Zlína sílil, v další akci se ocitl Dame Diop, byl ale v postavení mimo hru a ofsajd tak postrannímu sudímu neunikl. Akce Zlína tedy měla opět pouze jepičí život.
     
    31
    Jefferson Farfán byl blízko další velké šanci. Míč směřoval na něho do pokutového území těsně před Zdeňka Zlámala, jeho pokus o střelu levačkou nevyšel. Pouze totiž promáchl.
     
    32
    Standardní situace pro Zlín, který budou domácí zahrávat z pravé strany kus od velkého vápna.
     
    33
    Vukadin Vukadinovič centroval do pokutového území, letící střelu ale chytil do svých rukavic Anton Kočenkov a okamžitě míč odkopl daleko od své branky.
     
    35
    Diop poslal přihrávku Holzerovi, který poté vystřelil, ale bylo to jen do pozorné obrany hostujícího celku.
     
    36
    Chvilku se hrálo na polovině hřiště, oba celky se nedostaly na polovinu soupeře. Nyní už ale mají míč zase domácí a míří před branku Lokomotivu.
     
    37
    Kopečný převzal míč od Vukadinoviče, naběhl si směrem k pokutovému území, tam ale o míč přišel a rázem je tak pryč další zlínský pokus o útok.
     
    38
    Nepřesná střela Lokomotivu Moskva znamená další odkop od domácí branky, který provede Zdeněk Zlámal.
     
    39
    A zase ty míče. Sudí musel nyní na chvilku přerušit hru. Tentokráte se totiž na hrací ploše objevil druhý míč.
     
    41
    Miloš Kopečný vyslal dalekonosný nákop před branku soupeře a nakonec z toho byla slibná akce. Balón totiž skončil jen těsně vedle pravé tyče z pohledu Antona Kočenkova.
     
    42
    Akce hostů, Kolomejcev se natlačil až do pokutového území a chtěl vystřelit, ale obrana Zlína zasáhla a hosty do zakončení nepustila. Následuje tak odkop od Zlámalovy branky.
     
    43
    Při střele Kolomejceva se hostující hráč zřejmě zranil a nyní odkulhal za postranní čáru, kde dochází k jeho ošetření. Zlínští jsou u míče a už se pokouší dostat se před branku Kočenkova.
     
    44
    Hosté zakopli míč za zadní čáru, ale sudí si toho nevšimli a rohový kop tak Zlín zahrávat nebude. Následuje odkop od moskevské brány.
     
    45
    Nad rámec řádné hrací doby v prvním poločase se budou nastavovat ještě dvě minuty navíc.
     
    45+1
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alexandr Kolomejcev, přichází Dmitrij Tarasov.
     
    45+1
    Petr Hronek byl znovu napomenut sudím na faul a tentokráte už je z toho opravdu žlutá karta.
     
    45+2
    Hosté byli v šanci, Zlínští zakopli míč za zadní čáru a Lokomotiv tak má k dispozici ještě rohový kop.
     
    45+2
    Ten domácí odvrátili do bezpečí, míč poté odkopli pryč od své branky a vypadá to, že první část hry je už u konce.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi. V něm jsme branku neviděli, ale šance na obou stranách ano. Tu největší měli hosté v osmnácté minutě, když Jefferson Farfán těsně před Zlámalem přestřelil. Hráči Zlína ale měli mírnou herní převahu, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Co se týče držení míče, jsou na tom o něco lépe než hosté. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, který začne přibližně ve 20:05.
     
    Střely na branku: 0 – 0
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Farfán nezvládl souboj s Kopečným a domácí se okamžitě dostávají do další útočné akce, první ve druhém poločase.
     
    47
    Ale také domácím útok nevyšel podle představ a hosté se tak znovu bez větších prostojů přemisťují na opačný konec hřiště.
     
    48
    Zlínská obrana nepustila hostující celek do zakončení a znovu tak předvedli přesnost v obranné činnosti. Následuje odkop od zlínské branky.
     
    49
    Rohový kop zahrával fotbalisté Lokomotivu, míč se snesl do pokutového území, kde ho odhlavičkovala opět zlínská obrana do bezpečí.
     
    51
    Ibrahim Benjamin Traoré potáhl míč podél levé postranní čáry, poté se přesunul před velké vápno a jeho dalekonosná střela končí vysoko nad.
     
    52
    Gajič zajel tvrdě do Farfána a je z toho další žlutá karta na domácí straně.
     
    53
    Lysov pálil z levé strany a obránce Miloš Kopečný ze vzduchu poslal míč do středu hřiště. Branka Zlína tak v ohrožení nebyla.
     
    54
    Faul Jiráčka znamená, že u míče budou pro následující chvíle hosté. Nyní ho rozehrávají z hloubi vlastní poloviny.
     
    55
    Tentokráte byl zase faulován Petr Jiráček a pro změnu budou pokračovat ve hře zlínští fotbalisté, kteří zatím proti favoritu utkání předvádějí kvalitní výkon.
     
    56
    Zatím si ani jeden brankář nepřipsal zákrok, všechny střely tak míří buď vedle branky či nad ní. Uvidíme, zda se nějakého zákroku či vstřelené branky v této části hry dočkáme.
     
    58
    Zoran Gajič za faul loktem zezadu dostává žlutou kartu. A vzhledem k tomu, že je to již druhá žlutá karta v utkání, následuje tedy také červená a domácí budou utkání dohrávat v deseti hráčích.
     
    59
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Anton Mirančuk, přichází Éder.
     
    60
    Kočenkov bude odkopávat míč od své branky po tom, co se Zlínu nepodařilo zakončit před jeho brankou.
     
    61
    Manuel Fernandes se neproháčkoval přes Petra Jiráčka v pokutovém území a akce Lokomotivu tak skončila. Na druhé straně pak zahrozili Zlínští, jejich střela ovšem skončila jen vedle branky moskevského celku.
     
    62
    Zlínští hráči jsou i v oslabení hodně vidět a v jejich dalšímu obléhání branky Lokomotivu zabránila až obrana hostů. Ti tak okamžitě spěchají na polovinu Zlína.
     
    63
    Éder stihl míč odcentrovat do pokutového území, Farfán chtěl jeho přihrávky využít, ale nepovedlo se mu to.
     
    64
    Na druhé straně dostal do pokutového území přihrávku ze vzduchu Petr Hronek a ten ihned hlavičkoval. Jeho akci tak musel do svých rukavic chytit Anton Kočenkov! Jde tak o první zákrok brankáře v tomto utkání.
    64. Hlavička Hronka skončila v rukavicích Kočenkova.
     
    65
    Další žlutou kartu za faul na soupeře dostává zlínský Josef Hnaníček.
     
    65
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází Tomáš Janíček.
     
    66
    Jefferson Farfán uháněl sám na branku Zlína, poté vystřelil a míč se doklouzal za záda Zlámala, ale bylo to zbytečné. Farfán byl v ofsajdu a gól tak nemůže platit.
     
    68
    Manuel Fernandes dostal parádní přihrávku od Farfána těsně před domácí branku a poté vystřelil. Zlámal svým loktem míč vyrazil za sebe a následně pak Jiráček dobrým obranným zákrokem poslal balón pryč od zlínské brány! Obrovská šance hostů tak brankou nekončí.
    68. Zlámal zlikvidoval velkou šanci hostů.
     
    70
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Nyní se to už hostům ale povedlo. Po zmatku v pokutovém území se míče chopil ALEXEJ MIRANČUK a vystřelil. A ač Josef Hnaníček za míčem šel, nestihl ho zachytit a ten se tak došoural do zlínské brány – 0:1.
    70. Alexej MIRANČUK - 0:1
     
    72
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Dame Diop, přichází Ubong Moses Ekpai.
     
    73
    Hosté ožili a nyní se natlačili znovu před domácí branku, jenže narazili na obranu Zlína, která další jejich akci dokázala zastavit.
     
    75
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. JEFFERSON FARFÁN byl vyslán do úniku před zlínskou branku, kde vyběhnutého Zlámala přehodil dloubáčkem a střelu tak umístil k jeho pravé tyči – 0:2. Asistence: Dmitrij Tarasov.
    75. Jefferson FARFÁN - 0:2
     
    76
    Nyní zahrozili opět domácí hráči, kteří nadále v deseti hrají velmi dobře. Střela Holzera ale skončila mimo tři tyče.
     
    78
    Hosté se dostali do další šance, z levé strany chtěl střílet znovu Farfán, ale byl v ofsajdu a do zakončení se tak dostat nemohl.
     
    79
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Róbert Matejov, přichází Adnan Džafić.
     
    80
    Dlouhý nákop z pravé strany na Fernandese málem skončil za zadní čárou. Fernandes ale míč doběhl a poté ho zpětně vrátil svému spoluhráči, který ovšem mířil vedle.
     
    81
    Petr Jiráček po souboji padl k zemi a vypadá to na problém s kotníkem. Uvidíme, zda bude moci ještě pokračovat ve hře.
     
    81
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Jefferson Farfán, přichází Boris Rotenberg.
     
    83
    Zlínský hráč je už za postranní čárou a následuje tak další jeho ošetření. Pokud by už nemohl pokračovat ve hře, museli by domácí dohrávat zápas v devíti hráčích, neboť zlínský trenér už použil maximální počet hráčů pro střídání.
     
    84
    Dnešnímu utkání přihlíží 4 682 diváků.
     
    84
    Petr Jiráček to ještě zkusil, jenže musel následovat další obstřik a teď už to vypadá, že bude muset hřiště nedobrovolně opustit.
     
    85
    Tak do třetice, Jiráček se vrací na trávník a znovu to ještě zkusí. Poslední zápas v Evropské lize a také poslední v podzimní části si tak chce ještě zřejmě užít.
     
    86
    Rychlý protiútok následoval po nepřesné střele domácích. Pejčinović střílel z dálky, ale jeho pokus skončil jen na zlínské obraně.
     
    87
    Zlínští byli znovu u balónu, zamířili s ním na polovinu soupeře, kde o něj ale záhy přišli. Mirančuk se pak dostal do akce před Zlámalem, ale po přihrávce od Ignatěva se poté netrefil.
     
    88
    Zlámalovi nevyšel odkop od vlastní branky, míč pak skončil v zámezí a hosté budou mít autové vhazování na polovině Zlína.
     
    89
    Miloš Kopečný raději zahrál míč na malou domů Zlámalovi před dotírajícím Tarasovem a brankář Zlína tak bude mít k dispozici další odkop od své branky.
     
    90
    Alexej Mirančuk dostává žlutou kartu za nafilmovaný pád.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby v tomto utkání se budou nastavovat ještě čtyři minuty navíc.
     
    90+1
    Volný přímý kop zahrávali domácí hráči. Míč proletěl do pokutového území, kde ho ale do bezpečí odvrátila obrana Lokomotivu Moskva.
     
    90+2
    Hosté mají míč na svých kopačkách a zakládají další akci. Dostávají se tak před domácí branku, kde znovu budou chtít zahrozit.
     
    90+3
    Alexej Mirančuk neprošel přes dva obránce Zlína a následně pak hosté přišli o balón. U něho tak budou Zlínští a ještě se pokusí o alespoň čestný úspěch v tomto utkání.
     
    90+4
    Vukadinovič nadvakrát vystřelil uvnitř pokutového území, jenže znovu zapracovala obrana Lokomotivu, která akci domácích zastavila.
     
    90+4
    Ještě se žlutí. Za další domácí faul inkasuje žlutou kartu Ibrahim Benjamin Traoré a hosté mají k dispozici ještě volný přímý kop.
     
    90+5
    Po něm se ale hosté nedokázali trefit, Zlámal si připsal pozorný zákrok a ještě odkopne míč od své branky a to bude zřejmě poslední dotek míče v tomto zápase.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve druhé půli vsítili dvě branky a zpečetili tak postup do další fáze Evropské ligy, tedy do jarních vyřazovacích bojů z prvního místa. Pro Zlín pouť evropskou soutěží končí, ale rozhodně se jeho hráči nemají za co stydět, naopak. Proti favoritu zápasu předvedli velmi dobrý výkon a i v deseti hráčích si vypracovali několik šancí. Trenér Zlína tak rozhodně musí být s hrou svých svěřenců spokojený.
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 21:13.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:58:35)

    Vendula Zdražilová

    Góly: 70. Alexej Mirančuk, 75. Farfán (Tarasov)

    Karty:   45+1. Hronek (ZLN), 52. Gajič (ZLN), 65. Hnaníček (ZLN), 90+4. Traoré (ZLN) – 4. Anton Mirančuk (LMO), 90. Alexej Mirančuk (LMO)   58. Gajič (ZLN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 21:13.
    FC Zlín: Zlámal – Kopečný, Hnaníček (C), Gajič, Matejov (79. Džafić) – V. Vukadinovič, Hronek (65. Janíček), Jiráček, Holzer – Traoré, Diop (72. Ekpai).
    Náhradníci: S. Dostál – Džafić, Janíček, Ekpai, Železník, Mehanović.

    Lokomotiv Moskva: Kočenkov – Ignatěv, Pejčinović, S. Kvěrkvelija, Lysov – Farfán (81. Rotenberg), Kolomejcev (45+1. Tarasov), Igor Denisov (C), Manuel Fernandes – Anton Mirančuk (59. Éder), Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Medveděv – Kasajev, Tarasov, Éder, Rotenberg, Vitalij Denisov, Barinov.

    Rozhodca: Mete Kalkavan – Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar (všichni TUR)

    Diváci: 4 682