Chelsea – Newcastle 3:1 (kon.) | Brighton – Liverpool 1:5 (kon.) | Everton – Huddersfield Town 2:0 (kon.)
Leicester – Burnley 1:0 (kon.) | Stoke City – Swansea 2:1 (kon.) | Watford – Tottenham 1:1 (kon.)
West Bromwich – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Arsenal – Manchester United 1:3 (kon.)
koniec
Watford FC
1:1 (1:1)
Tottenham Hotspur
Sobota 02.12.2017, 16:00Anglická Premier League • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Watfordu bola odoprená jasná penalta v poslednej minúte nadstaveného času. Eric Dier darmo ukazoval, že zahral hrudníkom. Lopta mu skončila na ruke a on veľmi dobre vedel, čo robí. Domáci si za svoju aktivitu výhru zaslúžili, avšak nemôžu sa spoliehať na rozhodcu. Hugo Lloris moc práce nemal a aj preto je remíza spravodlivá. Ďakujem vám za pozornosť. Dovidenia. (17:55:32)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Eric Dier jednoznačne zahral v pokutovom území rukou, čo nevidel ani jeden z rozhodcov. Toto bola celkom jednoznačná ruka a všimnúť si ju musel asi aj slepý! Veľká chyba rozhodcov v samom konci zápasu.
     
    90+3
    Lamela manévroval s loptou na hranici postrannej čiary a napokon sa s ňou dostal až za jej hranicu. Watford bude vhadzovať na útočnej polovici, čo sa v závere zápasu určite hodí.
     
    90+2
    Tottenham v závere tlačí na pílu a dokázal pritlačiť súpera v jeho vlastnej šestnástke, kde sa hostia dokonca dožadovali odpískania penalty.
     
    90+1
    Nadstavujú sa ešte 4 minúty.
     
    90
    André Carrillo sa snažil na hrote útoku spraviť nejaký pohyb, čo sa mu aj podarilo, ale prihrávka bola horšia. Išla ďaleko od útočníka Watfordu a skončila za bránkovou čiarou.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Richarlison (Watford FC).
     
    88
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Tom Cleverley, prichádza Andre Gray.
     
    87
    Moussa Dembélé sa síce hnevá, ale v stredovom kruhu mu aj napriek tomu bol odpískaný faul. Je to v nebezpečnej zóne, takže ho to až tak mrzieť nemusí.
     
    86
    Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Dele Alli, prichádza Harry Winks.
     
    85
    Watford sa dostal k rozohrávke rohového kopu a po centri do malého vápna prišiel pád v šestnástke, ktorý nebol ohodnotený ako nedovolený.
     
    84
    V rovnakej pozícií sa ocitol aj Watford a dopadla úplne rovnako. Hráč nezvládol dotyk s loptou, a tá mu ušla k súperovi.
     
    83
    Tottenham sa dostával do nádejnej pozície na zakončenie, avšak v najdôležitejšom momente jednému z jeho hráčov lopta odskočila od nohy.
     
    82
    Hugo Lloris si pripisuje ďalší sporadický zákrok, keď len zachytil nepresnú prihrávku smerujúcu do jeho pokutového územia.
     
    81
    Étienne Capoue si pekne položil na zem hráča v bielom a okamžite strieľal. Loptu nasmeroval len do stredu brány. Hugo Lloris s ňou veľa práce nemal.
     
    80
    Domáci síce kombinujú na útočnej polovici, avšak ďaleko od brány súpera. Navyše sa k nej ani nejak nehrnú.
     
    79
    Watford je lepším mužstvom. Tottenham sa snaží útočiť z brejkových akcií. Harry Kane sa už dlhšiu dobu nedostal do hry.
     
    78
    Tottenham sa pokúša preniknúť do šestnástky po hĺbkových prihrávkach. Tie sa veľmi často končia ofsajdom, čo na radosti hostí moc nepridá.

    Patrik Žažo

    Góly: 13. Kabasele – 25. Heung-min

    Karty:   36. Cleverley (WAT), 51. Kabasele (WAT), 73. Zeegelaar (WAT), 89. Richarlison (WAT) – 71. Vertonghen (TOT)   52. D. Sánchez (TOT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:10. Fauly: 16:8.
    Watford FC: Gomes – Mariappa, Prödl, Kabasele (66. Capoue) – Femenía, Cleverley (88. Gray), Doucouré, Zeegelaar – Pereyra (67. Carrillo), Richarlison – Deeney (C).
    Náhradníci: Karnezis – Wagué, Janmaat, Watson, Capoue, Carrillo, Gray.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – M. Dembélé, Dier – Eriksen (66. Moussa Sissoko), Alli (86. Winks), Heung-min (77. Lamela) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Aurier, Rose, Winks, Moussa Sissoko, Lamela, F. Llorente.

    Rozhodca: Atkinson M. (Eng)