Michalovce – Trenčín 1:1 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
1:1 (0:0)
AS Trenčín
Utorok 28.11.2017, 16:00 • Mestský štadión Michalovce • Niké liga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Obrovská šanca Trenčína. Giorgi Beridze potiahol loptu stredom ihriska, Hilary Gong poslal prudkú prihrávku pred prázdnu bránu, ale Antonio Mance nebol včas na správnom mieste.
     
    87
    Anton Šoltis využíva svoju druhú možnosť na striedanie. Potlesk divákov si užíva Jozef-Šimon Turik, ktorého vymenil Peter Kolesár.
     
    77
    Domáci kouč takisto strieda. V dnešnom dueli skončil michalovský kapitán Igor Žofčák, ofenzívu posilnil Martin Regáli.
     
    76
    Hostia reagujú na vyrovnanie michalovského celku. Z ihriska odchádza prakticky neviditeľný kanonier Rangelo Janga, ktorého nahradil Antonio Mance.
    73. Stanislav DANKO - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    73
    Michalovce dali gól! Domáci dosiahli vytúžené vyrovnanie. José Carrillo presne prihrával z ľavej strany do šestnástky, kde bol úplne voľný STANISLAV DANKO a zblízka napol odkrytú sieť.
    52. Peter KAVKA - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    52
    Trenčín dal gól! Smolný moment pre domáci tím. PETER KAVKA v snahe odvrátiť loptu mimo nebezpečného priestoru si ju zrazil presne do vlastnej siete.
     
    50
    Michalovčania vybehli do rýchleho protiútoku, ale nedokázali ho zakončiť presnou strelou. Martin Koscelník (Michalovce) navyše stratil loptu a dopustil sa faulu, za ktorý videl žltú kartu.
     
    46
    Ubehlo len niekoľko sekúnd druhého dejstva a Jozef-Šimon Turik (Michalovce) uvidel žltú kartu. Hostia rozohrajú štandardku.
     
    46
    Hosťujúci tréner vymyslel cez prestávku jedno striedanie, ktoré by malo pomôcť ofenzíve Trenčína. Z trávnika odišiel James Alexander Lawrence, nahradil ho Hilary Gong.
    37. Sulley hlavičkoval tesne nad bránu
    Zdroj: www.huste.tv
     
    37
    Michalovce rozohrali už ôsmy rohový kop v dnešnom stretnutí a mohli otvoriť skóre. Presný Žofčákov center našiel hlavu Sadama Sulleya, ale ten zblízka mieril nad brvno.
     
    33
    Jakub Grič (Michalovce) je takisto potrestaný žltou kartou. Domáci futbalista zozadu atakoval Abdula Zubaira, ktorý smeroval do brejku.
     
    31
    Giorgi Beridze (Trenčín) zviedol šprintérsky súboj s Martinom Bednárom, ale domáceho futbalistu nestihol predbehnúť a navyše ho fauloval zozadu za cenu žltej karty.
    15. Trenčín nevyužil veľkú šancu po rohovom kope
    Zdroj: www.huste.tv
     
    15
    Trenčania zahodili nemožné. Po rohovom kope zostal na vzdialenejšej žrdi úplne voľný hráč, ktorý nedokázal loptu poslať do odkrytej brány. Po ňom neuspeli ani Janga s Kleščíkom.
    6. Hlavičku Koscelníka zneškodnil Šemrinec
    Zdroj: www.huste.tv
     
    6
    Veľká šanca domáceho tímu. Presný center z ľavého krídla našiel v šestnástke voľného Martina Koscelníka, ale jeho hlavičku dokázal vytlačiť na roh Igor Šemrinec.

    Tomáš Lengyel


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 73. Danko (Carrillo) – 52. Kavka (vla.)

    Karty:   33. Grič (MIC), 46. Turik (MIC), 50. Koscelník (MIC) – 31. Beridze (TRE)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:15.
    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Bednár, Kavka, Carrillo – Grič, Koscelník, Turik (87. Kolesár), Danko, Šimčák – Žofčák (C) (77. Regáli) – Sulley.
    Náhradníci: Kolesár, Antonov, Bragin, Regáli, Dráb.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Kleščík (C), Skovajsa, Keston – Lawrence (46. Gong) – Zubairu, El Mahdioui – Beridze, Janga (76. Mance), Azango.
    Náhradníci: Chovan – Šalata, Klooster, Gong, Jánošík, Kvocera, Mance.

    Rozhodca: Marhefka – Slyško, Kováč.