Vienna – Znojmo 6:4 (kon.)
koniec
Vienna Capitals
6:4 (2:1, 3:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Nedeľa 19.11.2017, 16:00 • Albert Schultz Eishalle • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se prosazuje z rychlého brejku. PETR MRÁZEK vyvezl kotouč z obranného pásma po pravém křídle, měl k dispozici dva spoluhráče v situaci tři na jednoho, ale rozhodl se pro střelu a dobře udělal. Kotouč poslal přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Erik Němec.
     
    43:24
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň poprvé v zápase odskakuje na tříbrankový rozdíl. Po vyhraném buly vystřelil na branku od levého mantinelu JERRY POLLASTRONE, Schwarz nic neviděl a kotouč prošel až za záda znojemského brankáře. Asistence: Riley Holzapfel, Peter Schneider.
     
    38:21
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    ANDREAS NÖDL se ale nakonec přeci jen raduje po nenápadné akci. Kapitán domácích zůstal neobsazený mezi kruhy, našla jej přesná přihrávka z rohu kluziště a střela z první z hole rakouského reprezentanta zapadla přesně pod břevno. Asistence: Peter Schneider, Jamie Fraser.
     
    28:43
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Delší tlak domácích nese ovoce po téměř stejné situaci jako u třetího gólu. Na hranici brankoviště zůstal volný puk po předchozí střele, ten si našel AARON BROCKLEHURST a doklepává do odkryté branky. Asistence: Ryan McKiernan, Jerry Pollastrone.
     
    25:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, ve Vídni se roztrhl pytel s góly. Domácí špatně rozehráli, čehož využil dokonale MAREK ŠPAČEK, sebral kotouč a z otočky propálil Lamoureuxe mezi betony. Bez asistence.
     
    25:01
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Capitals si drží stoprocentní úspěšnost v přesilovkách a opět to trvalo jen pár vteřin. McKiernan vystřelil od modré, Schwarz kotouč neudržel a v závaru na brankovišti se nejlépe zorientoval MACGREGOR SHARP, který dorazil do odkryté klece. Asistence: Ryan McKiernan, Aaron Brocklehurst.
     
    24:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Také Znojmo využívá přesilovku velmi rychle. ERIK NĚMEC zamíchal s kotoučem na pravém kruhu a pak nečekaně vystřelil, což překvapilo i brankáře Lamoureuxe, který trochu překvapivě na střelu znojemského útočníka nedosáhl. Asistence: Petr Mrázek, Dominik Tejnor.
     
    17:24
    Orli právě vstřelili branku!
    ERIK NĚMEC je zatím ze znojemských hráčů na ledě nejvíc vidět a nyní se prosazuje i gólově. O celou akci se ale zasloužil především Mrázek, který vybojoval kotouč u mantinelu, sjel si k brance a narýsoval Němcovi perfektní přihrávku na hůl. Orli sehráli tento útok výborně. Asistence: Petr Mrázek, Radim Matuš.
     
    16:30
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Přesilovka v podání Vídně je opravdu smrtící. V pokračující akci byla znojemská obrana rozhozená a ne na svých místech. Díky tomu mohl Holzapfel nabít na vrchol kruhu volnému spoluhráči a KYLE KLUBERTANZ dělovkou z první nedal Schwarzovi šanci. Asistence: Riley Holzapfel, Rafael Rotter.
     
    11:25
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Početní výhodu domácí bleskově využívají. Klubertanzovo nahození od modré čáry tečuje v mezikruží pohotově do protipohybu brankáře JERRY POLLASTRONE. Pěkná branka Capitals, Schwarz neměl nárok zasáhnout. Asistence: Kyle Klubertanz, Rafael Rotter.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 12. Pollastrone (Klubertanz, Rotter), 17. Klubertanz (Holzapfel, Rotter), 26. Sharp (McKiernan, Brocklehurst), 29. Brocklehurst (McKiernan, Pollastrone), 39. Nödl (Schneider, Fraser), 44. Pollastrone (Holzapfel, Schneider) – 18. Němec (Mrázek, Matuš), 25. Němec (Mrázek, Tejnor), 26. Špaček, 50. Mrázek (Němec)


    Vienna Capitals: Lamoureux (Zimmermann) – Cuma, McKiernan, Fraser, Klubertanz, Hackl, Brocklehurst – Hartl, Sharp, Tessier – Pollastrone, Holzapfel, Schneider – Nödl, Vause, Rotter – Bauer, Wukowits, Fischer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Biro, Stehlík, Tejnor, Pastor, Pohl, Novák, Šnajnar, Zajíc – Miller, Bartoš, Yellow Horn – Němec, Matuš, Mrázek – Beroun, Raška, Guman – Špaček, Plíhal, Csamangó.

    Rozhodca: Gruber, Kincses – Angererová, Nagy

    Diváci: 4600