Znojmo – Debrecen-Miskolc 4:3 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Debrecen-Miskolc Select
cz Nedeľa 19.11.2017, 15:00 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    59:30
    Orli právě vstřelili branku!
    A hle, val je překonán! Z nenápadné akce se vyklubal krásný gól. Střelu od modré sice Gönczi vyrazil, ale odraženého puku si všiml MARTIN KOSNAR, který neměl problém jej uklidit do odkryté brány. Asistence: Richard Miščík.
     
    55:30
    Vyloučení v týmu Debrecen-Miskolc Select (Kiss – 5 min. + osobní trest do konce utkání, faul kolenem).
     
    55:30
    Za pomoci spoluhráčů je Miščík odvážen z ledu, tohle nevypadá dobře. Nemíří ale do kabiny, byl pouze posazen na střídačku.
     
    55:30
    Na ledě teď zůstal po ostrém ataku jednoho z hostujících hráčů ležet Miščík. Svíjí se v bolestivé grimase, přispěchal za ním doktor.
     
    51:34
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Soupeří se opět od nuly zásluhou FILIPA ROUBALA, který doklepl za brankovou čáru přihrávku Mirka Bazaly.
     
    51:27
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Miščík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Debrecen-Miskolc Select (Kiss – 2 min., hrubost).
     
    48:47
    Vyloučení v týmu Debrecen-Miskolc Select (Nagy – 2 min., faul kolenem).
     
    48:39
    Debrecen-Miskolc Select vstřelili branku! Tak to je nečekané! Po více méně pasivní části hry, kdy ale na puku byli především domácí, přichází studená sprcha hostů! VLADISLAV KULESHOV totiž dostal přihrávku k tyčce, kde jej vůbec nikdo nehlídal a dorážel do prázdné brány. Asistence: Nikita Jaroslavov a Barna Sallo.
     
    46:21
    A bylo nařízeno trestné střílení!
     
    39:05
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bulín J. – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    35:30
    Na druhé straně se naskytla zajímavá příležitost. Piš se ocitl úplně sám před bránou, z bezprostřední blízkosti ale trefil pouze Göncziho náruč!
     
    28:21
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Růžička – 2 min., krosček).
     
    21:42
    Orli právě vstřelili branku!
    A snaha se vyplácí! Zpoza brány přišla do brankoviště přihrávka, kterou do brány uklidil nikým neatakovaný MARTIN KOSNAR. Asistence: Richard Miščík a Gleb Zelenkov.
     
    17:04
    Vyloučení v týmu Debrecen-Miskolc Select (Markov – 2 min., podražení).
     
    16:21
    Velká šance Znojma gólem nekončí! Brabec pálil od modré, jeho projektil ale Gönczi vyrazil. K dorážkám se sjeli všichni tři znojemští útočníci, ale hostující gólman odolal!
     
    12:35
    Byla přerušena hra, protože rozhodčí utržil ránu do obličeje pravděpodobně hokejkou. Na ledě zůstávají dva sudí, třetí se nechává ošetřovat od znojemského týmového lékaře a hraje se dál.
     
    11:08
    Debrecen-Miskolc Select vstřelili branku! Neuvěřitelná podívaná! Obránce ANDREI MARKOV nadělal ze znojemské obrany kužely, když z vlastního obranného pásma přebruslil až k bráně, po cestě obehrál vše, co mu stálo v cestě a poslal puk Veličkovi mezi nohy!
     
    06:59
    Po vyrovnané pasáži hry, kdy se bojovalo především o střední pásmo, se naskytla velmi pohledná šance pro hostujícího Kuleshova, který v samostatném úniku Veličku blafákem nepřekonal!
     
    01:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemská odpověď na sebe ale nenechala rychle čekat. Třetí útok domácích se vrhl vší silou dopředu a nakonec puk skončil za brankovou čarou. Branku si připisuje JAN BULÍN. Asistence: Patrik Bulín.
     
    01:18
    Debrecen-Miskolc Select vstřelili branku! Tak to bylo rychlé! Po nepovedené znojemské akci se k puku dostal MARTON KOPPANY, který napodruhé překonal Veličku. Asistence: Kristof Racz.

    Vojta Pojer

    Góly a asistencie: 2. Bulín J. (P.), 22. Kosnar (Miščík, Zelenkov), 52. Roubal (Bazala), 60. Kosnar (Miščík) – 2. Koppany (Racz), 12. Markov (Racz), 49. Kuleshov (Jaroslavov, Sallo)


    HC LERAM Orli Znojmo: Velička (Kolupaev) – Brabec, Rudý, Hladil, Štěpanovský, Hrubý, Peri, Bazala – Zelenkov, Košnar, Zmeškal – Piš, Sigmund, Roubal – Buliín P., Stromko, Bulín J. – Ligocký, Růžička, Miščík.
    Debrecen-Miskolc Select: Gönczi (Nagy) – Markov, Kiss, Varga, Borbat – Jaroslavov, Sallo, Kuleshov – Racz, Koppany, Szigeti – Kozma, Filep, Nagy Zalan.