Trenčín – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Žilina – Nitra 2:4 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | Zvolen – Detva 6:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
Nedeľa 19.11.2017, 16:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Varga – 2 min., podrazenie).
     
    59:44
    Trenčín dal gól!
    Olvecký dvakrát vyhral dôležité vhadzovanie nad Surovým, aj preto sa hostia nedostali k ohrozeniu brány, Dukla dostala puk do stredného pásma, kde si ho vymenili Olvecký so Sojčíkom a PETER SOJČÍK pečatil domáce víťazstvo do prázdnej brány.
    Asistencia: Peter Olvecký
     
    58:53
    Lassila už na striedačke, hostia v útočnom pásme, strela Surového zblokovaná nad plexisklo, buly bude pred Valentom.
     
    57:46
    Tvrdý zákrok na Radivojeviča, ktorý hrozil zranením, hra ešte pokračovala, do úniku sa dostal Bezúch, ale blafák na Lassilu mu nevyšiel ideálne.
     
    54:44
    Sojčík vybojoval puk pri mantineli, predral sa bližšie k bráne, potom predkladal puk Mikulovi medzi kruhy, jeho pohotová strela ale skončila na obrancovi.
     
    52:18
    Bartánus vystihol v strednom pásme domácu rozohrávku a v oslabení išiel sám na Valenta, ale strela mierila len do pripraveného betónu.
     
    51:42
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Lamper – 2 min., držanie hokejky + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    51:02
    Trenčín dal gól!
    Z vlastnej tretiny prišla trenčianska prihrávka vysokým oblúčikom na útočnú modrú, tam sa síce bystrický obranca snažil puk chytiť vo vzduchu, ale TIBOR VARGA vletel do súboja, puk si zrazil do jazdy a samostatný únik zakončil presným obstrelením brankára.
     
    50:05
    Banská Bystrica dala gól!
    VLADIMÍR MIHÁLIK si nakorčuľoval na prihrávku, mal dostatok priestoru, aby s pukom ešte potiahol medzi kruhy. Tam dokázal využiť aj to, že Valentovi tienili brániaci hráči, prízemná strela od Mihálika teda prešla pomedzi betóny trenčianskeho brankára.
    Asistencie: Martin Grundling, Tomáš Surový
     
    44:05
    Hetrik na hokejke mal Hecl, nakorčuľoval si medzi kruhy na prihrávku Mikulu, ale ani na dvakrát nedokázal prestreliť brankára.
     
    41:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania sa dostávajú na kontakt. Skvelý prehľad a ruky ukázal Hohmann, z otočky z uhla prihral priamo pred bránkovisko, kde MILOŠ BUBELA umiestnil puk pod hornú žŕdku. Asistencie: Cason Hohmann, Marek Bartánus
     
    38:35
    Po chybe domácej rozohrávky mal tutovku pred Valentom Belluš, ale sám pred bránkoviskom netrafil priestor brány.
     
    23:05
    Hossa poslal do jazdy Vargovi, ten nedokázal Ďatelinkovi uniknúť do samostatného nájazdu, ale vybrzdil obrancu na ľavom kruhu a pokúsil sa prudkou ranou prekonať Lassilu okolo lapačky – neúspešne.
     
    14:33
    Trenčín dal gól!
    Dukla pokračovala po prvom góle v tlaku a po ďaľšom útočnom závare je už dvojgólový rozdiel. Pač totiž podporil útok, z pravej strany oklamal obrancu a naservíroval pred bránkovisko voľnému MAREKOVI HECLOVI, ktorý už len presne umiestnil puk.
    Asistencia: Marek Pač.
     
    13:08
    Trenčín dal gól!
    Trenčania využili presilovku. Hossa pálil dvakrát prudko, ani jeden puk neprešiel cez brániacich hráčov, druhý sa však odrazil k Sojčíkovi, ten za sebou ešte tušil lepšie postaveného MAREKA HECLA, tak mu prepustil puk. Heclov pokus prešiel pomedzi ruku a betón. Asistencie: Peter Sojčík, Marcel Hossa.
     
    12:45
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Grundling – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    11:14
    Trenčania úplne zabudli na Surového, ktorý dostal prihrávku pred bránkovisko, snažil sa rozhýbať Valenta a podvihnúť puk pod hornú žŕdku, ale v tutovke neuspel.
     
    07:17
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Ďatelinka – 2 min., sekanie).
     
    06:55
    Gabor ukázal dôraz pred bránkou, po prvom pokuse sa puk pred neho vrátil, druhý bol veľmi nebezpečný, no nakoniec v sieti neskončil.
     
    03:10
    Radivojevič výborne zabojoval v strednom pásme a získal puk, okamžite zamieril do protiútoku, z pravého kruhu potom napriahol, no Lassila dobre vykorčuľoval a zmešnením streleckého uhla si pripravil dobrú pozíciu na úspešný zákrok.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 14. Hecl (Sojčík, Hossa), 15. Hecl (Pač), 52. Varga, 60. Sojčík (Olvecký) – 42. Bubela (Hohmann, Bartánus), 51. Mihálik (Grundlng, Surový)


    HK DUKLA Trenčín: M.Valent – Romančík, Starosta, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Pač – Radivojevič, Ölvecký, Bezúch – Hossa, Bulík, Varga – Mikula, Pardavý, Hecl – Hudec, Švec, Sojčík -Špankovič
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila – Kubka, Ďatelinka, Sedlák, J.Brejčák, Gründling, Mihálik, P.Valent, Košecký – Lamper, Surový, Lunter – Hohmann, Bubela, Bartánus – Brittain, Faille, Asselin – Belluš, Češík, Gabor

    Rozhodca: Hejduk, Ulehla – Blumel, Šefčík

    Diváci: 4000