Trenčín – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.) | Žilina – Nitra 2:4 (kon.)
Košice – Poprad 3:1 (kon.) | Zvolen – Detva 6:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
Nedeľa 19.11.2017, 16:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Trenčín dal gól!
    Olvecký dvakrát vyhral dôležité vhadzovanie nad Surovým, aj preto sa hostia nedostali k ohrozeniu brány, Dukla dostala puk do stredného pásma, kde si ho vymenili Olvecký so Sojčíkom a PETER SOJČÍK pečatil domáce víťazstvo do prázdnej brány.
    Asistencia: Peter Olvecký
     
    51:02
    Trenčín dal gól!
    Z vlastnej tretiny prišla trenčianska prihrávka vysokým oblúčikom na útočnú modrú, tam sa síce bystrický obranca snažil puk chytiť vo vzduchu, ale TIBOR VARGA vletel do súboja, puk si zrazil do jazdy a samostatný únik zakončil presným obstrelením brankára.
     
    50:05
    Banská Bystrica dala gól!
    VLADIMÍR MIHÁLIK si nakorčuľoval na prihrávku, mal dostatok priestoru, aby s pukom ešte potiahol medzi kruhy. Tam dokázal využiť aj to, že Valentovi tienili brániaci hráči, prízemná strela od Mihálika teda prešla pomedzi betóny trenčianskeho brankára.
    Asistencie: Martin Grundling, Tomáš Surový
     
    41:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania sa dostávajú na kontakt. Skvelý prehľad a ruky ukázal Hohmann, z otočky z uhla prihral priamo pred bránkovisko, kde MILOŠ BUBELA umiestnil puk pod hornú žŕdku. Asistencie: Cason Hohmann, Marek Bartánus
     
    14:33
    Trenčín dal gól!
    Dukla pokračovala po prvom góle v tlaku a po ďaľšom útočnom závare je už dvojgólový rozdiel. Pač totiž podporil útok, z pravej strany oklamal obrancu a naservíroval pred bránkovisko voľnému MAREKOVI HECLOVI, ktorý už len presne umiestnil puk.
    Asistencia: Marek Pač.
     
    13:08
    Trenčín dal gól!
    Trenčania využili presilovku. Hossa pálil dvakrát prudko, ani jeden puk neprešiel cez brániacich hráčov, druhý sa však odrazil k Sojčíkovi, ten za sebou ešte tušil lepšie postaveného MAREKA HECLA, tak mu prepustil puk. Heclov pokus prešiel pomedzi ruku a betón. Asistencie: Peter Sojčík, Marcel Hossa.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 14. Hecl (Sojčík, Hossa), 15. Hecl (Pač), 52. Varga, 60. Sojčík (Olvecký) – 42. Bubela (Hohmann, Bartánus), 51. Mihálik (Grundlng, Surový)


    HK DUKLA Trenčín: M.Valent – Romančík, Starosta, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Pač – Radivojevič, Ölvecký, Bezúch – Hossa, Bulík, Varga – Mikula, Pardavý, Hecl – Hudec, Švec, Sojčík -Špankovič
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila – Kubka, Ďatelinka, Sedlák, J.Brejčák, Gründling, Mihálik, P.Valent, Košecký – Lamper, Surový, Lunter – Hohmann, Bubela, Bartánus – Brittain, Faille, Asselin – Belluš, Češík, Gabor

    Rozhodca: Hejduk, Ulehla – Blumel, Šefčík

    Diváci: 4000