LA Kings – Florida 4:0 (kon.) | Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | Montreal – Toronto 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Islanders 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:2 (kon.) | Washington – Minnesota 3:1 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (po pr.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.)
Carolina – NY Islanders 4:2 (kon.)
koniec
Washington Capitals
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 19.11.2017, 01:40 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Domácí mají puk za vlastní brankou, klec Minnesoty je prázdná!
    57:23 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:1
     
    57:23
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV využívá přesilovou hru! Po vhazování puk od modré nahrál Carlson na Ovečkina do levého kruhu, který našel před brankou svého krajana, jenž překonal ležícího Stalocka. Asistence: Alex Ovečkin, John Carlson.
     
    56:47
    Bude se vylučovat na straně Minnesoty. To je nepříjemné pro tým, který by spíš potřeboval útočit. Navíc je tam krev v obličeji Ellera a tedy dvojnásobný trest pro Sutera.
     
    55:11
    Stephenson najížděl na Stalocka spíše pomalu, mezi kruhy zkusil rychlé zamíchání pukem, ale jeho střelu Holtby kryje. Trestné střílení nebylo využito.
     
    55:11
    Stephenson se dostal do úniku a byl faulován podražením. Stihl ještě zakončit, ale gól nedal. Trestné střílení!
     
    54:48
    Obrovská šance Minnesoty, ve které se zjevil Suter! Ten pálil od modré, zasáhl rameno Holtbyho, od něhož se puk odrazil od tyčky a od ní do brankoviště. Pro domácí bylo štěstí, že nebyl kolem Holtbyho nikdo, kdo by dorážel.
     
    48:22
    Puk zpoza branky Caps zamířil před brankoviště, kde z bezprostřední blízkosti z pokleku pálil Kunin, ale ke své smůle jen nastřelil Holtbyho! Obrovská šance.
     
    39:59
    V samém závěru se bude ještě vylučovat. Za hákování obdržel dvě minuty hostující Stewart.
     
    39:12
    Až ke Stalockovi najel s kotoučem Jakub Vrána, který ve velké rychlosti zamířil z křídla kolem brankoviště, zkusil v poslední chvíli kličku, ale puk za záda brankáře Minnesoty nedostal.
     
    34:32
    Bude se vylučovat na straně domácích. Bowey s provinil krosčekem proti Cullenovi.
     
    32:57
    Výborný zákrok Stalocka! Do útočného pásma se po mantinelu dostal Oshie, který přihrál prudký puk na střed na Boweyho, jenž klepl do puku. Ten si to zamířil mezi tři tyče, ale Stalock ho dokázal reflexivně zachytit a schovat do výstroje!
     
    30:05
    Bude se vylučovat. Po komerční přestávce si přesilovku zahraje Minnesota, dvě minuty obdržel za sekání Oshie.
     
    23:14
    Bude se vylučovat na straně Minnesoty. Za hru vysokou holí odchází pykat Zucker.
     
    21:57
    Stephenson se sice dostal už ze střeleckého úhlu, ale Stalock kopíroval jeho pohyb. Domácí hráč tak poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, kde číhal Backstrom, ale jeho menší problémy se zpracováním znamenaly, že pálil o chviličku později, než potřeboval a v tu chvíli už obětavý Brodin skočil do jeho střely. Kromě Brodina Backstromovi nestálo nic v cestě.
     
    18:26
    Hosté si ještě zahrají přesilovku. Eller podrazil Brodina a jde na trestnou lavici.
    12:46 Dmitrij ORLOV - 2:1
     
    12:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení po výtečné střele DMITRIJE ORLOVA od modré čáry! Stalock se marně snažil lapačkou zachytit letící puk, který zapadl do branky. Asistence: Matt Niskanen, T.J. Oshie.
    12:02 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    12:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ovšem delšího setrvání v útočném pásmu není vůbec potřeba! Wild sehráli po přechodu útočné modré rychlou akci s přihrávkou od mantinelu před brankoviště, kde se sice ještě Granlund neprosadil a nechal vyniknout Holtbyho, ale NINO NIEDERREITER se natáhl po dorážce a dostal puk za záda domácího gólmana. Asistence: Mikael Granlund, Mikko Koivu.
     
    10:30
    Bude se znovu vylučovat, ale tentokrát na straně domácích. Jay Beagle se provinil hákováním.
    09:42 T. J. Oshie - 1:0
     
    09:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí využívají početní převahu. To vše po velmi rychlé kombinace, která začala u pravého mantinelu. Backstrom našel Kuzněcova, který okamžitě poslal puk před branku na číhajícího T.J. OSHIEHO, který našel skulinku v levém horním rohu branky. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Nicklas Bäckstrom.
     
    08:40
    Bude se poprvé vylučovat. Dvě minuty za vražení obdržel Kyle Quincey a Washington si zahraje přesilovku. To až po komerční přestávce.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 10. Oshie (Kuzněcov, Bäckström), 13. Orlov (Niskanen, Oshie), 58. Kuzněcov (Ovečkin, Carlson) – 13. Niederreiter (Mikael Granlund, M. Koivu)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orpik (A), Niskanen, Orlov, Bowey, Chorney – Oshie, Bäckström (A), Stephenson – Smith-Pelly, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Eller, J. Vrána – Chiasson, Beagle, Connolly.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Reilly, Quincey – Niederreiter, E. Staal, M. Foligno – M. Koivu (C), Mikael Granlund, Zucker – Kunin, Eriksson Ek, Winnik – Ennis, Cullen, Stewart.

    Rozhodca: Charron, Chmielewski – Nowak, Cherrey