Ružomberok – Podbrezová 3:0 (kon.) | Prešov – Zlaté Moravce 1:1 (kon.) | Nitra – Senica 0:0 (kon.)
Žilina – Dunajská Streda 0:0 (kon.)
koniec
FC Nitra
0:0 (0:0)
FK Senica
Sobota 18.11.2017, 14:00Niké liga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Duel sa skončil prekvapivou bezgólovou remízou. Tá vyhovuje najmä hosťom, ktorí sú vďační za každý bodík. Naopak, domáci s výsledkom spokojní byť nemôžu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (15:49:54)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V samom závere zápasu mali domáci ešte k dispozícii rohový kop z ľavej strany. Zahral ho Fábry, ale hostia si priestor pred svojou bránkou upratali a zakončenie neprišlo.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Tá prvá domácim zrejme unikne, pretože sa dopustili zbytočného útočného faulu.
     
    90
    Hosťujúci Vaščák dokonca potiahol loptu dopredu a pred šestnástkou získava cenné sekundy. Skvelá hra v podaní senického tímu.
     
    89
    Plach pokračuje v spoľahlivých zákrokoch. Teraz ho preveril aj Kóňa, ktorý centroval z ľavej strany k vzdialenejšej žrdi. Brankár Senice sa nenechal zaskočiť ani tentokrát.
     
    88
    Domáci to skúsili vysokým centrom do šestnástky, na ktorý vyskakoval Balaj, ale nebol rýchlejší ako brankár Plach. Skvelý zákrok hosťujúceho gólmana!
     
    87
    Po vzdušnom súboji skončili na zemi Balaj a Otrísal, ale faul sa nepískal ani na jednej strane. Obaja hráči budú našťastie v poriadku.
     
    86
    Križan chcel od pravej postrannej čiary pretlačiť loptu dopredu, ale Ngeyitala sa dopustil útočného faulu, takže teraz sa Nitra o útočnú akciu pripravila sama.
     
    85
    Domáci zahrávali aut iba na vlastnej obrannej polovici, takže budú musieť zakladať novú akciu. Seničania zvládajú defenzívnu činnosť výborne a súpera k ničomu nepúšťajú.
     
    84
    Striedajúci Ngeyitala si nabiehal na center z ľavej strany, ale Plach všetko dobre videl a loptu schoval v rukaviciach. Senický gólman je zatiaľ spoľahlivý.
     
    83
    Domáci sa z útočnej polovice vôbec nepoberajú. Favorit zápasu by rád rozhodol gólom v poslednej desaťminútovke.
     
    82
    Nitra získala faul za ľavým rohom šesnástky takmer pri postrannej čiare. Po ňom nasledoval Fábryho center do šestnástky, ktorý ale Križan hlavou poslal iba vedľa bránky.
     
    81
    Nitrania získali loptu pred svojou bránkou a budú chcieť založiť novú útočnú akciu. Seničania sa už pravdepodobne budú iba brániť.
     
    80
    Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto polčasu. Obaja tréneri už využili všetky svoje striedania, takže zmeny už na trávniku neuvidíme.
     
    79
    Fábry to urobil výborne a svoj center poslal priamo pred bránku. Odtiaľ sa pokúšal zakončovať Machovec, ale Nitra sa dopustila iba útočného faulu.
     
    78
    Nitra získala rohový kop z ľavej strany. Rozohrávať ho bude Fábry.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Andrej Ivančík, prichádza Aurelien Ngeyitala.
     
    76
    Ďalšia zaujímavá šanca Nitry. Pri ľavej žrdi sa teraz ocitol Kóňa, ktorému sa lopta odrazila od stehna, ale iba tesne vedľa priestoru troch žrdí.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   28. Machovec (NIT) – 17. Krč (SEN)


    FC Nitra: Hroššo – Chovanec, Križan, Vencl, Fabiš – Kóňa, Machovec, Kotrík (46. Fábry) – Ivančík (77. Ngeyitala), Balaj, Steinhübel (64. Valenta).
    Náhradníci: Kolmokov – Ngeyitala, Šimončič, Valenta, Fábry, Charizopulos, Šurnovský.

    FK Senica: Plach – Lupták, Podhorin, Otrísal, Duga – Krč (36. Sarpei), Ranko (57. Jarabica) – Šefčík, M. Rigo (65. Kováč), Richtárech – Vaščák.
    Náhradníci: Milošovič – Jarabica, Sarpei, Kováč, Romulo Romulo, Smékal, Šimon.

    Rozhodca: Vlk – Borsányi, Poláček

    Diváci: 1019