Columbus – NY Rangers 2:0 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 4:5 (po pr.)
Dallas – Edmonton 6:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 2:3 (po pr.) | Winnipeg – NJ Devils 5:2 (kon.)
LA Kings – Florida 4:0 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Florida Panthers
cz Sobota 18.11.2017, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:07 Trevor LEWIS - 4:0
     
    57:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Někdo z domácích hráčů lehce vyhodil puk do útočného pásma. TREVOR LEWIS zapnul své rychlostní motory, aby puk dostihnul. To se povedlo a po krátké přípravě zvýšil vedení svého celku na konečných – 4:0. Asistence: Tanner Pearson, Nick Shore.
    55:19 Andy ANDREOFF - 3:0
     
    55:19
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Kempe na sebe navázal snad celou pětku soupeře, která poté úplně zapoměla na ANDYHO ANDREOFFA, který zůstal úplně sám před Reimerem. Tohle nemohlo dopadnout jinak, než brankou – 3:0. Asistence: Tyler Toffoli, Adrian Kempe.
    42:23 Jonny BRODZINSKI - 2:0
     
    42:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí tým odskakuje do dvoubrakového vedení. JONNY BRODZINSKI si vzal puk pro sebe, dostal se před Reimera a bekhendovou střelou vymetl pavučiny v rohu hostující branky – 2:0. Asistence: Jussi Jokinen, Nick Dowd.
    08:14 Tyler TOFFOLI - 1:0
     
    08:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se dokázal usadit v útočném pásmu a také toho posléze dokázal využít. Nejprve Dustin Brown oslovil svou zadovkou volného Drewa Doughtyho, který si sjel blíž k brance. Tento zkušený obránce si všimnul na vzdálenější tyči volného TYLERA TOFFOLIHO, který se nemýlil a otevřel skóre dnešního utkání – 1:0. Asistence Drew Doughty, Dustin Brown.

    Jan Mládek

    Góly a asistencie: 9. Toffoli (Doughty, D. Brown), 43. Brodzinski (J. Jokinen, Dowd), 56. Andreoff (Toffoli, Kempe), 58. Lewis (Pearson, N. Shore)


    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Doughty (A), Forbort, Folin, Muzzin, Martinez, MacDermid – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – Lewis, Kempe, Pearson – Toffoli, N. Shore, Andreoff – Brodzinski, Dowd, J. Jokinen.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad (A), Yandle, Pysyk, Matheson, Weegar, McCoshen – Dadonov, Barkov, Huberdeau (A) – Vrbata, Trocheck (A), Hunt – Sceviour, Bjugstad, J. McGinn – Haley, Balisy, Brickley.

    Rozhodca: Kowal, Luxmore – MacPherson, Amell

    Diváci: 18 230