Besiktas – Monaco 1:1 (kon.) | Tottenham – Real Madrid 3:1 (kon.) | Dortmund – APOEL 1:1 (kon.)
Porto – Lipsko 3:1 (kon.) | Doneck – Feyenoord 3:1 (kon.) | Neapol – Manchester City 2:4 (kon.)
Liverpool – Maribor 3:0 (kon.) | Sevilla – S. Moskva 2:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
2:4 (1:1)
Manchester City
Streda 01.11.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Napokon sme veľké predstavenie videli aj v druhom polčase, toto dejstvo bolo na góly veľmi bohaté. Najprv išli do vedenia o jeden gól hneď v úvode druhého polčasu hostia zásluhou Stonesa, ale v 62. minúte premenil nariadený pokutový kop Jorginho. City však predsa len potom hralo aktívnejšie, ale do vedenia mohli ísť opäť domáci. Callejón však sám pred brankárom hostí zaváhal a následne z rýchleho brejku skóroval Agüero. Domácim sa už vyrovnať nepodarilo a o osude zápasu definitívne rozhodol v nadstavenom čase Sterling.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:42:06)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Kalidou Koulibaly (SSC Neapol).
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Dries Mertens (SSC Neapol).
    90+2. Raheem Sterling (MAC) - 2:4
     
    90+2
    Manchester City dal gól!
    A je definitívne rozhodnuté! City vyrazilo pri záverečnom tlaku domácich do rýchleho protiútoku, hostia sa dostali až do pokutového územia domáceho mužstva, De Vruyne vyslal presnú prihrávku na RAHEEMA Sterlinga a ten rozhoduje o osude tohto zápasu – 2:4!
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Nicolás Otamendi (Manchester City).
     
    90+1
    Neapol získal rohový kop, center pred bránu hostí sa však podarilo obrane City odvrátiť do bezpečia. K lopte sa však opäť dostávajú hostia a vyrážajú do rýchleho protiútoky.
     
    90
    David Silva vyslal presnú prihrávku pred bránu domácich, ale Bernardo Silva z dobrej pozície bránu Neapola prestrelil. Máme už ohlásený aj nadstavený čas, hrať sa ešte bude 4 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Leroy Sané, prichádza Gabriel Jesus.
     
    88
    Hostia majú aj naďalej všetko pod kontorlou, City sa do zakončenia nehrnie, ale drží sa na útočnej polovičke. Stav zápasu je tesne pred uplynutím riadneho hracieho času 2:3!
     
    87
    Rozhodnutie mal teraz na kopačke Bernardo Silva, ale jeho strela z hranice 16-tke napokon do siete nezapadla, výborný zákrok si pripisuje domáci brankár Reina!
     
    86
    City aj naďalej kombinuje pri domácej 16-tky, Neapol sa tak musia brániť a čas na vyrovnanie sa im už výrazne kráti. Zrejme sa tak už drámy v tomto stretnutí nedočkáme.
     
    85
    Ani v tejto časti hry sa domáci k lopte nedostávajú, hostia predvádzajú jednoduchú hru, držia loptu na svojich kopačkách a zatiaľ tak smerujú k ďalším trom bodom a tie by už znamenali postup do vyraďovacej fázy.
     
    84
    Neapol získal loptu a pokúšal sa o rýchly útočný výpad, ale pri lopte je už znova City a tak sa domáci vracajú späť na svoju polovičku. Blíži sa už záver tohto zápasu, hostia aj naďalej vyhrávajú o jeden gól.
     
    83
    Hostia však stále držia loptu na svojich kopačkách, svoju kombináciu presunuli na vlastnú polovičku. Domáci sa snažia o vysoké napádanie, ale City sa už snaží bez problémov dohrať toto stretnutie.
     
    82
    City teraz zahrávalo rohový kop, ktorý opäť rozohralo nakrátko. Hostia ešte chvíľu operovali pred pokutovým územím svojho súpera, ale napokon sme zakončenie na bránu nevideli.
     
    81
    Striedanie v tíme SSC Neapol: z ihriska odchádza Jorginho, prichádza Adam Ounas.
     
    80
    V rozhodujúcej chvíli sa však teraz Callejón ocitol v ofsajde a tak je útočná snaha domáceho mužstva prerušená. V tábore Neapola sa chystá posledné striedanie.

    Miroslav Revaj

    Góly: 21. L. Insigne, 62. Jorginho – 34. Otamendi, 48. Stones, 68. Agüero, 90+2. Sterling

    Karty:   90+3. D. Mertens (NEA), 90+4. Koulibaly (NEA) – 90+1. Otamendi (MAC)


    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam (30. Ch. Maggio) – Allan (74. Rog), Jorginho (81. Ounas), Hamšík (C) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne.
    Náhradníci: Sepe – Rog, Ounas, P. Zieliński, Chiricheş, Ch. Maggio, Diawara.

    Manchester City: Ederson – Danilo, Stones, Otamendi, Delph – Fernandinho (C), Gündoğan (70. Silva), Sterling, De Bruyne – Sané (89. Jesus), Agüero (75. B. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Walker, Mangala, B. Silva, Silva, Y. Touré, Jesus.

    Rozhodca: Brych – Borsch, Lupp (všetci GER)