Dunajská Streda – Trenčín 1:2 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.) | Trnava – Podbrezová 2:0 (kon.)
Senica – Ružomberok 0:3 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 3:2 (kon.)
koniec
FK Senica
0:3 (0:0)
MFK Ružomberok
Sobota 21.10.2017, 17:00 • OMS Aréna Senica • Niké liga • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Mámetu koniec stretnutia, ktorý bol pre oko diváka pomerne atraktívny. Mali sme možnosť vidieť množstvo šancí na oboch stranách a hneď tri presné zásahy hosťujúceho celku. Ten si vďaka svojmu dnešnému víťazstvu 3:0 pripíše do tabuľky povinné tri body. Oba celky sa snažili držať loptu na svojich kopačkách tak dlho, ako to len išlo a udrieť sa pokúšali prevažne po centrovaných loptách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (18:51:45)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:7.
    Střely mimo: 7:5.
    Rohy: 14:2.
    Ofsajdy: 1:3.
    Fauly: 14:11.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere stretnutia majú loptu pod kontrolou hostia, ktorí kombinujú na vlastnej polovici ihriska. Zápas sa už len viac-menej dohráva. Čaká sa už len na záverečný hvizd Petra Kráľoviča.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte dve minúty navyše.
     
    90
    Erik Daniel dokázal prejsť hneď cez trojicu brániacich hráčov, vďaka čomu si vytvoril priestor v pokutovom území Senice. Tam v poslednej chvíli zakročil Erik Otrísal, ktorý mu loptu odobral.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Peter Gál-Andrezly, prichádza Mário Almaský.
     
    88
    Gól! No moment, tak nie. Erik Daniel sa už tešil z presného zásahu, ale jeho radosť mu prekazil asistent rozhodcu, ktorý si všimol ofsajdové postavenie. Stav stretnutia ostáva nezmenený 0:3!
     
    87
    Jurij Medveděv pristúpil ku realizácii rohového kopu. Poslal prudký center na vzdialenejšiu žrď, kde našiel len dvojicu obrancov.
     
    86
    Do vážnej príležitosti sa tlačil Romulo, ktorý sa snažil zakončiť v páde. Ešte predtým mu loptu stihol vypichnúť jeden z brániacich hráčov, ktorý poslal loptu za bránkovú čiaru. FK Senica bude zahrávať rohový kop.
     
    85
    Peter Gal Andrezly poslal mäkkučký center z ľavého krídla, ktorý nasmeroval do malého vápna. Tam stál len domáci gólman, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    84
    Hru majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí si užívajú dominanciu nad svojím súperom. Usadili sa v strede pola, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    83
    Hans Nunoo Sarpei odišiel po svojich na striedačku, čo znamená, že FK Senica bude zápas dohrávať v početnom oslabení.
     
    82
    Po dlhšom prerušení sa v hre pokračuje ďalej. Sledovali sme rohový kop z pravej strany, ktorý zahrávala FK Senica, ale ani z tejto situácie gól neuvidíme. Loptu zachytil brániaci hráč, ktorý ju upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    81
    Hans Nunoo Sarpei potrebuje opateru lekárov, ktorí mu podajú prvú pomoc. Dúfajme, žeto nebude s ním vážne a do hry ešte zasiahne. FK Senica si vyčerpala už všetky tri striedania.
     
    80
    Hans Nunoo Sarpei bol nepríjemne faulovaný v šestnástke súpera, po čom ostáva otrasený ležať na trávniku. Hlavný arbiter si nič nevšimol a nechal hru pokračovať bez prerušenia.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Dominik Smékal.
     
    79
    Toto bol veľmi mizerný center. Lopta po voľnom kope smeruje až za bránkovú čiaru, čo znamená, že MFK Ružomberok bude odkopávať od vlastnej bránky.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 67. Haskič (Gál-Andrezly), 69. Kostadinov (Haskič), 75. Daniel

    Karty:   25. Krč (SEN), 67. Vaščák (SEN) – 71. Kružliak (RUZ)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 7:5. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:11.
    FK Senica: Plach – Podhorin, Otrísal, Medvěděv, Richtárech (70. Kováč) – Sarpei, Krč (79. Smékal), Duga, M. Rigo, Vaščák (C) (73. Romulo Romulo) – Šefčík.
    Náhradníci: Milošovič – Kováč, Romulo Romulo, Červeňák, Malý, Smékal, Ďuriš.

    MFK Ružomberok: Krajčirík – Kružliak (C), Maslo, Qose, Maslo – Takáč (46. Sapara), Kunca (46. Kostadinov), Daniel, Pikk – Haskič, Gál-Andrezly (89. Már. Almaský).
    Náhradníci: Hajdúch – Már. Almaský, Kupec, Jonec, Kostadinov, Menich, Sapara.

    Rozhodca: Královič – Bobko, Hrmo