Sampdoria – Crotone 5:0 (kon.) | Neapol – Inter 0:0 (kon.)
koniec
SSC Neapol
0:0 (0:0)
Inter Miláno
cz Sobota 21.10.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Talianska Seria A • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (23:12:26)
    Branky jsme se dnes nedočkali...

     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:7. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:9.
     
    Utkání je u konce! Dlouho očekávaný šlágr kola nakonec žádný gól nepřinesl a oba celky se tak rozcházejí nerozhodně 0:0.

    Ve druhé půli měli zprvu více ze hry hosté, ale šanci Vecina obrana přečetla. Další šance měli domácí, a to Hamšík, Insigne a také Mertens, ovšem ani jeden z nich domácí nespasil, a tak se musíme dnes večer smířit jen s remízou 0:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Vypadá to, že utkání skončí bezbrankovou remízou. Domácí se snaží napadat, ale Inter drží míč a vypadá to, že duel také v tomto stylu skončí.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Kalidou Koulibaly (SSC Neapol).
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty nad rámec druhého poločasu!
     
    90
    Následný rohový kop nic velkého znovu nepřinesl, domácí nasměrovali míč z centru jen do rukavic připraveného Samira Handanoviče.
     
    89
    Tak ta šance přeci jen přišla! Koulibalyho pas našel na hrotu Mertense, ten zakončoval v pádu, ale Handanovič jeho pokus k tyči skvěle vyškrábl na roh!
     
    88
    Domácí se nechtějí smířit se ziskem pouze jednoho bodu a nadále se snaží útočit, ale je vidět že je to z jejich strany už hodně křečovité.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Éder.
     
    86
    Hra je opět přerušena, hosté budou navíc potřetí v zápase střídat.
     
    85
    Střídající Adam Ounas se tlačil ke střele v tísni, nakonec ale po kontaktu se soupeřem upadl a ještě si málem sám ublížil.
     
    84
    Zajímavá šance domácích! Jeden z fotbalistů Neapole se opřel do odraženého míče překvapivě z voleje a jeho rána směřující k tyči nadělal Handanovičovi pořádné starosti!
     
    83
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází João Cancelo.
     
    81
    Rohový kop opět nula nula nic, domácí se znovu pohodlně na bližší tyči ubránili, ale jejich soupeř pokračuje ve stoupající aktivitě na útočné polovině.
     
    80
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Adam Ounas.
     
    79
    Centr z něj byl hodně pomalý a skončil na přední tyči, nicméně akce Interu pokračovala. Zprava si to dopředu namířil opět Mário, jemuž se hlásil na zadní tyči Perišič, avšak neuspěl a musí vzít za vděk jen rohový kop.

    Daniel Kinc

    Góly:

    Karty:   90+2. Koulibaly (NEA) – 66. Miranda (INM)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:7. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:9.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – Allan (75. Rog), Jorginho, Hamšík (C) (72. P. Zieliński) – Callejón, D. Mertens, L. Insigne (80. Ounas).
    Náhradníci: Sepe, Rafael Cabral – Chiricheş, Nikola Maksimović, Rui, Diawara, Giaccherini, Ch. Maggio, Ounas, Rog, P. Zieliński.

    Inter Miláno: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo – Vecino, Gagliardini – Candreva (83. Cancelo), Valero (71. Mário), Perišić – Icardi (C) (87. Éder).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Cancelo, Ranocchia, Santon, Mário, Éder, Pinamonti, Karamoh, Dalbert.

    Rozhodca: Luca Banti