Olympia Radotín – Vítkovice 0:2 (kon.) | Třinec – Pardubice 1:0 (kon.) | Příbram – Ústí n. L. 4:0 (kon.)
Hr. Králové – Sokolov 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Opava 2:1 (kon.)
koniec
FK Olympia Radotín
0:2 (0:1)
MFK Vítkovice
cz Sobota 21.10.2017, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec, branky dnes dávali jenom hosté, a to dvě , které jim zajistily hodně cenné tři body a jejich dlouhá zpáteční cesta do Ostravy tak bude o poznání veselejší, než na začátku sezony. Ode mě je to pro dnešek ze Strahova už vše, díky za pozornost a příště se zase těším na počtenou! (12:08:33)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Tak přeci ještě jedna obrovská šance hostů! Po chybné domácí rozehrávce byl ve vápně úplně sám Ožvolda, jeho koncovka ale letí centimetry vedle levé tyče!
     
    90+1
    U své branky je ještě ošetřován Dramé, až vykopne brankář Květoň, bude to pro dnešek pravděpodobně vše.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Karel Hejný (FK Olympia Praha).
    Žlutou kartu dostává Filip Twardzik (MFK Vítkovice).
     
    90+1
    Začal jediná z nastavených minut ve druhém poločase.
     
    89
    Nebylo k tomu úplně daleko, balón ale nakonec nezaplul pod břevno, ale na horní síť a nyní si troufám tvrdit, že hosté už o své vedení nepřijdou!
     
    88
    Dvě minuty před uplynutím základní hrací doby bude zahrávat domácí Jukl přímý kop z dvaadvaceti metrů, vrátí to Olympii ještě zpět do hry?
     
    86
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto?! K penaltovému puntíku se postavil VLADIMÍR MIŠINSKÝ, který psychickou hru s Luďkem Frydrychem ovládl, jelikož zamířil doprostřed branky, kdežto brankář zamířil k pravé tyči – 0:2!
     
    85
    A pro domácí bude možná ještě hůře! Pro odražený balón si totiž do vápna vlétl hostující Cverna, kterého fauloval bránící Rothe a bude to pokutový kop Vítkovice!
     
    85
    Olympia by se logicky už potřebovala dostat do nějakého závěrečného tlaku, jenomže to se ji vůbec nedařím navíc ji brzdí zbytečné fauly na střídaček.
     
    83
    Na pravém křídle se dlouho točil s míčem na noze hostující kapitán, který o kulatý nesmysl nakonec přišel a vynadal tak svým spoluhráčům, že mu nepřispěchali na pomoc.
     
    82
    Střídání v týmu MFK Vítkovice: ze hřiště odchází Jan Matěj, přichází Dan Ožvolda.
     
    81
    Střídající Mrázek fauloval na polovině hřiště za cenu žluté karty Dubna, rozehrávat budou domácí.
     
    80
    Pražané se chtěli dostávat zpět do závěrečného tlaku, ovšem pozastavuje je ruka, se kterou domácí tedy příliš nesouhlasí.
     
    78
    U balonu je nyní celek z Ostravy, dokonce se dostal k i dobrému centrovanému balonu, a to na nabíhajícího Cvernu. Přihrávka ale byla příliš prudká, takže na zakončení už nedošlo.
     
    77
    Při další snažení domácích nalítl u branky Vítkovic prudce Ruml do Twardzika, kterého střet pochopitelně musel hodně bolet. Karta se neuděluje a hostující hráč bude za pár vteřin pokračovat ve hře.
     
    75
    Tentokrát v hostujícím vápně upadl Hejný, domácí ale nebyli faulovaní ani nyní, sudí má totiž na situace většinou dobrý výhled.
     
    74
    Ten se vzápětí opakoval, protože míč odehrál opět do zázemí tentokrát Duben. Domácí ale nyní všem dobře zvládli a Ruml pak odkopl míč až k polovině hřiště.

    Ondřej Novotný

    Góly: 37. Vasiljev, 86. Mišinský (pen.)

    Karty:   44. Rothe (OHK), 47. Duben (OHK), 90+1. Hejný (OHK) – 44. Matěj (VIT), 81. Mrázek (VIT), 90+1. Twardzik (VIT)


    FK Olympia Radotín: Soukup (46. Frydrych) – Opluštil (C), Liener (35. Dordević), Verner (43. Bareš), Vopat – Rothe, Jukl, Duben, Hejný – Katidis, Ruml.
    Náhradníci: Frydrych – Novák, Bareš, Kuťák, Dordević.

    MFK Vítkovice: Květon – Prajza, Dramé, Kotouč, Twardzik – Kučera (69. Cverna), Matěj (82. Ožvolda), Motyčka, Vasiljev – Mišinský (C), Szotkowski (55. Mrázek).
    Náhradníci: Nemrava – Bzirský, Pavelka, Mrázek, Hýbl, Ožvolda, Cverna.

    Diváci: 285