Dijon – Paríž 1:2 (kon.) | Caen – Angers 0:2 (kon.) | Guingamp – Rennes 2:0 (kon.)
Lille – Troyes 2:2 (kon.) | Saint-Étienne – Metz 3:1 (kon.) | Toulouse – Amiens 1:0 (kon.)
koniec
Dijon FCO
1:2 (0:0)
Paríž Saint-Germain
cz Sobota 14.10.2017, 17:00 • Stade Gaston Gérard, Dijon • Ligue 1 Uber Eats • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásný sobotní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Po reprezentační pauze se rozbíhají ligové soutěže a francouzská Ligue 1 není výjimkou. V devátém kole přivítá Dijon před domácím publikem PSG.
     
    Paris Saint-Germain F.C.

    Tým z hlavního města Francie se musel v minulém ročníku Ligue 1 sklonit před Monakem, v Lize mistrů čekal francouzský celek také více než "jen" osmifinálové vyřazení Barcelonou. V letošní sezoně myslí pařížský tým ještě mnohem výše! V létě totiž majitelé sáhli hluboko do kapsy, přivedli z Barcelony hvězdného Neymara a z mistrovského Monaka také superstar loňského roku Kyliana Mbappého.

    Investice se zatím PSG vyplácí! V nové sezoně ztratili svěřenci Unaie Emeryho jen dva body, když na půdě Montpellier nedokázal žádný z hvězdných útočníku dostat míč do sítě a zápas tak skončil bez branek. Jinak trojice Edinson Canani, Neymar a Kylian Mbappé budí hrůzu. V osmi odehraných kolech Ligue 1 se PSG prosadilo celkem sedmadvacetkrát a z toho prosadila tato trojka hned v šestnácti případech. V Lize mistrů má francouzský tým ještě lepší bilanci. Nejprve rozstřílel 5:0 Celtic, následně přejel také slavný Bayern Mnichov 3:0. Ještě před reprezentační pauzou rozstřílelo PSG na domácí půdě celek okolo Jaroslava Plašila. Bordeaux si odvezlo na jih Francie porážku 2:6.
     
    Dijon FCO

    Dijon bojoval v minulém ročníku Ligue 1 až do posledních kol o záchranu. Díky čtyřem získaným bodů v posledních dvou zápasech se posunulo na konečné šestnácté místo o bod nad sestupové pásmo. Podobně je na tom tým z východu Francie i nyní. Po osmi odehraných kolech patří Dijonu se ziskem šesti bodů sedmnáctá příčka. Zatím jedinou výhru si celek okolo útočníka Benjamina Jeannota připsal na domácí půdě proti Montpellier a právě Jeannot rozhodl zápas dvěma vstřelenými góly. Poslední dva zápasy před reprezentační pauzou skončily remízou. Nejprve přišla přestřelka 3:3 v Lyonu, následně si další bod za nerozhodný výsledek zapsal i na domácím stadionu se Štrasburkem.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    04.02. 2017 Dijon – PSG 1:3
    20.09. 2016 PSG – Dijon 3:0
    11.03. 2012 Dijon – PSG 1:2
    15.02. 2012 Dijon – PSG 0:1
    26.10. 2011 Dijon – PSG 3:2
     
    Úvodní sestavy:

    Dijon FCO: Reynet – Djilobodji, Haddadi, Rosier, Varrault (C) – Sliti, Marié, Amalfitano – Kwon Chang-hoon, Xeka, Jeannot.
    Náhradníci: Leroy – Lang, Chafik, Sammaritano, Abeid, Balmont, Saïd.

    Paris Saint-Germain F.C.: Aréola – Meunier, Marquinhos (C), Kimpembe, Berchiche – Dani Alves, Rabiot, Draxler – Di María, Mbappé, Neymar.
    Náhradníci: Trapp – Lucas Moura, Lo Celso, Nkunku, Pastore, Bernede, Georgen.

    Rozhodčí: Miguelgorry – Stien, Danizan.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí na hrací plochu obě úvodní jedenáctky. Zápas devátého kola tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Fotbalisté PSG měli k dispozici úvodní rozehrávku ze středového kruhu. Rabiot se sebevědomě pustil s balonem do třech protihráčů, ale neuspěl. Rychlá přihrávka do protiútoku na Xeku skončila až u Aréola.
     
    3
    Domácí hráči začali agresivním napadáním. Meunier měl sice problémy u pravé postranní lajny, ale nakonec si pomohl kombinací s Alvesem a PSG může pokračovat v útoku.
     
    4
    Neymar si došel pro balon až do středu pole, jednou kličkou se zbavil Slitiho, druhou obehrál i Amalfitana. Nakonec je z toho první rohový kop pro hráči z hlavního města.
     
    5
    Berchiche se dostal k balonu na přední tyči, poté se skácel k zemi po mírném kontaktu, ale hlavní rozhodčí pokutový kop nepíská.
     
    6
    Neymar rozehrál další rohový kop do kombinace. Di María skvěle cpal přízemní centr malým vápnem, ale Rabiot se již ke střele nedostal.
     
    7
    Dijon se stále nemůže dostat z tlaku, který si vytvořil hostující tým. Až nyní přidal dlouhou přihrávku na útočnou polovinu Haddadi. Kimpembe byl však u balonu jako první a nenechal Xeku zakončovat.
     
    8
    Berchiche nezačal dnešní střetnutí zrovna dobře. Po zbytečném pádu v pokutovém území nyní sestřelil unikajícího Kwona. Rozhodčí ho jen napomíná.
     
    9
    Právě Kwon Chang-hoon se postavil k rozehrávce volného přímého kopu, ale před Aréolou byl nejvýše ve vzduchu Marquinhos, který s lehkostí balon odvrátil.
     
    10
    Dijon přežil úvodní tlak PSG a nyní se sám pokouší útočit. Rabiot se provinil dalším faulem na Kwona a domácí se stále drží na útočné polovině.
     
    11
    Domácí se nezalekli zvučných jmen v sestavě PSG a sympaticky kombinují ve středu pole. Až nyní se dostal k balonu také Alves, ale zkušený Brazilec rychle zkazil dlouhou přihrávku na Mbappého.
     
    12
    Neymar si v úvodu zápasu hodně chodí pro míče až do středového kruhu a sám akce tvoří. Nyní ale nenašel nabíhajícího Berchicheho na levém kraji trávníku.
     
    13
    Kylian Mbappé čaroval s míčem na hranici pokutového území. Jedním naznačením poslal k zemi bránícího hráče, ale na Haddidiho si již nepřišel.
     
    14
    I v obraně PSG se jednou za čas otevřou dvířka. Marquinhos netrefil poskakující balon a na bodu pro pokutový kop mohl téměř sám zakončovat Xeka. Portugalec byl ale tak překvapený, že se k němu balon dostal, že nevystřelil.
     
    15
    Draxler chtěl překvapit obranu dlouhým nákopem na Alvese, ale dnes krajní záložník nedokázal zpracovat míč a ten končí mimo hrací plochu.
     
    16
    Di María zkoušel obstřelit domácího brankáře pokusem na zadní tyč, ale Reynet byl připravený a míč vyrazil na rohový kop. Ten rozehrál Neymar znovu je nakrátko, ale opět se nepodařilo hostům ohrozit branky Dijonu.
     
    17
    Di María znovu u balonu, tentokrát ale jen na mžik. Dlouhý pas Alvese mu sklouzl z kopačky za brankovou lajnu.
     
    19
    Po delším čase se dostal k míči na levém kraji také Berchiche. Ruský bek kombinoval s Neymarem, který se jediný nabídl. Následně si Neymar narazil s Alvesem, ale na Mbappého už balon neprošel.
     
    20
    PSG vstoupilo do dnešního utkání vlažněji než je u pařížského celku v této sezoně obvyklé. Dijon se překvapivě drží i na útočné polovině. Dalekonosnou střelu vyslal Amalfitano, Aréola musel vyrazit míč na rohový kop.
     
    21
    S tím si ale čtyřiadvacetiletý brankář pařížského klubu poradil bez potíží. Dlouhý výhoz na Rabiota byl přesný, následně ale Alves centroval jen za branku.
     
    22
    Kapitán Dijonu Varrault se pokoušel po faulu na Mariého rychle centrovat do vápna, ale razanci svého pasu přehnal a míč končí daleko nad brankou.
     
    23
    Rosier chtěl rozehrát ve svém vápně konstruktivně, ale rychle se na něj vyřítil Mbappé s Di Maríou a nakonec musel odkopnout balon jen za postranní lajnu.
     
    24
    PSG chce uklidnit hru postupnou kombinací ve středu pole. Zničehonic přiletěl před Reyneta přesný centr na Mbappého, ale hostující mladík se ocitl v těsném ofsajdu.
     
    25
    Meunier spolupracoval na pravé straně s Alvesem, ale souhra právě těchto fotbalistů dnes skřípe. Belgický reprezentant nepochopil prostrkávačku svého spoluhráče.
     
    26
    V rychlém náběhu byl Neymar, ale vylámal si zuby na skvěle bránícím Rosierovi, který proti Brazilcovi vystoupil a čistě mu sebral balon.
     
    27
    Xeka skvěle zpracoval dlouhý pas proti dvěma soupeřům, ale pomohl si lehce rukou a hlavní rozhodčí byl blízko a dává míč hráčům PSG.
     
    28
    Berchiche měl na levé straně spoustu času, měl před sebou nabíhajícího Rabiota, ale španělský krajní obránce nedal přesnou přihrávku na deset metrů.
     
    29
    Di María kouzlil s balonem v pravé polovině pokutového území Dijonu. Na Rosiera si ale nepřišel, Argentinec ztratil balon a PSG se musí znovu vracet do obrany.
     
    30
    Půlhodina hry je za námi a žádná branková příležitost nebyla k vidění. Sliti na pravé straně obešel sice Draxlera, ale poté centroval jen do náruče brankáře hostů.
     
    31
    Hosté se nemohou chytit v kombinaci a toho využívá domácí celek. Po přesném centru z pravé strany se opřel do balonu z voleje levou bohou nabíhající Jeannot. Jen se štěstím nyní PSG neinkasovalo.
    31. Benjamin Jeannot pálil po přesném centru jen vedle hostující branky
     
    33
    Na sympatický výkon Dijonu slyší i domácí fanoušci, kteří ještě více ženou svůj tým do útoku.
     
    34
    Na třiceti metrech od domácí branky byl faulován Di María. Neymar chtěl přímo ohrozit Reyneta, ale tvrdou střelou sestřelil jen hráče ve zdi.
     
    35
    Domácí skvěle vykombinovali na své polovině napadající pětici PSG. Po dlouhém balonu na Xeku však přišla zbytečná ztráta portugalského útočníka.
     
    37
    Mbappé se na pravé straně rozhodl pro několik rychlých kroků. Poté se pokusil přenést hru k levé lajně, ale Draxler na nepřesný centr nedosáhl.
     
    38
    Meunier si narazil s Alvesem, poté přetlačil čistě soupeře v pokutovém území, ale z velkého úhlu již nedokázal přihrát ani pořádně vystřelit.
     
    39
    Di María si nepohlídal dotírajícího Mariého, který získal balon na Argentinci. Poté pálil z hranice pokutového území Kwon a Aréola měl co dělat, aby tvrdou ránu vyrazil alespoň před sebe.
    39. Po Kwonově střele musel Aréola zasahovat
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Berchiche chtěl vybojovat rohový kop, ale svým centrem netrefil před sebou stojícího obránce.
     
    42
    Neymar si chtěl pohrát ve středovém kruhu s Kwonem, ale ten mu sebral balon a pot musel Brazilec faulovat. Navíc sám utrpěl bolestivý zásah.
     
    43
    Neymar předvedl druhý tvrdší faul v krátkém čase a je tak první potrestaným hráčem zápasu.
     
    44
    Sliti musel zastavit unikajícího Mbappého jen za cenu faulu a po Neymarovi tak vidí žlutou kartu i hráč Dijonu.
     
    45
    Berchiche skvěle zpracoval dlouhé autové vhazování hrudí, poté se krajní obránce PSG pustil do souboje s dvěma protihráči, následně ještě přihrál Neymarovi, který je faulován.
     
    45
    Di Mária s Neymarem se postavili k exekuci volného přímého kopu z pětadvaceti metrů. Nakonec to byl Dani Alves, který se opřel do míče a střelou přes zeď trefil břevno!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a první pětačtyřicetiminutovka tak končí bez branek. PSG vstoupilo do zápasu aktivněji, ale do větší šance se za celé dětství nedostalo. Především souhra na pravé straně Meuniera a Alvesem dnes vůbec nevychází. Naopak Dijon hnaný domácím publikem byl překvapivě nebezpečnější. Nejprve pálil z dobré pozice Jeannot vedle, následně zaměstnal Kwon tvrdou střelu brankáře pařížského klubu. Až v poslední minutě první půle se proletěl také Reynet, který nedosáhl na volný přímý kop Alvese. Brazilec však trefil jen břevno.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas rozehráli fotbalisté Dijonu. U balonu ale příliš dlouho nevydrželi. Marquinhos mohl rozehrát útočnou akci PSG. Rabiot držel dlouho balon ve středu pole, ale nakonec je faulován Mbappé.
     
    48
    Právě Kylian Mbappé se chtěl prosadit individuálně, ale po první úspěšné kličce přišel nepřesný kontakt s balonem a Rosier s přehledem odpravil nebezpečí od domácí branky.
     
    49
    Na druhé straně musel faulovat Kimbepme a tím vytvořil střeleckou pozici pro domácí celek. Navíc je tady i žlutá karta pro stopera PSG.
     
    50
    Domácím se sice nepodařilo vyzrát na obrannou zeď, ale po odraženém balonu zůstávají v útoku. Kwon nakonec nezastihl přihrávku Jeannota na hrací ploše.
     
    51
    Neymar si došel pro balonu znovu hluboko do střední části trávníku. Mbappé obešel Rosiera, který musel zasáhnout nečistě a je dalším potrestaným.
     
    52
    První vážná příležitost pařížského celku. Po nepřesném centru vracel míč před branku Rabiot, následně pálil Neymar jen do obránce před sebou, míč se ještě odrazil k Mbappému, který měl více prostoru než jeho spoluhráč z útoku, ale také nedostal míč do sítě.
     
    53
    Ve druhém poločasu se nám s fauly roztrhl pytel. Alves ve velké rychlosti poslal na zem Kwona. Další žlutá karta.
     
    54
    Domácí jsou plni energie a tlačí na první tým tabulky. Sliti centroval od rohového praporku před Aréolu, ale Marquinhos odhlavičkoval míč před vápno. Tam byl ale Marié, který pálil nad.
     
    56
    Reynet poprvé zaváhal v domácí brance. Dlouhý pas stačil nadzvednout před Mbappém, ale přesně k nohám Di Maríi. Argentinec obešel obránce, ale poté mu nesedl balon vůbec na kopačku a ohrozil jen diváky na tribuně.
     
    57
    Alves dnes nehraje povedený zápas. Další ztráta zkušeného Brazilce poslal Dijon do rychlého protiútoku. Marié však také nepřidal přesnou přihrávku.
     
    58
    Benjamin Jeannot se už už hnal sám na Aréolu, ale nepohlídal si ofsajdové postavení a musí odevzdat balon.
     
    59
    Druhý poločas se hraje v obrovském tempu. Sliti se zamotal do svých kliček na hranici pokutového území PSG. Do útoku tak mohou jít hosté.
     
    60
    Přesně po hodině hry spálil další tutovku Kylian Mbappé. Po parádním centru Rabiota měl před sebou francouzský mladík téměř prázdnou branku, ale po odskoku netrefil balon do sítě.
    60. Kylian Mbappé ve stoprocentní šanci selhal
     
    61
    Domácí zahrozili z rohového kopu. Míč přestál přesně na hlavě kapitána Dijonu. Varrault ale byl v lehkém záklonu a podle toho to také dopadlo.
     
    62
    Baptiste Reynet dvěma zákroky v rychlém sledu zastavil Mbappého od vstřelené branky. Tlak PSG pokračoval rohový kopem Di Maríi. Nakonec se dostal k centru Neymar a Marquinhos hlavičkoval do břevna.
     
    64
    Sliti získal balon těsně před vápnem PSG, následně se rozhodl ještě přihrávat, ale to neměl dělat. Xeka byl v ofsajdovém postavení.
     
    65
    Kylian Mbappé v dalším přečíslení pálil jen do skvěle vyběhnutého Reyneta. Další parádní zákrok domácího brankáře drží Dijon nad vodou.
     
    66
    Ve druhém poločase si již pařížský klub vytváří šance, ale ještě ani jednu nedokázal především Mbappé proměnit. Tentokrát pálil na druhé straně Sliti jen do náruče brankáře PSG.
     
    67
    Di Mária si udělal kličkou na osu trávníku prostor, poté si narovnal míč na levačku a vypálil. Jeho tečovaná střela končí jen dalším rohovým kopem.
     
    68
    A ten se hostům vůbec nevyvedl. Právě Di Mária centroval do vápna, ale Marquinhos ani Draxler na míč nedosáhli.
     
    69
    Alves se provinil ve středovém kruhu proti pravidlům, domácí však měli míč stále na kopačkách a tak hlavní rozhodčí nechal výhodu. Ta ale končí záhy nepřesností ze strany Amalfitana.
     
    70
    Další stoprocentní šance Kyliana Mbappého a další fantastický zákrok Reyneta. Mbappé dostal vynikající přihrávku od Rabiota, zcela sám před brankou ale netrefil míč ideálně a Reynet pomalejší zakončení chytil. Mbappé už mohl mít ve druhém poločase hattrick, ale ještě neproměnil ani jednu velkou šanci.
    70. Mbappé spálil další obrovskou šanci
     
    71
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Teď už to pařížskému celku vyšlo. Po střele Neymara si ještě Reynet připsal povedený zákrok, ale míč odrazil jen na kopačku THOMASE MEUNIERA, který ze stoje poslal balon do opuštěné branky. Belgický krajní obránce stál v ideální pozici.
    71. Thomas MEUNIER - 0:1
     
    72
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Naïm Sliti, přichází Wesley Saïd.
     
    73
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain F.C.: ze hřiště odchází Julian Draxler, přichází Giovani Lo Celso.
     
    73
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Kwon Chang-hoon, přichází Frédéric Sammaritano.
     
    75
    Jeannot získal balon těsně před pokutovým územím PSG, zezadu ho faulován Rabiot, který je dalším potrestaným hráčem zápasu.
     
    76
    Na dvaceti metrech od branky PSG si postavil míč Xeka. Portugalský útočník trefil právě Rabiota ve zdi. Následně se provinil proti pravidlům Amalfitano.
     
    77
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain F.C.: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Lucas Moura.
     
    78
    Vstřelená branka uklidnila hostující fotbalisty. Pařížský celek se již tolik netlačí do útoku a spíše čeká na chybu soupeře.
     
    79
    Střídající Said měl proti sobě jen Marquinhose, ale nezpracoval si ideální dlouhý pas z vlastní poloviny a sám se tak vyřadil z možnosti zakončovat.
     
    80
    Berchiche centroval z levé strany, ale trefil jen prvního obránce před sebou. Nakonec je z toho rohový kopr pro PSG. Další střídající hráč Lukas Moura centroval do pokutového území, ale tam se faulem provinil Neymar.
     
    81
    Dani Alves sice zastavil útok Dijonu ještě na půlící čáře, ale poté nepřidal Brazilec potřebný pas na nabíhající spoluhráče.
     
    82
    Kimpembe byl tvrdě atakován při rozehrávce Amalfitanem. Stoper prvního celku tabulky se ale po chvíli zvedá z trávníku a bude pokračovat ve hře.
     
    83
    Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Jordan Marié, přichází Florent Balmont.
     
    84
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Dijon, který zatím hraje s výrazně slavnějším celkem vyrovnanou partii.
     
    85
    Neymar rozehrál další útočnou akci ze středu pole. Vybídl Rabiota k rychlejšímu kroku na pravé straně. Dvaadvacetiletý Francouz však přesnou zpětnou přihrávku na hranici vápna nepřidal.
     
    86
    Neymar získal aktivní hrou míč ještě na útočné polovině, poté si to namířil směrem do vápna, ale Rosier ho zastavil a nabídl tak PSG nebezpečný volný přímý kop.
     
    87
    K exekuci volného přímého kopu se postavil právě faulovaný Neymar. Pravou nohou hledal volné místo na vzdálenější tyči, ale Reynet dokázal míč vyrazit.
     
    88
    Dijon právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečná trefa! Dlouhý pas na Xeku stačila ještě hostující obrana odvrátit, ale míč sedl přesně na BENJAMINA JEANNOTA, který parádní ránou ze třiceti metrů zmrazil Aréolu v hostující brance i další hráče pařížského týmu. Parádní střela dostává Dijon velmi blízko bodu.
    88. Benjamin JEANNOT - 1:1
     
    90+2
    Jeannot si svlékl při oslavě vyrovnávací branky dres a je za to potrestán žlutou kartou.
     
    90
    Hráčů Dijonu je najednou plné hřiště. Amalfitano vybojoval rohový kop pro svůj celek. Od rohového praporku centroval Balmont, ale Aréola zachytil balon.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Neymar motal hlavy bránícím hráčům v pokutovém území, nakonec se odpoutal od Haddadiho, ale střelu pravou nohou poslal jen nad branku.
     
    90+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG dává druhou branku v úplném závěru zápasu. Kylian Mbappé předvedl svou rychlost, posunul si míč po lajně, poté naslepo centroval před branku, ale míč propadl znovu až na zadní tyč, kde byl THOMAS MEUNIER, který velmi podobně jako u své první dnešní branky propasíroval míč do branky. Domácí se snažili ze všech sil zastavit balon před brankovou lajnou, ale to se jim nakonec nepodařilo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    PSG nakonec potvrdilo roli velkého favorita a z Dijonu si odváží všechny tři body. Nadále tak vládne tabulce Ligue 1.

    První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Pařížané se netlačili tolik do útoku jak je u nich zvykem. Naopak domácí celek si vypracoval dvě šance, ale ani jednu neproměnil. Až v 71. minutě pálil Neymar, jeho střelu dokázal vyrazit Reynet jen k nohám Meuniera, který dostal míč do sítě. Dvě minutě před koncem bylo vyrovnáno. Benjamin Jeannot předvedl parádní trefu ze třiceti metrů, Aréola neměl šanci na zásah. Ve druhé minutě nastavení ale zmrazil domácí hráče i fanoušky druhou trefou v zápase Thomas Meunier.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 10:13. (18:54:54)

    Vít Schück

    Góly: 88. Jeannot – 71. Meunier, 90+2. Meunier (Mbappé)

    Karty:   44. Sliti (DIJ), 51. Rosier (DIJ), 90+2. Jeannot (DIJ) – 43. Neymar (PSG), 49. Kimpembe (PSG), 53. Dani Alves (PSG), 75. Rabiot (PSG)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 10:13.
    Dijon FCO: Reynet – Djilobodji, Haddadi, Rosier, Varrault (C) – Sliti (72. Saïd), Marié (83. Balmont), Amalfitano – Kwon Chang-hoon (73. Sammaritano), Xeka, Jeannot.
    Náhradníci: Leroy – Lang, Chafik, Sammaritano, Abeid, Balmont, Saïd.

    Paríž Saint-Germain: Aréola – Meunier, Marquinhos (C), Kimpembe, Berchiche – Dani Alves, Rabiot, Draxler (73. Lo Celso) – Di María (77. Lucas Moura), Mbappé, Neymar.
    Náhradníci: Trapp – Lucas Moura, Lo Celso, Nkunku, Pastore, Bernede, Georgen.

    Rozhodca: Miguelgorry – Stien, Danizan