Pardubice – Vlašim 2:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Hr. Králové 0:0 (kon.) | Táborsko – Třinec 1:0 (kon.)
Opava – Varnsdorf 3:3 (kon.)
koniec
Slezský FC Opava
3:3 (1:2)
FK Varnsdorf
cz Sobota 14.10.2017, 18:00 • Stadion v Městských sadech, Opava • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    83
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezský FC se dočkal! Joel Kayamba poslal další ostrý centr do vápna, naběhl si na něj DOMINIK SIMERSKÝ a zblízka protečoval balon do hostující brány! V Opavě je srovnáno na 3:3.
     
    58
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Velká sprcha pro domácí mužstvo! Poté, co Slezané nedali penaltu, přichází další trest. FAHRUDIN DURDEVIĆ dostal dlouhý pas, před dotírajícím Simerským si zpracoval balon a střelou z otočky přidává třetí branku hostujícího celku, který v Opavě znovu vede! Tentokrát 2:3.
     
    48
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak tohle střídání opavskému kouči vyšlo výtečně! Po třech minutách pobytu na hřišti se totiž prosazuje DAVID PUŠKÁČ. Tomáš Jursa rozehrál standardku na svého jmenovce Smolu, ten hlavičkou přiťukl balon právě Puškáčovi, proti jehož nekompromisní hlavičce neměl Samoel nárok – 2:2!
     
    37
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezský FC střílí kontaktní gól! Joel Kayamba odcentroval z pravé strany na hlavu Simerského, kterého sice vychytal Samoel. Balon ale neměl pevně ve své moci, jeden z hostujících beků jej v nouzi odkopl pouze před sebe, kde číhal srbský snajpr NEMANJA KUZMANOVIĆ a nekompromisní střelou prostřelil všechno před sebou – 1:2.
     
    29
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další brejk a ve Slezsku vedou překvapivě už 2:0! STANISLAV KLOBÁSA rozehrál celou akci, vyměnil si balon s Da Silvou, který mu zpětnou přihrávkou míč vrátil a Klobása zblízka prostřelil Fendricha!
     
    14
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Šok pro Opavu! Hosté jdou do vedení po trefě STANISLAVA KLOBÁSY. Ten zůstal nikým nehlídaný před Fendrichem, zpracoval si výbornou přihrávku a bez potíží poslal balon přesně k tyči!

    Jan Šimek

    Góly: 37. Kuzmanović, 48. Puškáč, 83. Simerský – 14. Klobása, 29. Klobása, 58. Durdević

    Karty:   26. Zapalač (OPA), 75. Schaffartzik (OPA) – 18. Klobása (VDF), 38. D. Breda (VDF), 54. Zbrožek (VDF), 55. Samoel (VDF), 90+5. Šulc (VDF)

    Nepremenená penalta: 55. Schaffartzik (OPA), mimo


    Slezský FC Opava: Fendrich – Simerský, Radić (46. Puškáč), Žídek (C) – Kuzmanović, Schaffartzik, Jursa, Zapalač – Kayamba (83. Stříž), Smola, Jurečka (75. Zavadil).
    Náhradníci: Šrom – T. Čelůstka, Hrabina, Zavadil, Stříž, Puškáč.

    FK Varnsdorf: Samoel – Zbrožek, Zieris, Chlumecký, Bílek – Klobása (79. Barac), D. Breda, Bláha (65. Šulc), Kocourek (65. Dordič) – W. Da Silva, Durdević.
    Náhradníci: Vaňák – Šulc, Barac, Král, Rudnytskyy, Dordič.

    Rozhodca: Adámková – Boček, Lakomý.