Tampa Bay – Pittsburgh 5:4 (kon.) | Florida – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Dallas 4:1 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:5 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:4 (kon.) | Arizona – Detroit 2:4 (kon.)
San Jose – Buffalo 3:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Dallas Stars
cz Piatok 13.10.2017, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:06 P. K. Subban - 4:1
     
    58:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak se přeci jen P.K. SUBBAN dočkává, když Predators získali puk za svou bránou a domácí obránce na třetí pokus trefuje opuštěnou klec Dallasu.
    55:09 Viktor ARVIDSSON - 3:1
     
    55:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak zřejmě už ne, protože Radulov přišel o puk u své modré čáry a Forsberg následně vyslal do úniku VIKTORA ARVIDSSONA, jenž se konečně dočkal a vstřelil v tomto utkání gól. Asistence: Filip Forsberg.
    26:21 Filip FORSBERG - 2:1
     
    26:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators využívají přesilovou hru, když Forsberg přihrál puk na levou stranu volnému Girardovi, jehož ránu ještě Bishop dokázal vyrazit, jenže to bylo přesně na hůl FILIPA FORSBERGA, který už následně dorazil kotouč do brány Dallasu. Asistence: Sam Girard, Ryan Johansen.
    23:27 Samuel GIRARD - 1:1
     
    23:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators vyhráli následné vhazování, když po něm Subban přihrál puk svému kolegovi na modré a SAM GIRARD svou dělovkou prostřelil Bishopa. Asistence: P.K. Subban, Cody McLeod.
    08:04 Jamie BENN - 0:1
     
    08:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Klingberg vystřelil od modré a jeho pokus Rinne jen vyrazil před sebe, kde byl důrazný JAMIE BENN, jenž nadvakrát protlačil puk za záda finského brankáře. Asistence: John Klingberg, Alexander Radulov.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 24. Girard (P. K. Subban, C. McLeod), 27. F. Forsberg (Girard, Johansen), 56. Arvidsson (F. Forsberg), 59. P. K. Subban – 9. Ja. Benn (J. Klingberg, Radulov)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Jemelin, P. K. Subban, Ekholm, Girard, Irwin, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Hartnell, Bonino, Åberg – C. Smith, Järnkrok, Fiala – C. McLeod, Watson, Salomäki.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – J. Klingberg, Lindell, Methot, Johns, Honka, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Hanzal, D. Shore – Elie, B. Ritchie, Spezza – Pitlick, Faksa, Roussel.

    Rozhodca: McCauley, Walsh – Driscoll, Gibbs