Ústí n/L – Kadaň 9:2 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 4:0 (kon.) | K. Vary – Prostějov 6:3 (kon.)
Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Přerov – Havířov 2:3 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Slavia 4:3 (po pr.)
koniec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Frýdek-Místek
cz Streda 11.10.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance Liga (CZ) • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu utkání. I v této třetině byla vidět velká aktivita Třebíče a chuť do hry. Hosté se snažili pronikat přes střední pásmo až před Jekela, ale obrana domácích byla vždy pozorná a dokázala je vždy vyhostit zpět do jejich obranné třetiny. Třetí branku na třebíčské konto opět v přesilovce přidal v čase 42:48 Roman Erat a v čase 49:21, opět v přesilovce, navýšil stav Silvester Kusko a posunul tak Třebíč do vedení 4:0. Frýdek-Místek se stále snažil pronikat přes střední pásmo, ale výsledek byl vždy stejný. Dostali se k jedné střele a domácí je opět vyhnali z pásma zpět. Hosté nedokázali využít ani přesilovku 5 na 3, kdy si tuto možnost Třebíč pěkně pohlídala a nedovolila jim větší akce. Do konce třetiny se pak už nic zvláštního nestalo. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (20:00:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Vodný kombinuje s Vágnerem na modré čáře a následně se kotouč přesouvá k levému mantinelu.
     
    59:25
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Adam Flok – 2 min., sekání).
     
    59:10
    Kristl prokličkoval středním pásmem a přes obranu hostů, ale k následné střele se nedostal.
     
    58:48
    Erat nahazuje kotouč za bránu hostů.
     
    58:20
    Dolníček se rozjíždí středním pásmem, puk nahazuje za bránu hostů, kde si ho přebírají hosté.
     
    58:03
    Domácí v plném počtu.
     
    57:30
    Hostům se nedaří dostat dál jak do středního pásma a vždy, kdy se dostanou před Jekela se podaří třebíčské obraně zneškodnit jejich pokusy.
     
    56:10
    A hosté se dostávají do přesilové hry. Nyní Bajtek nahazuje kotouč za bránu Jekela, puk si následně přebírají domácí a osvobozují se vyhozením kotouče ze své třetiny.
     
    56:03
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Dolníček – 2 min., hákování).
     
    55:40
    Ke střele se od modré čáry dostal Spurný, tento pokus Daneček zneškodnil, následně stál připravený na dorážku před bránou Malec, který ale nedokázal puk procpat podél levé tyče do Danečkovy brány.
     
    54:40
    Zahradníček rozehrává kotouč do středního pásma, kde si ho přebírá Przybyla, který pokračuje před Jekela.
     
    54:37
    Domácí vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    53:55
    Kotouč si berou domácí, přes modrou čáru se kotouč posouvá za bránu hostů, kde si ho přebírají hosté.
     
    53:35
    Vhazování si berou hosté, kotouč se následně dostává na hole domácích, kteří ho ale pouze vyhazují na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Jekelem.
     
    52:46
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole hosté. O kotouč přichází u modré čáry a musí se vracet na svoji polovinu.
     
    51:40
    Vhazování před Danečkem si berou hosté, Klimša rozehrává puk přes střední pásmo, kotouč si přebírají domácí, Wasserbauer se dostává před bránu hostů, objíždí si obranu Frýdku, ale ke střele se již nedostává a kotouč končí na modré čáře, odkud postupně putuje do středního pásma.
     
    51:00
    Bajtek rozehrává kotouč za pomoci Bartka ze středního pásma za záda Jekela, tam si ho berou na své hole domácí a hra pokračuje před Danečkem.

    Jan Míšek

    Góly a asistencie: 35. Diviš (Dolníček), 39. Dolníček (Nedbal, R. Erat), 43. R. Erat (Diviš, Nedbal), 50. Kusko (T. Havránek, Kristl)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Hort, Čejka, Spurný, Půža – R. Erat, Dolníček, Jan Wasserbauer – Kristl, Diviš, Vodný – Kratochvíl, T. Havránek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Štěpánek) – Bartko, L. Kovář, Ovčačík, Zahradníček, D. Stránský, Piegl – Kvasnica, Bajtek, Kafka – Kofroň, Mikulík, Christov – Klimša, Przybyla, J. Kalus – Flok, Molina, Kaukič.

    Rozhodca: Čech, Obadal – Adamec, Poruba.

    Diváci: 932