Slovan Bratislava – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Senica 2:1 (kon.) | Prešov – Trnava 0:2 (kon.)
Nitra – Podbrezová 1:0 (kon.) | Žilina – Trenčín 5:1 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
0:2 (0:1)
FC Spartak Trnava
Sobota 16.09.2017, 19:00 • Futbalový štadion NTC Poprad • Niké liga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme sledovali vyrovnané stretnutie, domácim sa však nepodarilo nijak výrazne sa v útoku presadiť a v druhom polčase mali len jednu šancu, ale Vantruba svoje mužstvo podržal. Mužom zápasu je dnes Erik Jirka, ktorý dal oba góly Trnavy a tak si Spartak domov odváža tri body.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:51:10)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Michal Smolák napokon nadstavuje ešte 1 minútu!
     
    89
    Do konca riadneho hracieho času už veľa času neostáva, uvidíme, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca.
     
    88
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Marvin Egho, prichádza Andrej Lovás.
     
    87
    Prešov mal dnes šance na skórovanie, ale nepodarilo sa domácim napokon streliť gól a tak Trnava smeruje za troma bodmi z tohto zápasu.
     
    86
    Trnava dala gól!

    Zrejme je už definitívne rozhodnuté! Prešov už hral vabank, do otvorenej obrany vpadli futbalisti Spartaka, pred bránu domácich dostal výbornú prihrávku ERIK JIRKA a hosťujúci futbalista dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 0:2!
     
    85
    Dnešné stretnutie sleduje 1079 divákov.
     
    84
    Domáci už aj viacej riskujú a útočia vo väčšom počte. Otvárajú sa tak zadné vrátka, Trnava sa však momentálne bráni na svojej polovičke.
     
    83
    Prešov bez problémov ubránil rohový kop, získava loptu na svoje kopačky a vyráža do rýchleho protiútoku. Trnava sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.
     
    82
    Hostia teraz navyše získali priamy kop v tesnej blízkosti domácej brány, Jirkov center obrana domáceho tímu odvracia na rohový kop. Trnava tak naďalej ostáva v útoku.
     
    81
    Aj naďalej držia loptu hostia, domáci sa tak zatiaľ nemôžu dostať do záverečného tlaku. Uvidíme, či príde do konca zápasu ešte niečo zaujímavé.
     
    80
    Spartak sa postupne presúva na útočnú polovičku a tak sa domáci musia teraz brániť. Do konca zápasu už veľa času neostáva, Prešov stále vyhráva o jeden gól.
     
    79
    Loptu držia na svojich kopačkách hostia, snažia sa kombinovať na svojej polovičke. Prešov okamžite napáda ich rozohrávku.
     
    78
    Veľká šanca Prešova! V pokutovom území hostí sa do zakončenia dostal domáci Udeh, výborným zákrokom sa však prezentoval brankár Vantruba a tak zachránil hostí od inkasovaného gólu.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Matej Oravec.
     
    76
    Streňo centroval do pokutového územia hostí, následne zo strany domácich prišla iba nepresná strela z voleja a tak Vantruba zasahovať nemusel.
     
    75
    Domáci napokon v tesnej blízkosti brány hostí faulovali a tak už majú loptu na svojich kopačkách futbalisti Spartaka Trnava. Hostia zatiaľ zvládajú druhú polčas a domácich do ničoho nepúšťajú.
     
    74
    Trnava zatiaľ odvracia všetky lopty do bezpečia, Prešov získava autové vhadzovanie na útočnej polovičke. Spartak sa tak musí brániť naďalej.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.

    Góly: 21. Jirka, 86. Jirka

    Karty:   29. Černák (PRE)


    FC Tatran Prešov: Talian – Jacko, Sedlák (66. Keresteš), Katona (C), Dzurík – Černák, Streňo, Miliutin, Adekunle – Więzik (61. Dupkala), Udeh.
    Náhradníci: Ferenc – Petko, Dupkala, Keresteš, Micherda, Lenárt, Hovančík.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Pehlivan, Hladík, Vlasko (77. Oravec) – Sloboda, Brigant (68. Yilmaz), Čonka, Godál (C) – Jirka, Egho (88. A. Lovás).
    Náhradníci: Chudý – S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Yilmaz, Tóth, Oravec, A. Lovás.

    Rozhodca: Michal Smolák – Michal Tomčík, Ján Pozor – Marek Mastiš

    Diváci: 1079