Tottenham – Dortmund 3:1 (kon.) | Real Madrid – APOEL 3:0 (kon.) | Porto – Besiktas 1:3 (kon.)
Lipsko – Monaco 1:1 (kon.) | Doneck – Neapol 2:1 (kon.) | Feyenoord – Manchester City 0:4 (kon.)
Liverpool – Sevilla 2:2 (kon.) | Maribor – S. Moskva 1:1 (kon.)
koniec
Feyenoord Rotterdam
0:4 (0:3)
Manchester City
Streda 13.09.2017, 20:45 • De Kuip, Rotterdam • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 1. kolo skupinovej fázy Ligy majstrov, kde Feyenoord Rotterdam bude hostiť na vlastnom štadióne Manchester City. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    FEYENOORD ROTTERDAM

    Futbalisti tohto celku sa v uplynulom ročníku umiestnili v Eredivisii na prvom mieste s jednobodovým náskokom nad druhým Ajaxom. Okrem titulu sa mohli v Rotterdame tešiť aj zo zaručenej miestenky do skupinovej fázy Ligy majstrov. V aktuálnom ligovom ročníku im vynikajúco vyšiel úvod sezóny. Po štyroch kolách sa nachádzajú na prvej priečke s plným bodovým ziskom. Posledný ligový zápas odohrali na štadińe Heraclesu. V priebehu jedenástich minút dokázali hostia vsietiť tri presné zásahy, čo na konečnom výsledku 4:2 z pohľadu Feyenoordu bol kľúčovým momentom.

    MANCHESTER CITY

    Hráči Manchestru City sa v predošlom ročníku anglickej najvyššej súťaži umiestnili so ziskom 78 bodov na tretej priečke, ktorá im zaručila účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov. Momentálne v lige figurujú po štvrtom kole na peknej druhej priečke so ziskom desiatich bodov. Na svojom konte majú tri víťazstvá a jednu remízu. Tú zaznamenali v druhom kole v zápase s Evertonom. Svoj posledný ligový zápas odohrali pred zrakmi vlastných fanúšikov, ktorí museli byť s výkonom svojich miláčikov spokojní. Liverpool deklasovali v pomere 5:0. V zápase sa blisol dvomi presnými zásahmi Gabriel Jesus spoločne so Sanem, ale jeden kúsok pridal aj Aguero.

    Favorit dnešného stretnutia je jasný. Svetoví bookmakeri dnes viac veria Manchestru City, na ktorý je vypísaný kurz 1.41, na remízu to činí 5.09 a na prekvapivé víťazstvo domáceho celku je vypísaný kurz 7.55.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    Feyenoord Rotterdam: Jones – St. Juste, Botteghin, van der Heijden, Nelom – S. Amrabat, El Ahmadi (C), Vilhena – S. Berghuis, Kramer, Boëtius.
    Náhradníci: Bijlow – Sam Larsson, Diks, Tapia, Toornstra, Vente, Geertruida.

    Manchester City: Ederson – Stones, Fernandinho, Otamendi – Walker, B. Silva, Silva (C), De Bruyne, Mendy – Jesus, Agüero.
    Náhradníci: Bravo – Danilo, Sterling, Gündoğan, Mangala, Delph, Sané.

    Rozhodca: Szymon Marciniak – Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz, Radoslav Siejka.

     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Hneď v úvodnej akcii domáceho celku sa Kramer ocitol v ofsajdovej pasci súpera. Hostia budú zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    2
    Manchester City dal gól!
    Manchester City malo výhodu rohového kopu. Na centrovaný pokus si najvyššie vyskočil JOHN STONES, ktorý aj s veľkou dávkou šťastia dokázal loptu dostať do bránky. Stav stretnutia je 0:1! Asistenciu si na svoje konto pripíše David Silva.
    2. John Stones (MAC) - 0:1
     
    4
    Pri lopte sú hráči Manchestru City, ktorí si ju medzi sebou vymieňajú formou krátkych prihrávok na vlastnej polovici ihriska.
     
    5
    Szymon Marciniak nemohol ignorovať tento tvrdý zákrok, ktorého sa dopustil Fernandinho a musel tak fúknuť do píšťalky.
     
    6
    Hostia sa na dlhšiu dobu usadili na polovici súpera, kde sa krátkymi kombináciami snažia rozhodiť defenzívu súpera.
     
    7
    Pekný center do šestnástky umiestňuje Gabriel Jesus hlavičkou do pravej šibenice. Proti je ale obranca súpera. Defenzívnym zákrokom akékoľvek šance na zmenu skóre zmaril. Asistent rozhodcu ukazuje smerom k rohovej zástavke. Manchester City rozohrá roh.
     
    8
    Kevin De Bruyne neposlal z rohu center do šestnástky, ale vybral si radšej krátku prihrávku na spoluhráča pred ním.
     
    9
    Hostia zakladali rýchly útok smerom dopredu po pravej strane ihriska. Tam si svoje obranné povinnosti splnil Nelom, ktorý včasným zákrokom zastavil útočnú snahu súpera.
     
    10
    David Silva sa svojou prihrávkou snažil nájsť lepšie postaveného spoluhráča vo vnútri šestnástky, ten však na jeho úmysel vôbec nereagoval. Loptu si pohodlne prevzal jeden z brániacich hráčov.
     
    10
    Manchester City dal gól!
    SERGIO AGÜERO sa vďaka prihrávke Kyla Walkera dostal do obrovskej príležitosti, ktorú s chladnou hlavou premenil. Zbehol si do voľného priestoru v šestnástke súpera, kde na jeho prihrávku reagoval strelou z prvej. Gólman bol v tomto prípade bezmocný. Stav stretnutia je už 0:2!
    10. Sergio Agüero (MAC) - 0:2
     
    12
    Domáci sa prvýkrát v zápase dostali spoločne s loptou na polovicu súpera, ale ich rýchla akcia po ľavej strane ihriska bola neúspešná.
     
    13
    Steven Berghuis sa vydal na slalom, aby napokon skúsil šťastie zo strednej vzdialenosti. Jeden z brániacich hráčov pristúpil a pokus zblokoval.
     
    14
    Po sérii prihrávok sa k lopte dostal aj domáci gólman, ktorý hral v tomto prípade na istotu a poslal loptu čo najďalej od vlasného vápna.
     
    15
    Žltú kartu dostáva Kevin De Bruyne (Manchester City). To si vyslúžil za nebezpečný sklz.
     
    16
    David Silva sa snažil nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov z pravej strany ihriska. Jeho prízemný center skončil len na kopačke jedného z obrancov domácich.
     
    17
    Lopta sa nachádza na kopačke Jonesa, ktorý s veľkým kľudom posiela loptu vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    18
    Asistent rozhodcu dvíha zástavku. Sergio Aguero sa ocitol v ofsajdovom postavení.
     
    19
    Sergio Aguero skúsil zakončiť z väčšieho uhlu, ale jeho strelecký pokus na bližšiu žrď dokázal Jones bez väčších problémov zachytiť.
     
    20
    Steven Berghuis zbytočne nešpekuloval a zakončil približne zo šestnástich metrov. Jeho strelecký pokus predstavoval iba takú čerešničku na torte pre pozorného Edersona, ktorý loptu bez problémov chytá.
     
    21
    Michiel Kramer dostáva dobrú prihrávku za hranicou šestnástky, strieľa z veľmi nádejnej pozície, ale triafa iba obrancu súpera. Tím Feyenoord si po dobrej práci vybojoval rohový kop.
     
    22
    Steven Berghuis zakrútil rohový kop, ale jeden z obrancov súpera sa vyštveral do vzduchu a hlavičkou posiela loptu do bezpečia.
    22.
     
    23
    Priebeh hry sa nám v poslednej minúte upokojil. Pri lopte sú futbalisti Manchestru City, ktorí kombinujú v strede pola a vyčkávajú na ten správny moment prekvapenia.
     
    24
    Zaznel hvizd hlavného arbitra. Ten si všimol, že Kevin de Bruyne si v súboji pomáhal rukami. Domáci budú zahrávať voľný kop, z ktorého priame ohrozenie by nebola šťastná voľba.
     
    25
    David Silva skúša prihrať, ale lopta z jeho kopačky je zablokovaná. Manchester City má výhodu rohového kopu.
     
    25
    Manchester City dal gól!
    GABRIEL JESUS stál v správnom čase na správnom mieste, keď sa mu presne na kopačku odrazila lopta. Tú už len stačilo usmerniť do odkrytej bránky. Brad Jones na jeho strelecký pokus ani nereagoval, pretože si myslel, že sa strelec nachádzal v ofsajdovom postavení. Stav stretnutia je 0:3!
    25. Gabriel Jesus (MAC) - 0:3
     
    27
    Asistent rozhodcu ukazuje ofsajd. Hlavný arbiter toto jeho rozhodnutie potvrdzuje. Gabriel Jesus je tým hráčom, ktorý sa nechal chytiť.
     
    28
    Lopta sa nachádza na polovici Manchestru City, ale sú to práve hosťujúci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    29
    Skvelým obranným zákrokom sa v zadných radoch prezentoval Amrabat, ktorý dobre načasovaným sklzom prekazil rozbiehajúcu sa akciu súpera. Manchester City má výhodu outového vhadzovania.
     
    30
    Manchester City si zdá sa užíva to, že má loptu pod kontrolou. Hráči čakajú na správny moment na vytvorenie streleckej pozície.
     
    31
    Kevin De Bruyne pekne našiel spoluhráča v pokutovom území. Sergio Aguero, ale z tejto prihrávky gól nevyťažil. Jeho strelecký pokus len o kúsok presvišťal okolo pravej tyčky.
     
    32
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 39% – 61%.
     
    33
    David Silva sa pekne uvoľnil v rohu šestnástky súpera, odkiaľ mäkkučkým centrom hľadal lepšie postaveného Gabriela Jesusa. Ten sa napokon k zakončeniu nedostal. Budeme sledovať odkop od bránky Feyenoordu.
     
    34
    Michiel Kramer si to zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v ofsajdovej pasci súpera.
     
    35
    Gabriel Jesus robil čo mohol, aby stihol zachytiť veľmi nepresný pas jeho spoluhráča. To sa mu napokon nepodarilo a lopta putovala až za postrannú čiaru. Feyenoord bude vhadzovať.
     
    36
    Gabriel Jesus sa po súboji ocitol na trávniku, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Ten okamžitým hvizdom vstupuje do diania zápasu. Pri lopte bude Manchester City.
     
    37
    David Silva hľadal vpredu nabiehajúceho Walkera, ale súboj jeden na jedného napokon nezvládol. Lopta sa dostala až do náručia gólmana a tak je po rodiacej sa šanci.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Jerry St. Juste (Feyenoord Rotterdam). Po tomto nedovolenom zákroku bude Manchester City zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    39
    Gól! No moment, tak nie. Jeden z hráčov hostí síce rozvlnil sieť, ale bolo to už po odpískaní hlavného rozhodcu. Gól tak nemôže byť platný. Stav zápasu ostáva nezmenený 0:3.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Michiel Kramer (Feyenoord Rotterdam).
     
    41
    Žltú kartu dostáva Tonny Vilhena (Feyenoord Rotterdam).
     
    42
    Kevin de Bruyne dokázal poslať do malého vápna súpera prízemný center z pravej strany, ale len do náručia dobre postaveného gólmana.
     
    43
    Domácim sa počas celého stretnutia nedarí dostať do blízkosti bránky súpera. Je pravda, že defenzíva Manchestru City dnes funguje výborne a svojmu súperovi ponúka len minimum priestoru na hracej ploche.
     
    44
    Lopta sa nachádza na polovici Feyenoordu, kde ju domáci futbalisti majú po dlhej dobe pod kontrolou. Nechajme sa prekvapiť, či v závere prvého polčasu dokážu ešte niečo vymyslieť smerom dopredu.
     
    45
    A predsalen dokázali. Po ich útočnej snahe si vybojovali rohový kop, ale centrovaná lopta smerujúca do hĺbky šestnástky našla len hlavu brániaceho hráča. Ten loptu upratal za hranicu vlastného vápna.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Štvrtý rozhodca sa nerozhodol v prvom polčase nadstaviť ani jednu minútu navyše a tak ten hlavný fúkol do píšťaľky. Prvé dejstvo možno označiť ako veľmi atraktívne. Mali sme možnosť vidieť množstvo zaujímavých situácii a až tri presné zásahy. Tie dokázali vsietiť hostia už v prvej dvadsaťpäťminútovke. Domáci celok dnes vsadil na pevnú defenzívu a udrieť sa snaží po rýchlych kontrách a naopak hostia nám predvádzajú pekný kombinačný futbal, ktorý im zatiaľ vychádza dokonale a záslúžene vyhrávajú. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Steven Berghuis, prichádza Jens Toornstra.
     
    47
    Lopta sa nachádza na polovici Feyenoordu Rotterdam, ale sú to práve domáci futbalisti, kto má loptu pevne pod kontrolou.
     
    48
    David Silva si nabehol dopredu, kde inkasoval milimetrovú prihrávku, ale v čase, keď sa nachádzal v ofsajdovom postavení. Na ofsajdy je to momentálne 3:5.
     
    49
    El Ahmadi sa dostal ku zakončeniu, ale sklamal ho prvý dotyk s loptou. Kým ju dokázal upokojiť, tak k nemu pribehla trojica brániacich hráčov, ktorá jeho delovku zblokovala.
     
    50
    Szymon Marciniak zapískal a Miquel Nelom je tým previnilcom pri útočnom faule. Dobré rozhodnutie arbitra.
     
    51
    David Silva si to namieril bližšie k vápnu súpera, ale loptu si moc predkopol a tak ju získal brániaci hráč. Manchester City ostane na polovici súpera, pretože tam bude zahrávať outové vhadzovanie.
     
    52
    Segio Aguero si na svoje konto pripíše zbytočný útočný faul. V tomto prípade ostáva hlavný arbiter kľudný a žltiť sa nebude. Feyenoord bude zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    53
    Jeden z domácich hráčov poslal center do hĺbky šestnástky súpera, ale tam stál pripravený Stones, ktorý loptu upratal za hranicu vlastného vápna.
     
    54
    Po sérii krátkych prihrávok sa lopta dostala až na kopačku Edersona, ktorý sa snaží založiť rýchly útok smerom dopredu.
     
    55
    Domáci futbalisti budú zahrávať outové vhadzovanie na vlastnej polovici ihriska. Chystá sa striedanie aj na strane hosťujúceho celku. Môžme len hádať, kto z ihriska odíde a kto naopak nastúpi.
     
    56
    Neúspešný center do pokutového územia. Jean-Paul Boetius so svojou snahu narazil na obranu súpera. Arbiter fúkol do píšťalky a Feyenoord získava kop od rohovej zástavky.
     
    57
    Jens Toornstra nedokázal odcentrovať z rohového kopu. Jeho pokus končí mimo hracej plochy. Lopta je za bránkovou čiarou a Manchester City má odkop od bránky.
     
    58
    Hostia opäť obliehajú súperovú polovicu ihriska, pričom sa domáci stiahli všetkými hráčmi v poli.
     
    59
    Zástavka letí do nebies a arbiter píska ďalší ofsajd. V ňom je Gabriel Jesus. Nie je to žiadne prekvapenie – už ich má dnes za sebou niekoľko.
     
    60
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Sergio Agüero, prichádza Raheem Sterling.
     
    61
    Walker si v súboji pomáhal rukami, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Ten nariadil voľný kop v prospech domáceho celku. Nechajme sa prekvapiť ako s ním vynaložia.
     
    62
    Jens Toornstra zahral štandardku a loptu poslal do šestnástky. Obrana súpera dokázala prečísliť útočiacich hráčov v šestnástke a odvrátila črtajúce sa nebezpečie.
     
    63
    Manchester City dal gól!
    Gól strelil JOHN STONES, ktorý sa snažil reagovať na center svojho spoluhráča. V šestnástke sa zorientoval najlepšie a svoje hlavičkové zakončenie nasmeroval presne pod brvno. Stav stretnutia je 0:4 a zdá sa, že je zápas rozhodnutý. Asistenciu si za presný center na svoje konto pripíše Kevin de Bruyne.
    63. John Stones (MAC) - 0:4
     
    65
    Raheem Sterling dosiahol na center, ale loptu netrafil ideálne a tá skončila len v strede bránky. Gólman bol na mieste a prízemný pokus pokryl. Lopta sa ocitla mimo hry a Manchester City tak bude zhrávať rohový kop.
     
    66
    K realizácii rohového kopu sa postavil Kevin de Bruyne, ale na jeho centrovanú loptu najlepšie reagoval gólman, ktorý loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Eric Botteghin (Feyenoord Rotterdam). Po tomto nedovolenom zákroku budú môcť hostia skórovať opäť po nariadenom voľnom kope zo zaujímavej pozície.
     
    67
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza David Silva, prichádza Fabian Delph.
     
    68
    Kevin de Bruyne zakrútil loptu po voľnom kope do súperového vápna. Tam síce lopta prepadla, ale ako prvý sa k nej dostal brániaci hráč, ktorý ďalekým odkopom zmaril všetky očakávania.
     
    69
    Lopta sa dostala až na kopačku domáceho gólmana, ktorý s veľkým kľudom poslal loptu vedľa stojacemu spoluhráčovi. Ten sa bude snažiť rozohrať úspešnú akciu pre svoj tím.
     
    70
    Domáci celok získava výhodu outového vhadzovania na polovici súpera. To je skvelá príležitosť pre usadenie sa.
     
    71
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Michiel Kramer, prichádza Dylan Vente.
     
    72
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Fernandinho, prichádza Leroy Sané.
     
    73
    Leroy Sané bol zapojený v ďalšej akcii hosťujúceho celku, ale nie práve v dobrom svetle. V strede ihriska celkom zbytočne stratil loptu a odovzdal ju súperovi.
     
    74
    Pomer držania lopty je: 36% – 64%.
     
    75
    Karim El Ahmadi dostáva prihrávku a skúša šťastie ďalekonosným a prudkým pokusom. Strelu ale zle umiestnil a tá preto skončilo niekoľko metrov nad brvnom.
     
    76
    Domáci získali od hlavného arbitra výhodu, ktorú sa snažili využiť, ale hneď vzápätí bol na zem poslaný ďalší domáci futbalista nedovoleným zákrokom a tak Szymon Marciniak fúkol do píšťaľky. Feyenoord Rotterdam bude zahrávať priamy voľný kop z idealnej pozície na priame ohrozenie.
     
    77
    Jens Toornstra napriahol z priameho kopu z hranice veľkého vápna len vysoko nad. Lopta skončila kdesi na tribúne. Nasledovať bude odkop od bránky Manchestru City.
     
    78
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Sofyan Amrabat, prichádza Sam Larsson.
     
    79
    Striedajúci Sterling robil čo mohol, aby stihol veľmi prudkú prihrávku svojho spoluhráča. Snaha bola však zbytočná, pretože lopta si to namierila do zámedzia. Jones bude pokračovať ďalekým odkopom.
     
    81
    Leroy Sané dokázal poslať loptu do šestnástky súpera, ale len do miest, kde stál pripravený brániaci hráč. Ten celú situáciu vyriešil ďalekým odkopom.
     
    82
    Hostia sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde sa vďaka sérii krátkych prihrávok snažia rozhodiť súperovú defenzívu.
     
    83
    Leroy Sané sa dostal do dobrej príležitosti po prihrávke Silvu, ale jeho strelecký pokus napokon dokázal zblokovať jeden z obrancov súpera. Od neho lopta smerovala do zámedzia a tak bude Manchester City zahrávať rohový kop.
     
    84
    Leroy Sané u rohovej zástavky. Jeho doručenka do veľkého vápna našla iba obrancov súpera. Asistent rozhodcu správne nariadil rohový kop pre Manchester City.
     
    85
    Rohový kop napokon neletí do pokutového územia. Leroy Sané si vybral krátku prihrávku, vďaka čomu môže jeho tím aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    86
    Priebeh hry sa nám v závere druhého polčasu značne upokojil. Lopta sa nachádza v strede pola, kde si ju medzi sebou vymieňajú futbalisti Manchestru City.
     
    87
    Leroy Sané sa vydal sám dopredu s cieľom pripraviť šancu pre spoluhráčov, ale v tomto rozlete ho zastavil hráč súpera. Pri lopte sú opäť hostia, ktorí už len vyčkávajú na koniec stretnutia.
     
    89
    Sam Larsson si teraz v strede ihriska nerozumel so svojim spoluhráčom v zakladaní rýchleho útoku a tak len loptu poslušne odovzdal súperovi.
     
    90
    Otamendi bol nedovoleným spôsobom poslaný na trávnik. To si všimol hlavný arbiter, ktorý svojim hvizdom vstupuje do diania hry. Hostia získavajú výhodu voľného kopu z veľkej vzdialenosti.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca v druhom polčase nadstavuje symbolické dve minúty navyše.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:8.
    Střely mimo: 2:1.
    Rohy: 3:7.
    Ofsajdy: 3:6.
    Fauly: 13:9.
     
    Zaznel záverečný hvizd hlavného arbitra, ktorý ukončuje dnešné stretnutie. Sledovali sme pre oko diváka pomerne atraktívny duel s množstvom gólov a zaujímavých príležitostí. Domáci sa dnes sústredili na zadné rady a udrieť sa snažili po rýchlych protiútokov a naopak hostia nám dnes ukázali, ako sa má hrať kombinačnýfutbal, vďaka ktorému si z dnešného zápasu odnášajú plný bodový zisk po víťazstve 4:0. Musíme pochváliť výkon Stonesa, ktorý z postu obrancu dokázal dvakrát skórovať. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:38:20)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 2. Stones, 10. Agüero, 25. Jesus, 63. Stones

    Karty:   38. St. Juste (FEY), 40. Kramer (FEY), 41. Vilhena (FEY), 66. Botteghin (FEY) – 15. De Bruyne (MAC)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 13:9.
    Feyenoord Rotterdam: Jones – St. Juste, Botteghin, van der Heijden, Nelom – S. Amrabat (78. Sam Larsson), El Ahmadi (C), Vilhena – S. Berghuis (46. Toornstra), Kramer (71. Vente), Boëtius.
    Náhradníci: Bijlow – Sam Larsson, Diks, Tapia, Toornstra, Vente, Geertruida.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Otamendi, Mendy – B. Silva, Fernandinho (72. Sané), Silva (C) (67. Delph) – De Bruyne – Agüero (60. Sterling), Jesus.
    Náhradníci: Bravo – Danilo, Sterling, Gündoğan, Mangala, Delph, Sané.

    Rozhodca: Szymon Marciniak – Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz, Radoslav Siejka