Antverpy – Genk 3:5 (kon.) | Charleroi – Anderlecht 2:0 (kon.) | Sint-Truiden – Liége 1:0 (kon.)
koniec
Royal Antverpy
3:5 (1:4)
KRC Genk
cz Nedeľa 13.08.2017, 14:30 • Bosuilstadion, Antverpy • Belgická Jupiler Pro League • 3. kolo
Predzápasové kurzy
    81. Dino ARSLANAGIC - 3:5
     
    81
    Antverpy právě vstřelily branku!
    No tak nás možná ještě čeká napínavý závěr. Na přímý kop si totiž naskočil DINO ARSLANAGIC a skvěle umístěnou hlavičkou nedal Vukovicovi žádnou šanci.
    79. William Owusu Acheampong - 2:5
     
    79
    Antverpy právě vstřelily branku!
    Domácí korigují nepříznivý stav. Zleva přilétl do vápna přízemní centr, gólman Vukovic jej neudržel a WILLIAM OWUSU ACHEAMPONG zblízka pohodlně dorazil míč do branky – 2:5.
    59. Dino ARSLANAGIC - 1:5
     
    59
    Genk právě vstřelil branku!
    A je to 1:5! Zleva nacentroval Khammas, Bolat zvládl vyrazit Samattovu hlavičku před sebe, tam ale dobíhal Malinovskij a také domácí DINO ARSLANAGIC, od kterého se odrazil za brankovou čáru.
    41. Mbwana SAMATTA - 1:4
     
    41
    Genk právě vstřelil branku!
    Pravá strana dnes dělá domácím velké problémy. Po dalším centru, který vymyslel Schrijvers, si na míč naběhl MBWANA SAMATTA a byť byl docela těsně bráněn, dokázal z voleje dostat míč za Bolata – 1:4.
    24. Joeri DEQUEVY - 1:3
     
    24
    Antverpy právě vstřelily branku!
    No vida, domácí se nevzdávají a už i oni se dočkali gólu. Po levé straně zasprintoval Oularé, po zemi poslal do vápna skvělou přihrávku a zcela volný JOERI DEQUEVY neměl problém si zpracovat a hravě uklidit míč k tyči.
    21. Siebe SCHRIJVERS - 0:3
     
    21
    Genk právě vstřelil branku!
    Ovšem tohle už začiná vypadat na debakl! SIEBE SCHRIJVERS obral soupeře o míč a samostatnou akcí se vydal do vápna. Tam se kličkou zbavil obránce a střelou na vzdálenější tyč upravil na 0:3!
    16. Leandro TROSSARD - 0:2
     
    16
    Genk právě vstřelil branku!
    Domácí obrana je dnes hodně v nedbalkách a Genk to trestá. Zprava přilétl do pokutového území další centr, LEANDRO TROSSARD byl na malém vápně zcela volný a zblízka hlavou hravě překonal gólmana Bolata.
    8. Mbwana SAMATTA - 0:1
     
    8
    Genk právě vstřelil branku!
    No vida a už je to 0:1... Maehle dostal od domácí obrany až neuvěřitelně mnoho prostoru pro průnik, zprava naservíroval do vápna skvělou přihrávku, na tu si naběhl MBWANA SAMATTA a přes padajícího gólmana dostal míč do sítě.

    Aleš Pur

    Góly: 24. Dequevy, 79. Owusu Acheampong, 81. Arslanagic – 8. Samatta, 16. Trossard, 21. Schrijvers, 41. Samatta, 59. Arslanagic (vla.)

    Karty:   53. Jaadi (ANY) – 90. Vukovic (GNK)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:3.
    Royal Antverpy: Bolat – Duplus, Arslanagic, Batubinsika, Corryn – Haroun, Koné (75. Randriambololona) – Jaadi, Hairemans, Dequevy (83. Limbombe) – Oularé (62. Owusu Acheampong).
    Náhradníci: Ježina – Rodrigues, Limbombe, Camus, N´Diaye, Owusu Acheampong, Randriambololona.

    KRC Genk: Vukovic – Maehle, Brabec, Colley, Khammas – S. Berge, Malinovskyj (78. Heynen) – Buffel (82. Pozuelo), Schrijvers, Trossard – Samatta (68. Ingvartsen).
    Náhradníci: Jackers – Nastić, Ingvartsen, Pozuelo, Heynen, Manuel, Aidoo.

    Rozhodca: Bart Vertenten – Rien Vanyzere, Thibaud Nijssen