Teplice – Liberec 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 0:2 (kon.) | Bohemians – Hr. Králové 1:1 (kon.)
koniec
FK Teplice
3:0 (2:0)
FC Slovan Liberec
cz Nedeľa 13.08.2017, 10:30 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga – Čechy (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dobojováno! Teplice berou i ze třetího zápasu Juniorské ligy tři body. Dnes si poradily s Libercem, když ve 12. minutě nařídil Jiří Houdek pokutový kop. Ten proměnil Dominik Šup. K tomu se přidal Otto Urma. Favorit zápasu ještě zaznamenal jednu přesnou trefu, a sice z 62. minuty. (12:19:49)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Domácí fotbalisté ještě drží míč na své polovině.
     
    90
    Dlouho trvalo než hostující fotbalisté rozehráli svojí standardní situaci. Poté jeden z hráčů Liberce zakončil mimo tři tyče.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Richter (FK Teplice).
     
    89
    Teplice se na pár sekund dostaly k balonu, ale momentálně to je Liberec, kdo drží míč a je s balonem na polovině domácího celku.
     
    88
    Jeden z teplických hráčů zastavil nedovoleně libereckého fotbalistu. Je to hostující celek, kdo bude kopat volný přímý kop z poloviny domácího mužstva.
     
    87
    Těžiště hry se přesunulo na polovinu hřiště, kde jeden z hostujících hráčů fauloval svého protihráče. Tím pádem mají domácí fotbalisté k dispozici standardní situaci.
     
    87
    Liberec byl tím, kdo se ještě snažil prosadit a byl s míčem na polovině Teplic. Avšak domácí celek nepustil svého soupeře k ohrožení branky Luďka Němečka.
     
    86
    Domácí hráči pošetřili čas. Poté to byl domácí celek, kdo měl k dispozici další autové vhazování z poloviny hřiště. Ale k něčemu zásadnímu se v útočné fázi nedostal.
     
    85
    Hostující celek kombinoval na vlastní polovině, poté se chtěl Slovan prosadit po levé straně. Avšak nikdo z hostujících hráčů nevystřelili. Teplice vhazují z levé strany z vlastní poloviny.
     
    84
    Po rozehrávce standardní situace z levé strany se nikdo z hostujících hráčů nedostal ke střele na branku Luďka Němečka. Je to ovšem i tak hostující celek, kdo drží balon.
     
    84
    Viděli jsme ztrátu domácího celku na vlastní polovině. Liberec se následně dostal k rohovému kopu z levé strany.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Gembický, přichází Mečíř.
     
    83
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Dressler, přichází Kodad.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Prokš, přichází Kristian.
     
    83
    Hostující fotbalisté pokazili finální fázi svého útoku. Následně ale Teplice ztratily míč. A tak je to liberecký Slovan, kdo momentálně útočí na branku Luďka Němečka (Teplice).
     
    82
    Luděk Němeček (Teplice) pošetřil čas. Posléze jeho spoluhráči byli chvíli na polovině hostů. Avšak budeme sledovat autové vhazování hostujícího celku z levé strany.
     
    81
    Po rohovém kopu z levé strany byl míč v držení hostujícího celku na polovině Teplic, avšak od jednoho z hráčů hostů šel míč do zámezí. Luděk Němeček (Teplice) bude vykopávat od své branky.

    Vít Muzikář

    Góly: 12. Šup (pen.), 23. Urma, 62. Šup

    Karty:   26. Novotný (TEP), 89. Richter (TEP) – 10. Franc (LIB), 49. Kazda (LIB)


    FK Teplice: Němeček – Zárybnický, Richter (C), Hasil, Berešík, Urma (65. Svoboda), Dressler (83. Kodad), Gebert (56. Šimeček), Novotný (69. Švejda), Vitek (63, Hruštinec), Šup
    Náhradníci: Nikiforov – Hruštinec, Svoboda, Kodad, Švejda, Šimeček

    FC Slovan Liberec: Franc – Kulhánek, Heppner, Baláž (46. Kvešič) , Petr, Micovčák (C) (71. Michalec) , Kazda, Da Silva, Prokš (83. Kristian), Stevanovič, Gembický (83. Mečíř)
    Náhradníci: Konečný – Mečíř, Michalec, Kristian, Kvešič

    Rozhodca: Houdek – Kožár, Kubr

    Diváci: 55