Newcastle – Tottenham 0:2 (kon.) | Manchester United – West Ham 4:0 (kon.)
koniec
Manchester United
4:0 (1:0)
West Ham United
Nedeľa 13.08.2017, 17:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Manchester United vstúpil do sezóny 2017/18 v Premier League perfektne. O výhre 4:0 rozhodol dvomi Romelu Lukaku a v závere ešte po jednom presnom zásahu pridali Martial s Pogbom. (18:50:29)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Javier Hernández sa pokúsil o strelu spoza pokutového územia, ktorá síce nebola z najhorších, ale priestor troch žrdí minula.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
    90. Paul Pogba (MAN) - 4:0
     
    90
    Manchester United dal gól!

    V závere sa presadil aj PAUL POGBA po krásnej strele spoza šestnástky a iba podtrhol skvelý zápas v podaní "Red Devils".
     
    89
    Javier Hernández sa cez Baillyho nedostal, a tak to po odrazenej lopte ešte skúsil Creswell, no namieril iba do hráčov súpera.
     
    88
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Henrich Mchitarjan, prichádza Jesse Lingard.
    87. Anthony Martial (MAN) - 3:0
     
    87
    Manchester United dal gól!

    Romelu Lukaku si to rovno-kolmo nasmeroval do šestnásty súpera. O loptu ešte prišiel, ale akcia pokračovala a po kolmici od Mchitarjana sa ANTHONY MARTIAL dostal pred Harta, ktorému nedal šancu.
     
    86
    Po centri do šestnástky sa snažil v páde zakončovať Paul Pogba, proti presile obrancov londýnskeho tímu sa mu to nepodarilo.
     
    85
    Manchester United s veľkým pokojom kontroluje záver tohto stretnutia a drží loptu na polovici súpera, kde núti hráčov West Hamu behať.
     
    84
    Bailly zvládol situáciu vedľa svojej šestnástky a nepustil loptu na rohový kop. Následne po aute, Creswella, to znova zvládol Afričan tak, že napálil Ayewa.
     
    82
    Martial po príchode na ihrisko hľadal krásnou prihrávkou do šestnástky Lukakua, ktorý keby spracoval loptu, tak by sa ocitol sám pred Hartom, lenže zároveň aj v ofsajde.
     
    81
    Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Arthur Masuaku, prichádza Aaron Cresswell.
     
    80
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Marcus Rashford, prichádza Anthony Martial.
     
    79
    Po peknej kombinácii prišla prihrávku za obranu od Pogbu na Rashfordu, túto snahu v poslednej chvíli zastavil obranca Masuaku.
     
    78
    Arnautovič chcel ešte zdramatizovať zápas, no po odvrátení centru v podaní Blinda z mierneho uhlu pálil nad priestor troch žrdí.
     
    77
    Mchitarjan sa vybral dopredu po krídle, ale nepodarilo sa mu dostať loptu na ofenzívnych spoluhráčov a preto ju vrátil len k stopérom.

    Matej Kubove

    Góly: 33. R. Lukaku, 53. R. Lukaku, 87. Martial, 90. P. Pogba

    Karty:   43. Bailly (MAN), 60. A. Valencia (MAN) – 51. Zabaleta (WHU)


    Manchester United: de Gea – A. Valencia (C), Bailly, P. Jones, Blind – N. Matić, P. Pogba – Mata (75. Fellaini), Mchitarjan (88. Lingard), Rashford (80. Martial) – R. Lukaku.
    Náhradníci: Romero – Darmian, Fellaini, A. Herrera, Lingard, Smalling, Martial.

    West Ham United: Hart – Zabaleta, Reid, Ogbonna, Masuaku (81. Cresswell) – Noble (C) (61. Rice), Obiang – E. Fernandes (61. D. Sakho), Arnautović, A. Ayew – J. Hernández.
    Náhradníci: Adrián – Cresswell, Fonte, Byram, Collins, D. Sakho, Rice.