Michalovce – Prešov 0:1 (kon.) | Ružomberok – Trnava 0:2 (kon.) | Trenčín – Podbrezová 1:1 (kon.)
Žilina – Senica 7:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
7:1 (4:0)
FK Senica
Sobota 12.08.2017, 19:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Žilina dala gól!
    Nuž a debakel hostí je na svete, Nikolas Špalek prihral loptu na hranicu šestnástky MICHALOVI ŠKVARKOVI, ktorý si z prvej vychutnal brankára Senice a pridal siedmy gól svojho tímu v dnešnom zápase.
     
    78
    Žilina dala gól!
    Krásna akcia domáceho tímu, do svojej obľúbenej pozície dostal loptu ideálne na strelu kapitán Žiliny MICHAL ŠKVARKA a krásnou strelou pod brvno nedal šancu gólmanovi hostí na úspešný zákrok.
     
    74
    Žilina dala gól!
    Nuž a podobná situácia sa opakovala i teraz pri góle, loptu z bránkovej čiary Senice vykopával Medvěděv, no nešťastne trafil SAMUELA MRÁZA a od útočníka Žiliny lopta putovala do siete Františka Placha!
     
    67
    Senica dala gól!
    Nariadený pokutový kop hostí s prehľadom premenil FILIP ĎURIŠ.
     
    35
    Žilina dala gól!
    Tak toto už začína byť exhibícia Žiliny, pretože po centri z pravej strany si loptu nešťastne do vlastnej bránky hlavičkoval MICHAL RANKO.
     
    34
    Žilina dala gól!
    Z veľkej diaľky napriahol stopér Žiliny DÁVID HANCKO, ktorý najskôr opečiatkoval ľavú tyč Plachovej bránky, od ktorej lopta zamierila do siete!
     
    29
    Žilina dala gól!
    Pekný center Kašu do šestnástky hostí, Mráz sklepol loptu hruďou pred MIROSLAVA KÁČERA, ktorý s prispením teču Medvěděva prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a zvyšuje tak vedenie Žiliny na 2:0!
     
    20
    Žilina dala gól!
    Typická žilinská akcia po pravej strane, Špalek poslal výborný center pred bránku hostí, kde loptu ideálne trafil SAMUEL MRÁZ a otvoril skóre dnešného súboja!

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 20. Mráz (Špalek), 29. Káčer (Mráz), 34. Hancko, 35. Ranko (vla.), 74. Mráz, 78. Škvarka (Špalek), 84. Škvarka (Špalek) – 67. Ďuriš (pen.)

    Karty:   65. Kaša (ZIL), 66. Mazáň (ZIL) – 54. Otrísal (SEN), 66. Medvěděv (SEN), 79. Plach (SEN), 88. Ďuriš (SEN)


    MŠK Žilina: Volešák – Mazáň (68. Polievka), Hancko, Kaša, Vallo (83. Jánošík) – Škvarka (C), Diaz, Káčer (78. Gerebenits) – Holúbek, Mráz, Špalek.
    Náhradníci: Holec – Gerebenits, Jánošík, Polievka, Králik, Otubanjo, Chvátal.

    FK Senica: Plach – Podhorin, Jarabica, Ranko (C), Medvěděv – Krč (57. Červeňák), Richtárech – Martišiak, M. Rigo, Otrísal – Ďuriš.
    Náhradníci: Milošovič – Červeňák, Malý, Obiechina, Vaščák, Smékal.

    Rozhodca: Ziemba – Galo, Hrmo

    Diváci: 2656