Watford – Liverpool 3:3 (kon.) | Chelsea – Burnley 2:3 (kon.) | Crystal Palace – Huddersfield Town 0:3 (kon.)
Everton – Stoke City 1:0 (kon.) | Southampton – Swansea 0:0 (kon.) | West Bromwich – Bournemouth 1:0 (kon.)
Brighton – Manchester City 0:2 (kon.)
koniec
Watford FC
3:3 (2:1)
Liverpool FC
Sobota 12.08.2017, 13:30Anglická Premier League • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý zápas nového ročníka Premier League taktiež priniesol perfektný zápas a strhujúci záver. Do vedenia išiel Watford v prvom polčase dvakrát, Liverpool však otočil na 3:2, ale posledné slovo patrilo Britosovi, ktorý vyrovnal v samom závere. Po dvoch zápasoch sezóny 2017/18 musíme byť radi, pretože padlo až trinásť gólov! (15:32:39)
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    90+8
    Stále sa hrá. Wijnaldum vystrelil z hranice šestnástky, avšak strela mu nesadla a tečovaný pokus skončil v rukaviciach brankára Gomesa.
     
    90+6
    Zápas ešte neskončil, pretože Richarlison je stále ošetrovaný, ale dá sa očakávať, že po výkope Mignoleta bude koniec.
     
    90+5
    Richarlison chcel dokonca vrátiť vedenie na stranu domácich a pri svojom debute v Premier League hneď skórovať. Medzi tri žrde sa hlavičkou netrafil, navyše sa zranil, nakoľko mu tečie krv. Faul tam nebol.
    90+4. Miguel Britos (WAT) - 3:3
     
    90+4
    Tím Watford práve strelil gól!
    Center na prvú žrď sa s veľkým šťastím odrazil od Richarlisona a Wijnalduma tak, že Brazílčan strieľal z uhlu. Mignolet rukou tečoval do brvna a gól sa podarilo streliť MIGUELOVI BRITOSOVI, ktorý ale stále v ofsajde. Gól však platí.
    90+3. Miguel Britos (WAT)
     
    90+3
    Po centri z priameho kopu Kaboul nezakončil, avšak Britos sa ešte dostal k strele z hranice pokutového územia. Veľmi dobrý pokus vyráža Mignolet.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Trent Alexander-Arnold, prichádza Joe Gomez.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90
    O chvíľu začne nadstavený čas. Watford už nemá veľa priestoru na to, aby sa pokúsil streliť vyrovnávajúci gól, ale domáci do toho dajú určite všetko.
     
    89
    Britos si veľmi dobre splnil defenzívne povinnosti, keď sa rýchlo vrátil do obrany a odobral loptu Manému. Gomes môže odkopávať smerom na polovicu súpera.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Simon Mignolet (Liverpool FC).
     
    87
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Mohamed Salah, prichádza James Milner.
     
    86
    Mané prihral na hranicu pokutového územia, kde sa nachádzal úplne voľný Wijnaldum. Jeho strela z prvej smerovala priam trestuhodne mimo priestor troch žrdí.
     
    85
    Nákop Kaboula zo stredu poľa v šestnástke Richarlisona nenašiel, pred týmto mladíkom zasiahol ďalší a síce Alexander-Arnold, ktorý dnes hrá veľmi dobre.
     
    84
    Simon Mignolet berie centrovaný pas, hráči Watfordu v tejto chvíli teda nedokázali nič vymyslieť. Smerom dopredu sa navyše hostia vôbec neponáhľajú.
     
    83
    Emre Can poslal krásny pas na hranicu šestnástky, kam do veľkej šance nabiehala Salah, lenže v poslednej chvíli vybehol Gomes a odkopol do bezpečia.

    Matej Kubove

    Góly: 8. Okaka, 32. Doucouré, 90+4. Britos – 29. Mané, 55. Firmino, 57. M. Salah

    Karty:   37. Mané (LIV), 61. Alexander-Arnold (LIV), 88. Mignolet (LIV)


    Watford FC: Gomes (C) – Janmaat (18. Femenía), Kaboul, Britos, Holebas – N. Chalobah, Doucouré – N. Amrabat, Cleverley, Pereyra (50. Richarlison) – Okaka (63. Gray).
    Náhradníci: Pantilimon – Prödl, Femenía, Watson, Capoue, Richarlison, Gray.

    Liverpool FC: Mignolet – Alexander-Arnold (90+2. Joe. Gomez), Lovren, Matip, A. Moreno – Henderson (C), Can, Wijnaldum – M. Salah (87. Milner), Firmino (81. Origi), Mané.
    Náhradníci: Karius – Klavan, Joe. Gomez, Milner, Grujić, Solanke, Origi.