SR 18 – Bielorusko U18 sk 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | B. Bystrica – Cracovia sk 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan sk 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
6:1 (2:1, 3:0, 1:0)
HKM Zvolen
Štvrtok 03.08.2017, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:53
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa radujú zo šiesteho gólu. Lichanec na malom priestore pred bránkoviskom dokázal pripraviť príležitosť pre RASTISLAVA VÁCLAVA, ktorý z prvej prestrelil Babíka!
    Asistencie: Peter Lichanec, Denis Šterbák.
     
    31:43
    Poprad dal gól!
    Aj druhá hra v početnej prevahe je využitá! Popradčania dokázali perfektne zacloniť Babíkovi, DENIS ŠTERBÁK si počkal na správny moment a delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Vladislav Bogoslovskij, Rastislav Václav.
     
    31:09
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú prvú presilovku a ešte majú k dispozícii minútu a 36 sekúnd. Štrauch posunul poza bránku krížom Mlynarovičovi, ten sa na chvíľu rozhliadol a pred bránkoviskom našiel neobsadeného MARTINA KREMPASKÉHO, ktorý z prvej zakončil pomedzi Babíkove betóny!
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Andreas Štrauch.
     
    29:09
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú gól v oslabení! Zvolenčania si nepostrážili stredné pásmo, CHRISTIÁN BEDNARČÍK prebral puk, šiel sám na bránu a perfektným blafákom zakončil pomedzi Babíkove betóny!
    Asistencie: Peter Bjalončík, Daniel Brejčák
     
    19:58
    Zvolen dal gól!
    Šikovná akcia hostí sa končí gólom do domácej šatne. Medzi kruhmi posunul puk Fekiač LUKÁŠOVI DUBEŇOVI, ktorý z prvej trafil do odkrytej časti brány a znížil.
    Asistencia: Viktor Fekiač.
     
    16:42
    Poprad dal gól!
    Poprad sa dostáva do dvojgólového vedenia a naozaj zaujímavým spôsobom. Babík vykorčuľoval von z bránky, aby stihol puk skôr ako Vandas, no odstrelil ho iba priamo na hokejku ARNEHO KROTÁKA, ktorý ako skúsený útočník neváhal, okamžite strieľal a trafil do prázdnej bránky.
    Asistencia: Michael Vandas.
     
    05:18
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú otvárací gól! Pred zvolenskou bránkou bol frmol, v ktorom sa najlepšie zorientoval Václav, posunul nakrátko na VLADISLAVA BOGOSLOVSKÉHO, ktorý doklepol puk do brány.
    Asistencie: Rastislav Václav, Peter Lichanec.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 6. Bogoslovskij (Václav, Lichanec), 17. Kroták (Vandas), 30. Bednarčík (Bjalončík, D. Brejčák), 32. Krempaský (Mlynarovič, Štrauch), 32. D. Šterbák (Bogoslovskij, Václav), 53. Václav (Lichanec, D. Šterbák) – 20. Dubeň (Fekiač)


    HK Poprad: Kostenko (Corbeil) – D. Brejčák (A), Ignatov, Krempaský, König, Rusina, D. Šterbák, Krmenčík, Bdžoch – Kroták, Vikarev, Vandas – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (C) – Bogoslovskij, Lichanec, Václav – B. Šterbák, Bjalončík, Bednarčík
    HKM Zvolen: Babík (Šimko) – M. Novák (A), Dubeň, Bokroš, Andersons (C), Ťavoda (A), Drgoň, Ondris, Priatka – Török, V. Fekiač, Raisov – Vidělka, Cutt, Obdržálek – Kelemen, Jakubík, Ďaloga – J. Tatar, Tomčák, Marcinek

    Diváci: 800