SR 18 – Bielorusko U18 sk 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | B. Bystrica – Cracovia sk 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan sk 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 03.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u hokeje zase nashledanou. (19:52:23)
     
    Je konec! Liberec přidal ve třetí třetině další dvě branky a dokráčel k vysokému vítězství 6:1. Góly dnes stříleli dvakrát Martin Bakoš a po jedné přidali Jan Ordoš, Dominik Lakatoš, Jan Stránský a Milan Bartovič. Za domácí skóroval Michal Poletín.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Hned po vhazování pálil Adam Jánošík, Štěpán Lukeš nicméně jeho pokus viděl a betony jej vyrazil mimo svou branku.
     
    59:33
    Puk před branku dostal obránce Martin Ševc. Obránce Liberce byl sám před brankou, ale Lukeše nakonec ani neohrozil.
     
    59:02
    Ještě jedna šance domácích. Vojtěch Tomeček se dostal ke střele z mezikruží, ta byla lehce tečovaná a skončila nakonec nad brankou.
     
    57:47
    Při útočném snažení domácích hráčů se píská. Hra bude pokračovat vhazováním po pravici Aleše Stezky, utkání se nejspíše jen dohraje.
     
    57:20
    Po levé straně se do třetiny dostávali hosté, nakonec jim byl ale odpískán ofsajd. Vhazovat se tak bude ve střední třetině.
     
    56:49
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    56:07
    Juraj Valach to zkoušel ze střední třetiny, jeho dělovka nakonec skončila v lapačce Stezky, ačkoliv to libereckému brankáři nadělalo problémy.
     
    55:25
    Od modré čáry nahazoval obránce Michal Plutnar, kotouč nakonec skončil v lapačce Štěpána Lukeše, který hru přerušil.
     
    54:48
    Martin Ševc dorážel hodně důrazně, a tak byl obejmut kolem krku bránícím hráčem Chomutova. Liberecký obránce dostává dvouminutový trest za hrubost, na domácí straně to je Petr Koblasa.
     
    53:48
    Hostí byli nyní hodně aktivní, ani jeden střelecký pokus ale nešel na branku. Obětavě zahrála obrana Pirátů, puk je ve středním pásmu.
     
    52:54
    Následně tvrdě pálil Alex Rašner. Od betonů Stezky se puk odrazil ke clonícímu hráči, jenž se ale nakonec neprosadil. Do útoku jde Liberec.
    52:33 BAKOŠ - 1:6
     
    52:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následně ale Piráti chybovali v obraně a odměnou jim za to je šestá obdržená branka. MARTIN BAKOŠ se ujal puku a poslal jej k pravé tyčce, Štěpán Lukeš zareagoval hodně opožděně. Bez asistence.
    51:32 POLETÍN - 1:5
     
    51:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí se také dočkali! Tvrdá rána Juraje Valacha se od zadního mantinelu odrazila k Vladimíru Růžičkovi, který se sice neprosadil, puk nicméně procedil k MICHALU POLETÍNOVI, jenž jej bekhendem nalepil pod víko. Asistence: Vladimír Růžička a Juraj Valach.
     
    51:07
    Juraj Valach hned posílal kotouč na branku, kde se ale zaskvěl Aleš Stezka. Následovalo pošťuchování, které bylo ukončeno rozhodčím.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 52. Poletín (Růžička, Valach) – 4. Ordoš (Bližňák), 10. Lakatoš, 35. Stránský (Hrabík, Šmíd), 38. Bartovič (Vantuch, Jánošík), 44. Bakoš (Derner, Jašek), 53. Bakoš


    Piráti Chomutov: Král (30. Lukeš) – Rašner, Flemming, Chalupa, Valach, Dlapa, Slovák, Blaha, Grman – Tomica, Skokan, Havel – Sklenář, Růžička, Tomeček – Koblasa, Rob, Poletín – Šťovíček, Hejcman, Hlava.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Will) – Pyrochta, Ševc, Plutnar, Šmíd, Derner, Jánošík – Krenželok, Jelínek, Lakatoš, Bakoš, Bulíř, Jašek, Ordoš, Bližňák, Bartovič, Hrabík, Vantuch, Stránský.

    Diváci: 2 134