SR 18 – Bielorusko U18 sk 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | B. Bystrica – Cracovia sk 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan sk 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Slovan Bratislava
cz Štvrtok 03.08.2017, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Prípravný zápas
Partner:
     
    57:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Výhra domácích je zpečetěna! H. Zohorna projel po pravé straně a povedenou přihrávku našel v mezikruží volného MARTINA DOČEKALA, který nic neřešil a z první poslal kotouč nad rameno Štěpánka o břevno do sítě – 3:0! Asistence: Hynek Zohorna, Lukáš Nahodil.
     
    49:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou zase blíže vítězství, a to po naprosto parádní akci! Vincour ještě ve vlastním pásmu nastartoval TOMÁŠE SVOBODU, který se jako tank protáhl mezi oběma obránci Slovanu a ačkoliv byl na brankovišti ve svém úniku tísněn, jednoruč dokázal elegantně píchnout do kotouče a přehodit jej přes pravý beton Štěpánka – 2:0! Asistence: Tomáš Vincour.
     
    29:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají chvíli před polovinou zápasu vedení! Radim Zohorna skvěle obkroužil téměř celé pásmo, z pravé strany si vyjel až na modrou čáru, kde z otočky nahodil před branku a tam jeho pokus umně tečoval TOMÁŠ HAVRÁNEK. Pro brněnského mladíka je to první trefa za A-tým Komety – 1:0! Asistence: Radim Zohorna.

    Daniel Kinc

    Góly a asistencie: 30. Havránek (R. Zohorna), 50. Svoboda (Vincour), 58. Dočekal (H. Zohorna, Nahodil)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Krejčík, O. Němec (C), Gulaši, Král, Malec (A), Bartejs, Mikyska – Svoboda, Hruška, Vincour – Zaťovič (A), V. Němec, Haščák – R. Zohorna, Nahodil, H. Zohorna – Havránek, Střondala, Dočekal.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Janus) – Bačík (A), Hedera, Taimi, Fereta, Voráček, Kozák, Černý, Boldižár – Kašpar (C), Smoleňák, Řepík – Hrnka, Mikúš (A), Buchtele – Skalický, Sádecký, Šťastný – Hlinka, Hecl, Liška – Sloboda.

    Rozhodca: Jeřábek, Fraňo – Svoboda, Lhotský.