Podbrezová – Ružomberok 0:1 (kon.) | Prešov – Dunajská Streda 1:1 (kon.) | Senica – Trnava 1:0 (kon.)
Trenčín – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Žilina 1:4 (kon.)
koniec
AS Trenčín
3:2 (2:1)
ŠK Slovan Bratislava
Piatok 19.05.2017, 17:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Trenčín dal gól!
    Trenčanom to nakoniec vyšlo. Vďaka Šulekovi, ktorý vypichol rozohrávku Slovana, potiahol smerom k šestnástke, kde našiel UCHE NWOFORA. Ten nespanikáril, nestrieľal na prvý, ani na druhý pokus, keď mu obranca skákal do rany, potom už mal ideálnu parketu a nedal Greifovi prudkou ranou šancu.
    Asistencia: Martin Šulek
     
    65
    Slovan dal gól!
    Obrancovia Trenčína veľmi ustupovali pred prenikajúcim Sekuličom, ktorý v ideálnej chvíli posunul loptu na SEYDOUBU SOUMAHA, ktorý si položil brankára a skóroval.
    Asistencie Boris Sekulić.
     
    31
    Trenčín dal gól!
    Slovan sa z vyrovnania príliš dlho neradoval, následná trenčianska akcia priniesla gól. GIORGI BERIDZE technickým pokusom z ľavej strany šestnástky umiestnil loptu do pravého horného rohu brány.
     
    30
    Slovan dal gól!
    FRANTIŠEK KUBÍK sa vyhol ofsajdovému postaveniu, spracoval si loptu, s ktorou mieril sám na trenčianskeho brankára a podarilo sa mu úspešne zakončiť
     
    14
    Trenčín dal gól!
    Rangelo Janga dnes na netradičnom poste pravého krídla, poslal oblúčik za obranu, vietor loptu zbrzdil, takže Greif nemohol vybehnúť, ANTONIO MANCE dostihol loptu prvý, povedľa obrancu si ju hodil dopredu a potom z uhla presne trafil pod brvno.
    Asistencia: Rangelo Janga.

    Marián Vychovalý

    Góly: 14. Mance (Janga), 31. Beridze, 89. Nwofor (Šulek) – 30. Kubík, 65. Soumah (Sekulić)

    Karty:   6. Paur (TRE), 65. Skovajsa (TRE), 71. Kleščík (TRE), 90+3. Beridze (TRE) – 6. de Kamps (SBA), 21. Rundič (SBA), 90. Sekulić (SBA), 90+3. Saláta (SBA)


    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Kleščík, Klooster – Zubairu – Paur (74. Šulek), Ubbink (58. Halgoš) – Janga, Mance (74. Nwofor), Beridze.
    Náhradníci: Chovan – Šulek, Udeh, Nwofor, Gong, Kvocera, Halgoš.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Saláta, Sekulić, Rundič, de Kamps (60. Kóňa) – Savičevič, Soumah, de Sa (60. Pinte) – Kubík (84. Ligeon), Čavrić, Priskin.
    Náhradníci: Krnáč – Kóňa, M. Rigo, Ligeon, Šefčík, Ďuriš, Pinte.

    Rozhodca: Očenáš – Vorel, Jenčura

    Diváci: 2518