Trenčín – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Dunajská Streda 1:2 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
1:2 (1:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Sobota 22.04.2017, 19:00 • DAC Aréna, Dunajská Streda • Niké liga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Dunajská Streda dala gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Z poslednej akcie dnešného zápasu dokázali futbalisti v žlto-modrých dresoch streliť rozhodujúci gól. Pappe Macou Sarr centroval z pravej strany, našiel hlavu ERICKA DAVISA a ten prekonal bezmocného Patrika Maceja – 1:2.
     
    88
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na trávnik sa na záverečné minúty dostane aj Zoltán Kontár. Tento hráč vymení Branislava Ľuptáka.
     
    87
    Marin Ljubicić teraz išiel nekompromisne do súboja s Michalom Sipľakom. Hlavný rozhodca druhýkrát siaha do svojho vrecka a udeľuje žltú kartu.
     
    78
    Posledným hráčom, ktorý sa predstaví v dnešnom zápase na strane Michaloviec je Tomáš Sedlák. Ten vymenil kapitána Igora Žofčáka.
     
    75
    Pätnásť minút pred koncom riadneho hracieho času mohli skórovať hráči Dunajskej Stredy. Marko Živković poslal center presne na hlavu Pappeho Macoua Sarra, no jeho pohotovú hlavičku vyrazil na roh skvelý Patrik Macej.
     
    71
    Obrovská šanca na strane Michaloviec. Po peknej krídelnej akcií sa dostal k lopte Stanislav Danko. Loptu si prehodil na svoju ľavačku a z vnútra pokutového územia trafil pravú žrď brány Mateja Slávika.
     
    70
    Druhé striedanie v podaní hostí. Na trávnik prichádza Pappe Macou Sarr, ktorý vymenil Kristophera Vidu. Uvidíme či práve toto striedanie prinesie vytúžene gólové ovocie.
     
    68
    Peter Kráľovič sa napokon vrátil k predošlému zákroku a dodatočne udelil Michalovi Sipľakovi žltú kartu. Domáci obranca je tak prvým potrestaným hráčom.
     
    58
    V krátkom slede vidíme druhé michalovské striedanie. Na ihrisko prichádza čerstvý Stanislav Danko, ktorý vymení útočníka Filipa Serečina.
     
    56
    Prvýkrát v dnešnom zápase bude striedať aj tréner Michaloviec. Na ihrisko prichádza Martin Regáli, ktorý vymení dnes pomerne nevýrazného Jozefa Vajsa.
     
    55
    V priebehu desiatich minút mohla Dunajská Streda otočiť priebeh zápasu. Erick Davis poslal od rohovej zástavky center presne na hlavu Marina Ljubicića, no kapitán mužstva trafil len brvno brány Patrika Maceja.
     
    52
    Možno troška prekvapujúco v dnešnom zápase končí Erik Pačinda. Ten už smeruje na lavičku náhradníkov a na trávnik vybieha Jakub Brašeň.
     
    48
    Dunajská Streda dala gól!
    A máme tu vyrovnaný stav. Erick Davis centroval loptu z ľavej strany. Maďarský záložník Kristopher Vida ešte dokázal vrátiť loptu pred bránu a pohotovo ju upratal do odkrytej časti brány mladý útočník PAVOL ŠAFRANKO.
     
    31
    Michalovce dali gól!
    Zemplínčania sa z ojedinelej akcie dostávajú do vedenia. KRISTIAN KUSHTA vyhral súboj s Erickom Davisom. Následne sa poškymol Gergő Kocsis, a tak domáci mohli pokračovať v akcii. Po kolmej prihrávke Igora Žofčáka sa spomínaný útočník dostal do zakončenia a prízemnou strelou dokázal skórovať.
     
    26
    Domáci futbalisti mali obrovskú šancu na strelenie vedúceho gólu. Po rohovom kope sa dostal k hlavičovému zakončeniu Ľubomír Šatka, ale jeho tutovku dokázal parádnym zákrokom zlikvidovať Patrik Macej.
     
    18
    Pekná akcia v podaní Erika Pačindu. Ten sa predral cez dvojicu hráčov Michaloviec, pričom vyškolil najmä Kristiho Qosa. Z ťažkej pozície vystrelil a jeho pokus musel vyrážať nad bránu pohotovým zákrokom Patrik Macej.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 31. Kushta (Žofčák) – 48. Šafranko (K. Vida), 90+4. Davis (Sarr)

    Karty:   68. Sipľak (MIC) – 87. Ljubicić (DUN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:19. Ofsajdy: 0:5.
    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Qose, Kavka, Sipľak, Žofčák (C) (78. Sedlák) – Grič – Vajs(56. Regáli), Koscelník, Dimitriadis, Serečin (58. Danko) – Kushta.
    Náhradníci: Kira – Regáli, Danko, Sedlák, Kolesár, Bragin.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Slávik – Davis, Šatka, Kocsis, Živkovič – Ljubicić – Pačinda (52. Brašeň), Ľupták (88. Kontár), Aluku, K. Vida (70. Sarr) – Šafranko.
    Náhradníci: Száraz – Michalík, Sarr, Pambou, Brašeň, Štepanovský, Kontár.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Michal Tomčík, Marián Jankovič.