Trenčín – Ružomberok 2:1 (kon.) | Michalovce – Dunajská Streda 1:2 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
1:2 (1:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Sobota 22.04.2017, 19:00 • DAC Aréna, Dunajská Streda • Niké liga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení čitatelia, vítam vás pri sledovaní textového prenosu zo slovenskej najvyššej futbalovej súťaže. V súboji tabuľkových susedov si zmerajú sily hráči Michaloviec a Dunajskej Stredy. Zápas sa začína o 19:00 hod.

    MICHALOVCE

    Futbalisti Michaloviec v minulej sezóne ťažili najmä z výhody domáceho prostredia. Na to sa ale v tomto ročníku nemohli dostatočne spoľahnúť, keďže kvôli rekonštrukcií hracej plochy odohrali podstatnú časť sezóny vonku. Včera dokonca vyšla správa o tom, že Michalovce všetky zvyšné zápasy odohrajú kvôli spomínaným problémom na ihriskách súperov. Bude tomu tak už v dnešnom dueli, ktorý sa odohrá v DAC Aréne. Zemplínčanom sa v zápasoch vonku príliš nedarí, no ostatné dve stretnutia dokázali vyhrať. Pred siedmimi dňami zvíťazili v Podbrezovej senzačným výsledkom 1:4. V priebehu deviatich minút trikrát skórovali, keď sa dvakrát gólovo presadil Igor Žofčák a skóre uzavrel Stanislav Danko. Zverenci Antona Šoltisa tak nadviazali na výhru zo Zlatých Moraviec, ktorú im zariadil v nadstavenom čase Milan Šimčák. Zaujímavosťou je, že pokiaľ Michalovce prehrali úvodné dejstvo na ihrisku súpera, ani v jednom prípade nedokázali bodovať.

    DUNAJSKÁ STREDA

    Dunajská Streda je momentálne na siedmom mieste so ziskom 31 bodov. Na tretí Ružomberok ale stráca len šesť bodov a posledné zápasy naznačujú, že boj o účasť v pohárovej Európe ešte rozhodne nezdáva. V domácej súťaži neprehrala od novembra minulého roka a jediným tŕňom v oku je len zbytočné vyradenie zo Slovenského pohára. Futbalisti zo Žitného ostrova v ostatných troch dueloch neinkasovali a po bezgólovej remíze s Trnavou si najtesnejším rozdielom poradili so Slovanom aj Trenčínom. Majú výbornú formu a v dnešnom zápase sú jasným favoritom. Lídrom mužstva je špilmacher Erik Pačinda, ktorý má na svojom konte šesť presných zásahov. Dobrú formu ukazuje aj Pavol Šafránko. Ten síce začal sezónu v Podbrezovej, no po príchode do Dunajskej Stredy strelil tri góly v šiestich dueloch. „Každý očakáva, že v sobotu potvrdíme rolu favorita a pripíšeme si tri body, lenže práve v podobných zápasoch máme najväčší problém. Musíme zostať oboma nohami na zemi, nemôžeme lietať v oblakoch,“ povedal tréner DAC Csaba László.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    S drobným časovým predstihom sa začalo dnešné stretnutie. Futbalisti Michaloviec sú vedení v zápise o stretnutí ako domáci, a tak ich aj budeme označovať, hoci sa hrá v DAC Aréne.
     
    2
    Úvod zápasu sa odohráva v nie príliš vysokom tempe. Zemplínčania majú možno trošku prekvapujúco častejšie loptu na kopačkách ako favorizovaný súper.
     
    3
    V úvode zápasu sme videli aj prvú šancu na skórovanie. Po peknej rýchlej akcií vletel do pokutového územia Kristopher Vida, ale z ťažkého uhla trafil len bočnú sieť brány Patrika Maceja.
     
    4
    Futbalisti zo Žitného ostrova sa osmeľujú čoraz viac. Pavol Šafranko sa snažil teraz agresívne napádať rozohrávku súpera a vybojoval loptu pre svojich spoluhráčov.
     
    5
    Marko Živković centroval z pravej strany, no je pas v pokutovom území nenašiel Pavla Šafranka. Dunajská Streda pokračovala v akcii, no Igor Žofčák skúsene pustil loptu za čiaru.
     
    6
    Dunajská Streda má teraz loptu na svojich kopačkách. V rozohrávke mala menšie problémy, a tak si neváhala pomôcť aj spätnou prihrávkou na brankára Mateja Slávika.
     
    7
    Postranný asistent Michal Tomčík zdvihol svoju zástavku. V postavení mimo hru totiž bol Pavol Šafranko, a tak môžu rozohrávať Zemplínčania.
     
    8
    Žlto-modrí naďalej pokračujú vo svojej siahodlhej rozohrávke. Tá ale zatiaľ k ničomu nevedie a brankár Patrik Macej sa na hru pozerá z úctivej vzdialenosti.
     
    9
    Jozef Vajs teraz trošku zaváhal a takmer to využil Erik Pačinda. Domáci špilmacher spadol v súperovej šestnástke, no pokutový kop sa na začiatku deviatej minúty nepískal.
     
    10
    Pavol Šafranko bol faulovaný, a tak rozohrávali priamy kop domáci futbalisti. Erik Pačinda centroval do nebezpečného priestoru, a tak loptu radšej boxoval Patrik Macej.
     
    11
    Do dobrej príležitostí sa dostávali futbalisti z východného Slovenska. Jakub Grič po rýchlom brejku nahrával Kristianovi Kushtovi, no ten bol na hranici pokutového územia čistým spôsobom odzbrojený.
     
    13
    Teraz sme videli pomerne rozháraný úsek hry. Ani jedno z mužstiev nedokázalo založiť súvislú útočnú akciu, z ktorej by mohlo prameniť nebezpečenstvo.
     
    14
    Marko Živković vybojoval pre DAC rohový kop, ale po ňom sa favorit zápasu nedokázal presadiť. Akcia však pokračovala ďalej, z pravej strany centroval Marin Ljubicić, no jeho pas bol privysoký.
     
    15
    Marko Živković opäť centroval z pravej strany. Jeho pas bol opäť veľmi kvalitný, ale loptu v poslednej chvíli na rohový kop dokázal odvrátiť Michal Sipľak.
     
    16
    Rohový kop tradične zahral Erik Pačinda. Jeho center však nebol nebezpečný, pretože najvyššie vyskočil Peter Kavka a odpratal loptu mimo pokutového územia.
     
    17
    Dunajská Streda zahrávala v krátkom časovom úseku tri rohové kopy, no ani po jednom z nich sa do zakončenia nedostala. Celú jej aktivitu ukončuje ofsajdové postavenie Ericka Davisa.
     
    18
    Pekná akcia v podaní Erika Pačindu. Ten sa predral cez dvojicu hráčov Michaloviec, pričom vyškolil najmä Kristiho Qosa. Z ťažkej pozície vystrelil a jeho pokus musel vyrážať nad bránu pohotovým zákrokom Patrik Macej.
     
    19
    Dunajská Streda mala výhodu ďalšieho rohového kopu. Z pravej strany centroval Erick Davis, ale svojim pasom našiel opäť pripraveného Petra Kavku.
     
    20
    Máme za sebou úvodných dvadsať minút dnešného stretnutia. Futbalisti zo Žitného ostrova sú zatiaľ jasné aktívnejší, skúšajú to centrami z krajných priestorov, no zatiaľ sa im nepodarilo skórovať.
     
    21
    Futbalisti Michaloviec toho zatiaľ v útoku príliš veľa nevymysleli. Teraz sa snažili využiť zaváhanie Marina Ljubicića, ale ich akcia skončila už v stredovom kruhu.
     
    22
    Teraz sme videli pekné krídelné akcie na oboch stranách. Najskôr centroval Anastasios Dimitriadis, následne na druhej strane sa snažil niečo vymyslieť Kristopher Vida, no obrancovia oboch tímov boli pozorní.
     
    23
    Teraz sme boli svedkami nepresnosti v rozohrávke hráčov v ružových dresoch. Jakub Grič sa snažil posunúť loptu na Igora Žofčáka, no bude z toho len vhadzovanie.
     
    24
    Michalovce teraz mali výhodu rohového kopu. Po centri z pravej strany sa snažil zakončovať Kristi Qose, ale v súboji s Branislavom Ľuptákom si počínal nedovolene.
     
    25
    Na druhej strane musel zasahovať Patrik Macej. Hráči Dunajskej Stredy predviedli peknú akciu stredom ihriska, ale po zakončení Pavla Šafranka budeme vidieť len rohový kop.
     
    26
    Domáci futbalisti mali obrovskú šancu na strelenie vedúceho gólu. Po rohovom kope sa dostal k hlavičovému zakončeniu Ľubomír Šatka, ale jeho tutovku dokázal parádnym zákrokom zlikvidovať Patrik Macej.
     
    28
    Dunajská Streda opäť zvyšuje aktivitu. Tentokrát ale z jej akcie nič nebude, keďže podľa názoru hlavného rozhodcu sa previnil faulom Esmerald Aluku.
     
    29
    Teraz sme videli opäť veľa nepresností v strede poľa. Zápas zatiaľ nemá nejaké oslnivé tempo a určite sme oba tímy v tejto sezóne videli hrať lepšie.
     
    30
    Na konci polhodiny hry sa dostal do šance Erik Pačinda. Pekne mu priťukol loptu Branislav Ľupták, ale špilmacher Dunajskej Stredy trafil len jedného z brániacich obrancov.
     
    31
    Michalovce dali gól!
    Zemplínčania sa z ojedinelej akcie dostávajú do vedenia. KRISTIAN KUSHTA vyhral súboj s Erickom Davisom. Následne sa poškymol Gergő Kocsis, a tak domáci mohli pokračovať v akcii. Po kolmej prihrávke Igora Žofčáka sa spomínaný útočník dostal do zakončenia a prízemnou strelou dokázal skórovať.
     
    32
    Tak toto je pre domácich fanúšikov poriadny šok. Len pripomínam, že v jarnej časti sezóny Dunajská Streda ešte neprehrala a stále pomýšľa na pohárovu Európu.
     
    33
    Futbalisti zo Žitného ostrova sa snažili o vyrovnanie. Pavol Šafranko pálil cez brániaceho obrancu, no jeho pokus bez väčších problémov zastavil Patrik Macej.
     
    34
    Pavol Šafranko je dnes na hrote útoku veľmi aktívny. Aj teraz vybojoval rohový kop pre svoj tím, ktorý už beží zahrať krajný obranca Marko Živković.
     
    35
    Ani teraz sa futbalisti Dunajskej Stredy nedokázali dostať do zakončenia po rohovom kope. Vo vzdušnom priestore opäť kraľoval vysoký Peter Kavka.
     
    36
    Hra teraz musela byť prerušená, pretože na trávniku zostal ležať Jozef Vajs. Napokon ale nemusí byť ošetrovaný a bude pokračovať v zápase.
     
    37
    Michalovce sa teraz dostali pred pokutového územie súpera. Kristi Qose sa postaral o dlhé vhadzovanie, ale Kristian Kushta sa tentokrát nedokázal presadiť.
     
    38
    Michalovský kapitán Igor Žofčák sa dostal k centru z pravej strany. Hľadal ním Kristiana Kushtu, no pred ním odvrátil loptu do bezpečia Ľubomír Šatka.
     
    40
    Prvý polčas sa nám pomaly blíži k svojmu záveru. O malú chvíľu budeme svedkami rohového kopu, keďže center Ericka Davisa bol včas zblokovaný.
     
    41
    Patrik Macej musel opäť zasahovať. Strelou spoza šestnástky preveril jeho pozornosť Erik Pačinda, no pokus ľavačkou nebol razantný a mieril len do stredu brány.
     
    42
    Dunajská Streda sa dostala do ďalšej dobrej pozície. Po rýchlej akcii z ľavej strany sa snažil zakončiť Kristopher Vida, no v rozhodujúcom momente mu lopta odskočila.
     
    43
    Akcia domáceho tímu pokračovať nemôže. V postavení mimo hry sa totiž ocitol Pavol Śafranko, hoci sa mu to dvakrát nepozdáva. Rozohrávať bude Patrik Macej.
     
    44
    Rýchlu akciu Michaloviec potiahol po ľavej strane Kristi Qose. Pas do šestnástky mu ale absolútne nevyšiel, a tak bude nasledovať len odkop od brány Dunajskej Stredy.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas dnešného zápasu máme za sebou. Videli sme v ňom jeden presný zásah, o ktorý sa postaral umiestnenou strelou Kristian Kushta. Dunajská Streda síce bola aktívnejšia, no v úvodnej časti duelu sa jej nepodarilo prekonať Patrika Maceja a potešiť svojich fanúšikov. Futbalisti zo Žitného ostrova stále bojujú o pohárovu Európu, no prípadné dnešné zaváhanie by ich mohlo vyjsť draho.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hráči Dunajskej Stredy sa postarali o prvú útočnú akciu druhého polčasu. Pavol Šafranko prízemnou prihrávkou hľadal ešte lepšie postaveného spoluhráča, no pred ním včas zasiahol Patrik Macej.
     
    47
    Jozef Vajs sa teraz dostal do súboja proti presile obrancov Dunajskej Stredy. Nemal veľa šancí na úspech a podľa toho aj celá akcia dopadla.
     
    48
    Dunajská Streda dala gól!
    A máme tu vyrovnaný stav. Erick Davis centroval loptu z ľavej strany. Maďarský záložník Kristopher Vida ešte dokázal vrátiť loptu pred bránu a pohotovo ju upratal do odkrytej časti brány mladý útočník PAVOL ŠAFRANKO.
     
    49
    Dunajská Streda veľmi dobre vstúpila do druhého polčasu. Podarilo sa jej vyrovnať skóre zápasu a určite sa neuspokojí len s deľbou bodov.
     
    50
    Teraz sme videli nepríjemnú situáciu na trávniku. Peter Kavka zozadu atakoval Pavla Šafranka a ten na chvíľu zostal nehybne ležať na zemi. Našťastie bude v poriadku a môže pokračovať v zápase.
     
    51
    Dunajská Streda mala teraz výhodu rohového kopu, no do zakončenia sa nedostala. Napriek tomu pokračuje vo svojej útočnej aktivite.
     
    52
    Možno troška prekvapujúco v dnešnom zápase končí Erik Pačinda. Ten už smeruje na lavičku náhradníkov a na trávnik vybieha Jakub Brašeň.
     
    53
    Dunajská Streda to teraz skúšala stredom ihriska, no celú akciu zažehnal ráznym odkopom Peter Kavka. Ten dnes predvádza spoľahlivý výkon.
     
    54
    Kristopher Vida sa do pokutového územia nepredral, no budeme svedkami aspoň rohového kopu. Ten už beží zahrať krajný obranca Erick Davis.
     
    55
    V priebehu desiatich minút mohla Dunajská Streda otočiť priebeh zápasu. Erick Davis poslal od rohovej zástavky center presne na hlavu Marina Ljubicića, no kapitán mužstva trafil len brvno brány Patrika Maceja.
     
    56
    Prvýkrát v dnešnom zápase bude striedať aj tréner Michaloviec. Na ihrisko prichádza Martin Regáli, ktorý vymení dnes pomerne nevýrazného Jozefa Vajsa.
     
    57
    Futbalisti Dunajskej Stredy mali výhodu ďalšieho rohového kopu. Do zakončenia sa tlačil Pavol Šafranko, ale na svoj druhý gól si musí ešte počkať.
     
    58
    V krátkom slede vidíme druhé michalovské striedanie. Na ihrisko prichádza čerstvý Stanislav Danko, ktorý vymení útočníka Filipa Serečina.
     
    59
    Dunajská Streda dominuje najmä v štatistike rohových kopov. Po ďalšom z nich sa opäť dostal do zakončenia Marin Ljubicić, no jeho pokus si postrážil brankár Macej.
     
    60
    Hodinu hry nám ukončila akcia hráčov v žlto-modrých dresoch. Z pravej strany centroval jeden z hosťujúcich hráčov, no pas bol na Pavla Šafranka pridlhý.
     
    61
    Pavol Šafranko sa dostal aj do ďalšej akcie tímu zo Žitného ostrova. Tentokrát v nej nepomohol pokračovať, keďže postranný rozhodca zdvihol svoju zástavku.
     
    62
    Hlavný rozhodca Peter Kráľovič dnes nemá veľa práce. Videli sme doposiaľ minimum nedovolených zákrokov, a takisto veľmi málo priamych kopov.
     
    63
    Esmerald Aluku si teraz chcel naraziť loptu s jedným zo svojich spoluhráčov. Neurobil to ale najlepšie, a tak celú situáciu vyriešil zákrokom Patrik Macej.
     
    64
    Pekná kombinácia hráčov v žlto-modrých dresoch. Po nej dostal krajný obranca Marko Živković veľa priestoru na center, ale ním nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    66
    Erick Davis sa dostal k odrazenej lopte a odcentroval cez Igora Žofčáka. Hostia sa ale do zakončenia neodstali a po následnom rohovom kope neuspel Marin Ljubicić.
     
    67
    Gergő Kocsis predviedol pekný individuálny prienik. Michal Sipľak ho fauloval, no trošku nezmyselne hlavný arbiter ponechal Dunajskej Strede výhodu. Namiesto nádejného priameho kopu tak je len vhadzovanie.
     
    68
    Peter Kráľovič sa napokon vrátil k predošlému zákroku a dodatočne udelil Michalovi Sipľakovi žltú kartu. Domáci obranca je tak prvým potrestaným hráčom.
     
    69
    Michalovce sa po dlhšom čase dostali pred súperovu bránu. Stanislav Danko zahrával rohový kop, na prednú žrď si nabehol Kristian Kushta, ale zakončiť nedokázal.
     
    70
    Druhé striedanie v podaní hostí. Na trávnik prichádza Pappe Macou Sarr, ktorý vymenil Kristophera Vidu. Uvidíme či práve toto striedanie prinesie vytúžene gólové ovocie.
     
    71
    Obrovská šanca na strane Michaloviec. Po peknej krídelnej akcií sa dostal k lopte Stanislav Danko. Loptu si prehodil na svoju ľavačku a z vnútra pokutového územia trafil pravú žrď brány Mateja Slávika.
     
    72
    Dunajská Streda teraz bola zatlačená pred vlastnú šestnástku. Po pravej strane sa snažil presadiť Kristian Kushta,no zrejme zahral rukou alebo bol v ofsajde.
     
    74
    Kristian Kushta bol teraz vytlačený takmer až k reklamným banerom. Zrejme v tvrdom súboji dostal aj nejaké nepríjemné údery, no mal by môcť pokračovať v zápase.
     
    75
    Pätnásť minút pred koncom riadneho hracieho času mohli skórovať hráči Dunajskej Stredy. Marko Živković poslal center presne na hlavu Pappeho Macoua Sarra, no jeho pohotovú hlavičku vyrazil na roh skvelý Patrik Macej.
     
    76
    Po následnom rohovom kope sa dostal do ďalšieho zakončenia Marin Ljubicić. Jeho pokus bol zblokovaný, a tak nemal so zákrokom väčšie problémy Patrik Macej.
     
    77
    Michalovce mali výhodu rohového kopu, no ani teraz sa nedostali do zakončenia. Matej Slávik loptu vyboxoval do bezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    78
    Posledným hráčom, ktorý sa predstaví v dnešnom zápase na strane Michaloviec je Tomáš Sedlák. Ten vymenil kapitána Igora Žofčáka.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času zostáva ešte približne desať minút. Jednoznačne väčšou aktivitou hýria hráči Dunajskej Stredy, ktorí potrebujú tri body.
     
    81
    Centrami z ľavej i pravej strany to teraz skúšali futbalisti Dunajskej Stredy. Zemplínčania sa urputne bránia a snažia sa zo zápasu vyťažiť aspoň bod.
     
    82
    Pavol Šafranko si teraz nabiehal na center z pravej strany. V momente prihrávky však bol v ofsajde, čo sa domácim priaznivcom vôbec nepáči.
     
    83
    Čas na strelenie rozhodujúceho gólu sa hosťom kráti. Ani teraz sa nedokázali presadiť stredom ihriska, keď dobre zabojoval obranca Peter Kavka.
     
    84
    Dunajská Streda teraz kombinuje na polovici ihriska. Michalovce bránia veľmi kompaktne a nevytvárajú zbytočne okienká vo svojej defenzíve.
     
    85
    Michal Sipľak teraz trošku neohrabane odkopával loptu do bezpečia. Napokon mal šťastie, že sa do zakončenia nedostal číhajúci Jakub Brašeň.
     
    86
    Michalovce dnes nastúpili v netradičných ružových dresoch, no tie im zrejme prinesú šťastie. Patrik Macej už niekoľkokrát dobre zasiahol, no v závere zápasu nemá veľa práce.
     
    87
    Marin Ljubicić teraz išiel nekompromisne do súboja s Michalom Sipľakom. Hlavný rozhodca druhýkrát siaha do svojho vrecka a udeľuje žltú kartu.
     
    88
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na trávnik sa na záverečné minúty dostane aj Zoltán Kontár. Tento hráč vymení Branislava Ľuptáka.
     
    89
    Nepresnosť v rozohrávke Dunajskej Stredy. Jakub Brašeň už loptu nestihol na hracej ploche, a tak bude odkopávať brankár Patrik Macej.
     
    90
    Záver zápasu je možno trochu zbytočne nervózny. Samozrejme, ide o súboj tabuľkových susedov, no vyzerá to tak, ako by boli oba tímy spokojné s deľbou bodov.
     
    90+1
    V prvom polčase sa nenadstavovala ani minúta, no druhé dejstvo sa pretiahne o tri minúty. Na konci tej prvej hlavičkoval po rohovom kope striedajúci Zoltán Kontár, ale situáciu vyriešil Patrik Macej.
     
    90+2
    Viac ako polovicu nadstaveného času máme za sebou. Dunajská Streda sa nepresadila po ľavej strane, a tak môžu ísť dopredu domáci futbalisti.
     
    90+3
    Práve v týchto chvíľach uplynul aj trojminútový nadstavený čas. Zrejme je len otázkou času, kedy hlavný rozhodca fúkne do píšťalky a ukončí dnešný duel.
     
    90+4
    Dunajská Streda dala gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Z poslednej akcie dnešného zápasu dokázali futbalisti v žlto-modrých dresoch streliť rozhodujúci gól. Pappe Macou Sarr centroval z pravej strany, našiel hlavu ERICKA DAVISA a ten prekonal bezmocného Patrika Maceja – 1:2.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Futbalisti Dunajskej Stredy si pripisujú do tabuľky cenné tri body. V súboji tabuľkových susedov zdolali Michalovce 1:2, hoci po prvom polčase prehrávali. V druhom dejstve najskôr vyrovnal skóre zápas Pavol Šafranko a pár sekúnd po uplynutí nadstaveného času rozhodol dnešný duel Erick Davis. Zverenci Csabu Lászlá sa tak vracajú do boja o pohárovú Európu. Tretím víťazstvom v rade sa dostali na šieste miesto, pričom na tretí Trenčín strácajú len štyri body. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (20:51:44)

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 31. Kushta (Žofčák) – 48. Šafranko (K. Vida), 90+4. Davis (Sarr)

    Karty:   68. Sipľak (MIC) – 87. Ljubicić (DUN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:19. Ofsajdy: 0:5.
    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Qose, Kavka, Sipľak, Žofčák (C) (78. Sedlák) – Grič – Vajs(56. Regáli), Koscelník, Dimitriadis, Serečin (58. Danko) – Kushta.
    Náhradníci: Kira – Regáli, Danko, Sedlák, Kolesár, Bragin.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Slávik – Davis, Šatka, Kocsis, Živkovič – Ljubicić – Pačinda (52. Brašeň), Ľupták (88. Kontár), Aluku, K. Vida (70. Sarr) – Šafranko.
    Náhradníci: Száraz – Michalík, Sarr, Pambou, Brašeň, Štepanovský, Kontár.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Michal Tomčík, Marián Jankovič.