Sturm Graz – Mattersburg 0:2 (kon.) | Ried – Wolfsberger 1:1 (kon.) | Rheindorf Altach – Admira Wacker Mödling 0:0 (kon.)
St. Pölten – Salzburg 1:2 (kon.)
koniec
SKN St. Pölten
1:2 (0:1)
FC Salzburg
cz Sobota 22.04.2017, 18:30 • NV Arena, St. Pölten • Rakúska Bundesliga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Salzburgu neodehráli na hřišti St. Pöltenu nejlepší zápas, jenže St. Pölten nedokázal po přestávce proměnit několik šancí, v největší z nichž Ambichl krásnou střelou z volného přímého kopu orazítkoval tyč, a na úvodní gól Hwanga Hee-Čana z jedenácté minuty navázal střídající Micael Wanderson. Za domácí fantastickou střelou ze střední vzdálenosti snížil Lukas Thurauer. St. Pöltenu se už ale vyrovnat nepodařilo. Svěřenci Jochena Fallmana se nemají ale dnes rozhodně za co stydět. Konečný výsledek. St. Pölten 1 Red Bull Salzburg 2. (20:30:30)
    90+5. FOTO: Salzburg překvapení nepřipustil a těsně zvítězil.

     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Dieng byl zřejmě hráčem, který se na levé straně hřiště v blízkosti šestnáctky postavil k rozehrání volného přímého kopu, a jeho následná střela těsně minula bližší horní roh!
     
    90+2
    Alexander Walker dostal žlutou kartu za zdržování hry, když příliš dlouho otálel s okopem od své brány.
     
    90+2
    Martin si dobře naběhl na volný míč a zpoza šestnáctky napřáhl levačkou k technické střele, pokus mu ale vůbec nesedl, když míč z jeho kopačky zamířil vysoko nad bránu.
     
    90
    Nad rámec dnešního zápasu bylo nastaveno 5 minut!
     
    89
    Domácí se dostali na levé straně šestnáctky po neúspěšném útoku a přečíslení Salzburgu k přízemní střele, která byl zřejmě tečována, St. Pölten ovšem volal po rohovém kopu marně.
     
    85
    St. Pölten na pravém křídle rozehrál rohový kop a jeden z jeho hráčů se dostal uprostřed šestnáctky k hlavičce, míč ale z jeho hlavy zamířil pouze do náruče brankáře Walkeho!
     
    83
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Valon Berisha, přichází Christoph Leitgeb.
    81. Lukas THURAUER - 1:2
     
    81
    St. Pölten právě vstřelil branku!
    Střídající LUKAS THURAUER si srovnal míč a ze střední vzdálenosti levačkou napřáhl k úžasné táhlé střele, která zamířila přesně do pravého horního rohu brány! Fenomenální střela a gól, po které se St. Pölten zaslouženě prosazuje a vrací zpět do zápasu! Lépe už to trefit nešlo.
     
    79
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Marco Perchtold, přichází Lukas Thurauer.
     
    74
    Střídající Micael Wanderson mohl přidat další gól, když udělal kličku brankářovi Rieglerovi, který vyběhl proti volnému míči daleko za hranici své šestnáctky, a poté přízemní střelou z levého křídla mířil do prázdné brány, jeden z domácích fotbalistů ale dokázal míč ve skluzu odvrátit na rohový kop!
     
    73
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Manuel Hartl, přichází Kevin Luckassen.
     
    70
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Daniel Schütz, přichází Umit Korkmaz.
     
    70
    Do konce utkání zbývá odehrát 20 minut a Salzburg vede na hřišti St. Pöltenu o dvě branky. Domácí neproměnili několik šancí a vzápětí za to byli potrestáni. Přitom hrají dobře.
    69. Maciel WANDERSON - 0:2
     
    69
    Salzburg právě vstřelil branku!
    MACIEL WANDERSON si v blízkosti šestnáctky před trojicí protihráčů srovnal míč na pravačku a nádhernou technickou přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Salzburg vstřelil další nádherný gól a vede v St. Pöltenu rázem 2:0!

    Tomáš Reiner

    Góly: 81. Thurauer – 11. Hee-Čan, 69. Wanderson

    Karty:   18. Perchtold (SPN), 21. Martic (SPN) – 9. Radoševič (SLZ), 34. Miranda (SLZ), 90+2. Walke (SLZ)


    SKN St. Pölten: Riegler – Stec, Diallo, Petrovic, Mehremič – Martic – Ambichl (C), Perchtold (79. Thurauer), Schütz (70. Korkmaz) – Hartl (73. Luckassen), Dieng.
    Náhradníci: Vollnhofer – Doumbouya, Grasseger, Holzmann. Trenér: Jochen Fallmann.

    FC Salzburg: Walke (C) – Schwegler, Miranda, Wisdom, Ulmer – Laimer, Radoševič (46. Samassekou) – Rzatkowski (61. Wanderson), Berisha (83. Leitgeb) – Hee-Čan, Lazaro.
    Náhradníci: Stankovic – Caleta-Car, Minamino, Stangl. Trenér: Óscar García.

    Rozhodca: Andreas Heiß. Asistenti: Robert Steinacher, Gerald Bauernfeind. Čtvrtý rozhodčí: Christian-Petru Ciochirca