Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 0:1 (kon.) | Teplice – Karviná 1:0 (kon.)
Bohemians – Zlín 0:2 (kon.)
koniec
Bohemians 1905
0:2 (0:1)
FC Zlín
cz Sobota 22.04.2017, 17:30ePojisteni.cz liga (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté v úplném závěru definitivně stvrzují své vítězství! Do otevřené obrany se vřítil Vukadinovič, který si posunul míč i přes gólmana klokanů, dostal se ale do ostrého úhlu, a tak se rozhodl přihrávat pod sebe, což se ukázalo jako správné řešení. ROBERT BARTOLOMEU totiž byl ve správný čas na správném místě a poměrně snadno uklidil míč do brány.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Milan Švenger (FC Fastav Zlín).
     
    78
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Šimon Chwaszcz.
     
    75
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Siim Luts, přichází Tomáš Berger.
     
    73
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Ibrahim Benjamin Traoré, přichází Robert Bartolomeu.
     
    67
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Miloš Kopečný, přichází Vukadin Vukadinovič.
     
    63
    Velká šance ve druhé půli agilních klokanů! Právě estonský záložník dostal poměrně dost prostoru na levé straně, přesným pasem našel Maška, který z první vypálil. Z voleje ale domácí hráč s číslem třiatřicet trefil pouze břevno a spálil tak již druhou velkou šanci svého týmu.
     
    56
    Velká šance domácích fotbalistů! Centrovaný balon propadl zhruba na penaltu k Maškovi, který ale nedokázal v pádu propálit dobře vyběhnutého gólmana Švengera a stejně si vedl i další dorážející hráč v zelenobílém dresu. Brankář hostí svůj celek nyní výrazně podržel!
     
    46
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Miroslav Marković, přichází Jan Kuchta.
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Martin Berkovec, přichází Tomáš Fryšták.
     
    26
    Exekuce se ujal Hnaníček, který poslal balon tvrdě k levé Berkovcově tyči, gólman Bohemians byl ale na zemi včas a připsal si výborný zákrok. Následovat bude roh hostů.
     
    25
    Je tu ale další hrozba pro klokany. Za záchrannou brzdu zatáhl kousek před vápnem Dostál, který, jak vtipně poznamenal hlasatel zde v Ďolíčku, dostal žlutou kartu. Následovat bude nebezpečná standardní situace.
     
    21
    Balon propadl na penaltu k Havlovi, který se ho snažil v pádu uklidit za brankáře Švengera, ten byl ovšem pozorný a připsal si první obtížnější zákrok.
     
    13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení po velké chybě obrany klokanů. Dostál chtěl vrátit míč malou domů brankáři Berkovcovi, jeho pas ale vystihl MILOŠ KOPEČNÝ, který s balonem udělal kličku vyběhnutému brankáři. Obránci domácích se sice stačili vrátit a chvilku se zdálo, že vytlačili zlínského záložníka ze střelecké pozice. Hostující hráč s třiadvacítkou na zádech se ale neukvapil a pěknou technickou střelou poslal balon do prázdné brány.
     
    4
    Z rohu propadl balon na vzdálenější tyč, kde si ho zpracoval Hnaníček a jeho dělovka mířila do sítě, jeden z domácích beků ji ale dokázal na poslední chvíli vytěsnit mimo!
     
    3
    Pořádně jsem to zakřikl! Záhy se totiž hosté prokombinovali k první střele, kterou vyslal z hranice šestnáctky Kopečný. Ta byla navíc ztečována a snášela se pomalu za záda gólmana Berkovce. Ten se ale dokázal pořádně natáhnout a vytěsnit balon na roh.

    Adam Kolář

    Góly: 13. Kopečný, 90+3. Bartolomeu (V. Vukadinovič)

    Karty:   25. Dostál (BOH) – 90+3. Švenger (ZLN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 10:2. Rohy: 8:4.
    Bohemians 1905: Berkovec (46. Fryšták) – Dostál, P. Buchta, Šmíd (C), Havel – Hubínek, M. Hašek – Bartek, Mašek, Luts (75. Berger) – Marković (46. Kuchta).
    Náhradníci: Fryšták – Berger, Blecha, Jirásek, Kuchta, Nitrianský, Vaníček.

    FC Zlín: Švenger – Pazdera, Jugas (C), Gajič, Matejov – Kopečný (67. V. Vukadinovič), Traoré (73. Bartolomeu), Hnaníček, Štípek – Fantiš (78. Chwaszcz), Holík.
    Náhradníci: S. Dostál – Bačo, Bartolomeu, Hubáček, Mlýnek, V. Vukadinovič, Chwaszcz.

    Rozhodca: Pechanec – Pelikán, Hrabovský

    Diváci: 4179