Podbrezová – Slovan Bratislava 2:3 (kon.) | Senica – Michalovce 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 0:2 (kon.)
koniec
FK Senica
1:0 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 01.04.2017, 17:00 • OMS ARENA, Senica • Niké liga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Tak si to predstavte! V poslednej minúte dnešného stretnutia mohlo byť vyrovnané. Milan Šimčák dlhým autovým vhadzovaním vyzval na hlavičkové zakončenie Martina Koscelníka, lopta však končí len tesne vedľa ľavej žrde Františka Placha!
     
    85
    Indisponovaného Adama Pajer nahrádza na posledných pár minút dnešného zápasu Adrián Kopičár.
     
    80
    Michalovce striedajú aj posledný raz. Z ihriska odchádza Anastasios Dimitriadis, na ktorého mieste už vidíme Jozefa Vajsa.
     
    65
    Hostia po druhýkrát striedajú. Na ihrisku už neuvidíme Jozefa-Šimona Turika, ktorého nahrádza Stanislav Danko.
     
    60
    Milan Šimčák je čím ďalej, tým aktívnejší. Tentokrát už bola jeho prihrávka na Vladislava Bragina oniečo nádejnejšia, no napokon to všetko vyriešil František Plach.
     
    58
    Krásna akcia Michaloviec. Dlhá lopta od Michala Sipľaka našla Igora Žofčáka, ten ju odovzdal Milanovi Šimčákovi, ktorého nebezpečný pokus František Plach v spolupráci s Michalom Rankom dokázal vyriešiť.
     
    57
    Prvé striedanie Michaloviec. Anton Šoltis sťahuje z ihriska svojho hrotového útočníka Kristiana Kushtu. Namiesto neho dáva príležitosť ukázať sa Vladislavovi Braginovi.
     
    55
    Boris Bališ bol pred pár minútami nepríjemne zasiahnutý hráčom súpera a zo zápasu napokon odstupuje. Na jeho miesto prichádza Matej Kosorín.
     
    54
    Obrovská príležitosť Senice! Centroval Juraj Kotula a Patrik Macej zasiahol tak proti strele Tomáša Briganta, ako aj proti dorážke Daniela Turynu!
     
    45+1
    V závere prvého polčasu mohlo byť vyrovnané! Azda prvú dieru v defenzíve Senice chcel využiť Martin Koscelník, pokúsil sa prehodiť Františka Placha, no lopta z jeho pravačky pristála len na hornej sieti domácej brány.
     
    44
    Domáce tribúny si teraz pýtali pokutový kop potom, čo brankár Patrik Macej zasiahol v osobnom súboji Tomáša Briganta do hlavy. Hlavný rozhodca však na biely bod neukázal.
     
    41
    Zraneného útočníka Senice Ondřeja Šašinku nahrádza jeho krajan a mládežnícky reprezentant Česka Daniel Turyna.
     
    26
    Center Igora Žofčáka našiel hlavu Michala Sipľaka a František Plach musel dnes po prvý raz vytiahnuť náročný zákrok, keď loptu vyboxoval do bezpečia!
     
    6
    Senica dala gól!
    Tak to bola jednoducho paráda. Sám faulovaný MILOŠ KRATOCHVÍL prekvapil všetkých na senických tribúnach, no najviac snáď Patrika Maceja, keď loptu namieril presne k ľavej žrdi michalovského gólmana!

    Jakub Kocourek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 6. Kratochvíl


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:16.
    FK Senica: Plach – Šušolík, Pajer (85. Kopičár), Bališ (55. Kosorín), Brigant – Kováč, Pillár (C), Ranko, O. Šašinka (41. Turyna) – Kratochvíl, Kotula.
    Náhradníci: Šulla – Miklós, Kopičár, Blažek, Turyna, Kosorín.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Šimčák, Žofčák (C), Turik (65. Danko), Sipľak – Koscelník, Sedlák, Kavka, Qose – Kushta (57. Bragin), Dimitriadis (80. Vajs).
    Náhradníci: Kira – Grič, Leško, Danko, Vajs, Kolesár, Bragin.

    Rozhodca: Pavel Ochotnický – Mário Roszbeck, Matej Barenčík, Adam Somoláni